czy mogę być w ciązy ? Proszę o porade - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » czy mogę być w ciązy ? Proszę o porade

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1

Temat: czy mogę być w ciązy ? Proszę o porade

Brałam tabletki antykoncepcyjne przez około 2 lata i nagle przerwałam w połowie opakowania z powodów zdrowotnych, 27 lipca dostałam krwawienia z odstawienia i do 8 sierpnia współżyłam z partnerem bez  żadnego zabezpieczenia , wiem że ciąza jest prawdopodobna ze względu na brak zabezpieczenia ale czy można zajść w ciąze zaraz po odstawieniu pigułek ? czy którejś z was się to przytrafiło ? bardzo proszę o wypowiedz osob w podobnej sytuacji, kiedyś najwcześniej mogę wykonać test ciązowy aby wyszedl wiarygodnie ? gdy brałam pigułki moj cykl wynosił 28 dni lecz teraz gdy je przerwałam nie mam pojęcia ile mógłby wynosić wiec nawet nie wiem kiedy spodziewać się okresu , bardzo proszę o poradę.

Zobacz podobne tematy :
Odp: czy mogę być w ciązy ? Proszę o porade
izkaa1 napisał/a:

czy można zajść w ciąze zaraz po odstawieniu pigułek ?

Można.

3

Ja po odstawieniu pigolek mialam problem z owulacja:)
Mozesz byc w ciazy oczywiscie, ale nie musisz, masz szanse 50 na 50, tak lub nie..

Ja zaszlam w 6 cyklu po odstawieniu, a uwierz stawalam na glowie zeby być w ciazy:)

4

Ja odstawilam tabletki i miesiac pozniej zaszlam w ciaze..

Zrob BETE HCG to najszybsza mozliwosc aby dowiedziec sie czy jesteś w ciazy

5

Oczywiście, że możesz być w ciąży.

6

Tak to jest możliwe można zajść w ciążę :)Tylko nie wiem, czy dla Ciebie stety czy niestety...Pozdrawiam:)

7

Dziekuje za odpowiedź, bedę szczęśliwa jesli okaże sie ze jestem w ciąży ale martwi mnie niepewność, kiedy najwcześniej mogę wykonać test ciązowy ? 2 tygodnie po ostatnim współżyciu wystarczy ?

8

A nie lepiej isc na krew?

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » czy mogę być w ciązy ? Proszę o porade

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024