hej. szukam psychoterapeuty z Płocka lub bliskich okolic. znacie może kogoś sensownego. chodzi o psychoterapie - zaburzeniach lękowych.
2 2016-08-28 19:33:25 Ostatnio edytowany przez Magda8891 (2016-08-28 19:34:23)
Ja jestem z Płocka podobno dobra jest Monika Owczarska-Stawecka jest psychologiem .Osobiscie nie korzystalam ale w Płocku podobno najsensowniejsza
3 2016-08-28 19:36:30 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2016-08-28 19:37:13)
Ja jestem z Płocka
podobno dobra jest Monika Owczarska-Stawecka jest psychologiem .Osobiscie nie korzystalam ale w Płocku podobno najsensowniejsza
Autorka szuka psychoterapeuty, a nie psychologa.
Autorko, czy zostałaś już zdiagnozowana przez lekarza psychiatrę? Jeśli nie, to należy od tego zacząć.
Z szukaniem terapeuty to jest tak jak z szukaniem fryzjera. Jedna osoba będzie zachwycona, druga wręcz przeciwnie.
Pewnie, że warto posłuchać opinii innych, ale jednak nie sugerować się za bardzo tym co mówią, a sprawdzać i przekonać się osobiście.
zostałam zdiagnozowana przez psychiatrę. od dwóch lat jestem pod jego stałą opieką. przyjmuję antydepresanty. konkretnie doxepin raz dziennie. raz odstawiłam. owszem pod kontrolą lekarza. ale niestety szybko musiałam wrócić. czytałam, że w przypadku takich zaburzeń należy również rozpocząć psychoterapię. pytałam o to psychiatry jednak on uważa, że nie, raczej to nic nie da. jednak ja chciałbym spróbować i tak. obawiam się, że jemu jest tak wygodniej. chwile pogadać, wypisać receptę, zainkasować za wizytę. kolejny pacjent który co dwa miechy daje kasę. chciałbym równolegle chodzić na terapie. jak pomoże to ok. jak nie to trudno. dlatego szukam kogoś sprawdzonego.
6 2016-09-03 18:08:51 Ostatnio edytowany przez authority (2016-09-03 18:09:35)
Gorąco polecam w Płocku Michała Wojciechowskiego z Prywatnej Praktyki Lekarskiej
Aleja Jachowicza 19 lokal 5
zostałam zdiagnozowana przez psychiatrę. od dwóch lat jestem pod jego stałą opieką. przyjmuję antydepresanty. konkretnie doxepin raz dziennie. raz odstawiłam. owszem pod kontrolą lekarza. ale niestety szybko musiałam wrócić. czytałam, że w przypadku takich zaburzeń należy również rozpocząć psychoterapię. pytałam o to psychiatry jednak on uważa, że nie, raczej to nic nie da. jednak ja chciałbym spróbować i tak. obawiam się, że jemu jest tak wygodniej. chwile pogadać, wypisać receptę, zainkasować za wizytę. kolejny pacjent który co dwa miechy daje kasę. chciałbym równolegle chodzić na terapie. jak pomoże to ok. jak nie to trudno. dlatego szukam kogoś sprawdzonego.
Bardzo dobrze robisz. Powodzenia!
pytałam o to psychiatry jednak on uważa, że nie, raczej to nic nie da.
...i zmien lekarza. Dobry lekarz, czyli taki jak moja pani doktor, poleca rownolegle z farmakologia - psychoterapie. Powodzenia.
Podepnę się pod temat jeśli mogę. Jestem obecnie za granicą, wydaje mi się, że cierpię na nerwicę. Ostatnio miałam dużo stresów, a teraz od 2-3 tygodni mam objawy fizyczne, kolatania serca, gule w gardle, dziwne uczucie w klatce piersiowej. Dwukrotne byłam na pogotowiu bo nie wiedzialam co się dzieje, ale wykluczono zagrożenie, serce w porzadku. Nie wiem czy kwalifikuje sie do psychologa czy psychiatry, ale zależy mi na konsultacji online. Może mógłby ktoś coś polecic?
Podepnę się pod temat jeśli mogę. Jestem obecnie za granicą, wydaje mi się, że cierpię na nerwicę. Ostatnio miałam dużo stresów, a teraz od 2-3 tygodni mam objawy fizyczne, kolatania serca, gule w gardle, dziwne uczucie w klatce piersiowej. Dwukrotne byłam na pogotowiu bo nie wiedzialam co się dzieje, ale wykluczono zagrożenie, serce w porzadku. Nie wiem czy kwalifikuje sie do psychologa czy psychiatry, ale zależy mi na konsultacji online. Może mógłby ktoś coś polecic?