Witam. Jestem mężatką . I mam duży problem. Chodzi o to że zauroczylam się w mężczyznie którego znam ale nie za dobrze. Jak sobie z tym radzić ?
1 2016-08-18 16:27:09 Ostatnio edytowany przez ola4 (2016-08-18 16:28:48)
Zająć się Mężem.
Te spacje przed kropkami mi kogoś przypominają...
4 2016-08-18 17:13:08 Ostatnio edytowany przez zabpth (2016-08-18 17:14:09)
Postaraj się zwrócić jakoś jego uwagę, flirtuj, ubieraj się obiecująco :]. Faceci z reguły nie omijają okazji więc powinnaś szybko gościa ogarnąć. W
Może wyjdź z nim gdzieś pod jakimś byle pretekstem i schlej go, pijany sam wykarze zainteresowanie.
Już kiedyś radziłem, że ból jąder do najprostsza droga do serca mężczyzny. Wywołaj ten ból. :] W między czasie zdążycie się poznać. Nie ma co czekać
Powodzenia
Pozdrawiam
5 2016-08-18 17:16:28 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2016-08-18 17:17:11)
Postaraj się zwrócić jakoś jego uwagę, flirtuj, ubieraj się obiecująco :]. Faceci z reguły nie omijają okazji więc powinnaś szybko gościa ogarnąć. W
Może wyjdź z nim gdzieś pod jakimś byle pretekstem i schlej go, pijany sam wykarze zainteresowanie.
Już kiedyś radziłem, że ból jąder do najprostsza droga do serca mężczyzny. Wywołaj ten ból. :] W między czasie zdążycie się poznać. Nie ma co czekać
Powodzenia
Pozdrawiam
A Ty się dobrze czujesz?
Ona ma Męża.
Wiesz kto to jest mąż?
Jak nie, to pan wujek Google Ci pomoże.
zabpth napisał/a:Postaraj się zwrócić jakoś jego uwagę, flirtuj, ubieraj się obiecująco :]. Faceci z reguły nie omijają okazji więc powinnaś szybko gościa ogarnąć. W
Powodzenia
PozdrawiamA Ty się dobrze czujesz?
Ona ma Męża.
Wiesz kto to jest mąż?
Hah Krejzi mysle ze to była ironia w czystej postaci. Tylko to mogło byc faktycznie ryzykowne bo skoro Autorka taka napalona to moze wciąć ta rade na serio
zabpth napisał/a:Postaraj się zwrócić jakoś jego uwagę, flirtuj, ubieraj się obiecująco :]. Faceci z reguły nie omijają okazji więc powinnaś szybko gościa ogarnąć. W
Powodzenia
Ona ma Męża.
Wiesz kto to jest mąż?
Ale przecież jest zauroczona i prosi o pomoc :]. To chyba o tego gościa chodzi nie o męża, zresztą prędzej czy później i u wielu jej podobnych zawsze nie o męża chodzi:], więc zgaduje że problem to poznanie i ogarnięcie jej nowego obiektu i odbiorcy miłośći.
Pozdrawiam
Nie spinaj
Krejzolka82 napisał/a:zabpth napisał/a:Postaraj się zwrócić jakoś jego uwagę, flirtuj, ubieraj się obiecująco :]. Faceci z reguły nie omijają okazji więc powinnaś szybko gościa ogarnąć. W
Powodzenia
Ona ma Męża.
Wiesz kto to jest mąż?
Jak nie, to pan wujek Google Ci pomoże.Hah Krejzi mysle ze to była ironia w czystej postaci. Tylko to mogło byc faktycznie ryzykowne bo skoro Autorka taka napalona to moze wciąć ta rade na serio
Czyli ja muszę zapytać wujka Google, czym jest "ironia".
Jestem mężatką a myślę o tamtym.Widzę go raz w tygodniu. Nie chce z tamtym rozkręca nic.Tylko tak bardzo jestem zauroczona że codziennie widzę jego twarz.Nie umie sobie z tym radzić
Nie umie sobie z tym radzić.
Kto?
12 2016-08-18 17:58:31 Ostatnio edytowany przez ola4 (2016-08-18 17:59:02)
No ja nie umię przestać myśleć o tym mężczyznie. Moja psychika ma różne myśli.
No ja nie umię przestać myśleć o tym mężczyznie. Moja psychika ma różne myśli.
Twoja psychika cię oszukuje.
