Jak poradzic sobie z przeszloscia? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Jak poradzic sobie z przeszloscia?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Jak poradzic sobie z przeszloscia?

Jestem z moja dziewczyna paula od ponad roku
Ale jedna rzecz caly czas mnie przytlacza a mianowicie to ze ona nie jest dziewica (a ja jestem prawiczkiem)
Uprawiala kiedys seks ze swoim uwczesnym chlopakiem . nie chce mi powiedziec nic wiecej na ten temat mimo ze mnie to ciekawi (nie wiem czemu) boli mnie to ze jej pierwszy raz nie bedzie ze mna , czekamy z seksem do slubu . jako nastolatka robila jeszcze wiele innych glupich rzeczy. Bardzo chce o tym zapomniec i jej niejako wybaczyc , mimo ze w zasadzie nie mam czego bo nawet sie nie znalismy kiedy ona to zrobila  ,  ona bardzo zaluje tego co zrobila . nie wiem czy jestem w stanie z nia dalej byc z ta swiadomoscia , caly czas o tym mysle , kocham ja i chce z nia byc i o tym w koncu zapomniec ,ale nie potrafie... Prosze o pomoc

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak poradzic sobie z przeszloscia?

Ona nie chce o tym rozmawiać i ją całkowicie rozumiem. Po co? Żeby Ci robić przykrość? Chciałbyś znać szczegóły? Co Ci to da? Jak znam życie to chciałbyś wiedzieć jak jej z tamtym facetem było, żeby móc się zadręczać myślami w stylu "jestem niedoświadczony i ona pewnie nie będzie zadowolona z seksu ze mną".
Sam piszesz, że była z kimś zanim Cię w ogóle poznała. Nie powinieneś mieć o to żalu. Albo to akceptujesz i z nią jesteś, albo kończysz znajomość, bo dziewczyna, która nie jest dziewicą jest dla Ciebie nie do zaakceptowania. Jeśli czekacie z seksem do ślubu to zakładam, że są to względy religijne. W takim wypadku dla Ciebie powinno być najważniejsze, że Ty nie uprawiasz seksu przed ślubem, a za życie swojej partnerki nie odpowiadasz przecież.

Mam jeszcze jedno pytanie. Ty chcesz zapomnieć co ona robiła jako nastolatka i jej niejako wybaczyć? A kim Ty jesteś? Bogiem? Czy ona coś Tobie zrobiła, że masz jej wybaczać? Nie żartuj sobie... Kiedyś była inna, a teraz przy Tobie jest inna to czego jeszcze chcesz? Doceń, że jest z Tobą szczera. Gdyby była bardziej wyrachowana to by powiedziała, że jest dziewicą i gwarantuję Ci, że nawet byś się nie zorientował jak już byście uprawiali seks.

3

Odp: Jak poradzic sobie z przeszloscia?
89karoline napisał/a:

Mam jeszcze jedno pytanie. Ty chcesz zapomnieć co ona robiła jako nastolatka i jej niejako wybaczyć? A kim Ty jesteś? Bogiem? Czy ona coś Tobie zrobiła, że masz jej wybaczać? Nie żartuj sobie...

uciekać od takich facetow, co to chcą wybaczać dziewczynie cokolwiek z jej przeszłości.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Jak poradzic sobie z przeszloscia?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024