Pierwsze objawy ciąży?? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Pierwsze objawy ciąży??

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Pierwsze objawy ciąży??

Cześć,
Potrzebuję porady. Otórz jakiś tydzień temu pierwszy raz kochałam się z chłopakiem, potem jakieś dwa dni delikatnie krwawiłam i to ustąpiło. Ale po kolejnych dwóch dniach pojawił mi się śluz taki biały, gęsty jak mleko, nigdy wcześniej takiego nie miałam, utrzymuję się kolejne dwa dni, a dodatkowo dzisiaj, zauważyłam jednorazowo, jakby krew, ale w bardzo niewielkiej ilości.. Nie wiem co o tym myśleć poza tym ciągle jestem głodna i czuję jakbym miała zdęty brzuch. Do okresu mam jeszcze ponad tydzień. Czytałam trochę na ten temat i między 6-7 dniem mogło dojść do zagnieżdzenia i stąd ta krew.. Czy mogę być w ciąży?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pierwsze objawy ciąży??

Niemożliwe, by wystąpiły jakiekolwiek objawy ciąży w tydzień po rzekomym zapłodnieniu.
Idź do lekarza, może złapałaś infekcję.

Dlaczego myślisz, że możesz być w ciąży? Nie zabezpieczyliście się?

3

No właśnie nie...

4 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2016-08-13 21:21:56)

luiza23 napisał/a:

No właśnie nie...

No to gratuluję.

Myślałaś dołem zamiast górą, to teraz poniesiesz konsekwencje.
Oczywiście, że możesz być w ciąży, skoro się nie zabezpieczyłaś.

Jednak na pierwsze objawy jest zbyt wcześnie.
10 dni po stosunku możesz zrobić test ciążowy, będzie wiarygodny. A jak najlepiej Betę w laboratorium.
No i warto odwiedzić ginekologa, czy Cię facet jakimś syfem nie zaraził.

5

To chyba pierwsza mysl dla kobiety ktora nie planuje powiekszenia rodziny zeby sie zabezpieczyć. 

Za wczesnej jest na jakies objawy..poprostu moze myslisz o tym i wszystko wiazesz z ciaza.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Pierwsze objawy ciąży??

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024