Ludzie przecież wiadomo że jak gość się odezwie to po jakimś czasie skończą w łóżku, jak 70% meżatek. Potem tłumaczenia że mąż się nie interesuje, tamten się opiekował i takie pierdo dalej. Przerabiałem to, każda jest taka sama.
można mieć męża a być samotnym i myślę że tak jest.gdyby było inaczej pewnie Ola by nie zwróciła uwagi na tego gościa .jeśli ci się z mężem nie układa to sobie zaszalej wszystko zależy od tego jak ci się w życiu układa. czy on jest sam musisz się tego dowiedzieć jak już to będzie wiadome będzie ci łatwiej.
Nie wiem jak pozbyć się tych myśli.Jestem tylko kobietą i szukam tu pomocy.
Jestem tylko kobietą.
Heh...
można mieć męża a być samotnym i myślę że tak jest.gdyby było inaczej pewnie Ola by nie zwróciła uwagi na tego gościa .jeśli ci się z mężem nie układa to sobie zaszalej wszystko zależy od tego jak ci się w życiu układa. czy on jest sam musisz się tego dowiedzieć jak już to będzie wiadome będzie ci łatwiej.
A czy to też jest z ironią napisane?
Wolę zapytać najpierw, żebym znowu nie wyszła na głupiutką.
19 2016-08-18 18:10:45 Ostatnio edytowany przez Brainless (2016-08-18 18:13:44)
joanna925 napisał/a:można mieć męża a być samotnym i myślę że tak jest.gdyby było inaczej pewnie Ola by nie zwróciła uwagi na tego gościa .jeśli ci się z mężem nie układa to sobie zaszalej wszystko zależy od tego jak ci się w życiu układa. czy on jest sam musisz się tego dowiedzieć jak już to będzie wiadome będzie ci łatwiej.
![]()
![]()
Wolę zapytać najpierw, żebym znowu nie wyszła na głupiutką.![]()
![]()
Nie. Tu ironii nie ma. Zdania nie zaczynają się od wielkiej litery.
Aaaaa tam "tylko kobietą". Tylko trolem.
Nie będę psuć zabawy i niech psychika podsuwa Ci kolejne myśli.
Łopatka w dłoń i dalej do piaskownicy.
Ludzie przecież wiadomo że jak gość się odezwie to po jakimś czasie skończą w łóżku, jak 70% meżatek. Potem tłumaczenia że mąż się nie interesuje, tamten się opiekował i takie pierdo dalej. Przerabiałem to, każda jest taka sama.
A każdy pijak to złodziej
Krejzolka82 napisał/a:joanna925 napisał/a:można mieć męża a być samotnym i myślę że tak jest.gdyby było inaczej pewnie Ola by nie zwróciła uwagi na tego gościa .jeśli ci się z mężem nie układa to sobie zaszalej wszystko zależy od tego jak ci się w życiu układa. czy on jest sam musisz się tego dowiedzieć jak już to będzie wiadome będzie ci łatwiej.
![]()
![]()
![]()
Chyba muszę się wrócić do podstawówki, takie braki mam, że szok.
Brainless napisał/a:Krejzolka82 napisał/a:A czy to też jest z ironią napisane?
![]()
![]()
![]()
Chyba muszę się wrócić do podstawówki, takie braki mam, że szok.
![]()
![]()
Mógłbym Ci zaproponować korepetycje, ale jak już od dawna wiadomo, jesteś samowystarczalna
ola4 napisał/a:Nie umie sobie z tym radzić.
Kto?
Hahaha moderator proszony
Kurde ja tez jestem tylko kobieta. Co zrobic zeby byc kimś więcej skoro to tak niewiele
ola a jak uklada sie wasze malzenskie zycie?
Olu, kupiłaś juz książki? 1 września się zbliża.
Jeśli jesteś kobietą porozmawiaj o tym z mezem-obcy ludzie nie zrozumieją Cię tak jak ktoś bliski. Myślę że Cię zrozumie
jeśli jesteś trollem., to tak jak wyżej napisano weź grabki i udaj się do piaskownicy. Tylko uważaj na dzdzownice, bo jak przypełzną można się pomylić i wziąć je za apetyczne mięsko... które przypelzlo.
ola4 napisał/a:Jestem tylko kobietą.
Heh...
grubo
nawet nie wiem jak to skomentować
Brainless napisał/a:ola4 napisał/a:Jestem tylko kobietą.
Heh...
grubo
nawet nie wiem jak to skomentować