Opasający ból - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Opasający ból

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Opasający ból

Drobgie kobietki proszę o pomoc. Jestem w 9 miesiącu ciąży. Przez cały czas czułam się dobrze, wiadomo gdzieś tam krzyż pobolewał czy coś innego, ale wszystko do zniesienia. Dzisiaj dopadł mnie ból. Opasjący i ściągający w dół. Do takie stopnia, że nie mogę normalnie chodzić. Kiedy siedzę wszystko jest ok. Czy to mogą być oznaki porodu? Czy któraś w was tak miała? Na bieliźnie zauważyłam jedynie białą wydzielinę. Z góry dziękuję za pomoc smile

2

Odp: Opasający ból

jedź do lekarza

3

tak podjechałabym na IP na Twoim miejscu, bo być może to zbliżający się poród a być może coś tam innego się dzieje. Lepiej sprawdzić.

4

Chyba tak zrobię. Oby tylko to nie było nic złego. sad Ogólnie czuję się dobrze, ale jak mam gdzieś iść to masakra.

5

Joasia nie chcę Cię straszyć, ale też nie rozumiem na co czekasz. Jak będzie wszystko ok to nikt Cię w szpitalu nie zatrzyma tylko pójdziesz do domu, ale jak dziecku coś się dzieje to otrzyma pomoc. Jedź dla świętego spokoju.

6

Joasia byłaś u lekarza?

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Opasający ból

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024