krótkie pytanie :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » krótkie pytanie :)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: krótkie pytanie :)

czy określnienie "coś mnie do ciebie ciągnie"  można to traktować jako delikatne wyznanie uczucia?? ze strony faceta

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: krótkie pytanie :)

tak - uczucia pożądania

3

"uczucia" to na wyrost powiedziane - podobasz mu się u tyle tongue A "co" go ciągnie to raczej nie wymaga komentarza wink

4

Harvey napisał/a:

"uczucia" to na wyrost powiedziane - podobasz mu się u tyle tongue A "co" go ciągnie to raczej nie wymaga komentarza wink

tzn biorąc pod uwagę jego wszystkie zachowania wydaje mi się, że coś do mnie czuje ale nie wie jak to wyrazić to określenie było jedno z wielu sama kiedyś też tak komuś chciałam dać do zrozumienia, o swoim uczuciu ...

5

przystanek12 napisał/a:
Harvey napisał/a:

tzn biorąc pod uwagę jego wszystkie zachowania wydaje mi się, że coś do mnie czuje ale nie wie jak to wyrazić to określenie było jedno z wielu sama kiedyś też tak komuś chciałam dać do zrozumienia, o swoim uczuciu ...

Czy to ten sam chlopak co w Twoim 2gim wątku?

A co Ty czujesz do niego?

6

Harvey napisał/a:
przystanek12 napisał/a:
Harvey napisał/a:

Czy to ten sam chlopak co w Twoim 2gim wątku?

A co Ty czujesz do niego?

tak ten sam, ja chyba się w nim zakochałam ale ostanio stał się do mnie bardzo otwarty, boję się, że chodzi mu o jedno... chociaż to długo trwa.. nie mam zbyt dużego doświadczenia w sprawach miłosnych i jestem bardzo nieufna

7

Kontynuuj więc swój poprzedni wątek i nie zakładaj kolejnych, żeby osobno rozważać każde zdanie tego chłopaka...

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » krótkie pytanie :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024