czy określnienie "coś mnie do ciebie ciągnie" można to traktować jako delikatne wyznanie uczucia?? ze strony faceta
tak - uczucia pożądania
"uczucia" to na wyrost powiedziane - podobasz mu się u tyle
A "co" go ciągnie to raczej nie wymaga komentarza ![]()
"uczucia" to na wyrost powiedziane - podobasz mu się u tyle
A "co" go ciągnie to raczej nie wymaga komentarza
tzn biorąc pod uwagę jego wszystkie zachowania wydaje mi się, że coś do mnie czuje ale nie wie jak to wyrazić to określenie było jedno z wielu sama kiedyś też tak komuś chciałam dać do zrozumienia, o swoim uczuciu ...
Harvey napisał/a:"uczucia" to na wyrost powiedziane - podobasz mu się u tyle
tzn biorąc pod uwagę jego wszystkie zachowania wydaje mi się, że coś do mnie czuje ale nie wie jak to wyrazić to określenie było jedno z wielu sama kiedyś też tak komuś chciałam dać do zrozumienia, o swoim uczuciu ...
Czy to ten sam chlopak co w Twoim 2gim wątku?
A co Ty czujesz do niego?
przystanek12 napisał/a:Harvey napisał/a:"uczucia" to na wyrost powiedziane - podobasz mu się u tyle
Czy to ten sam chlopak co w Twoim 2gim wątku?
A co Ty czujesz do niego?
tak ten sam, ja chyba się w nim zakochałam ale ostanio stał się do mnie bardzo otwarty, boję się, że chodzi mu o jedno... chociaż to długo trwa.. nie mam zbyt dużego doświadczenia w sprawach miłosnych i jestem bardzo nieufna
Kontynuuj więc swój poprzedni wątek i nie zakładaj kolejnych, żeby osobno rozważać każde zdanie tego chłopaka...