Pechowiec... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

1

Temat: Pechowiec...

Witam drogie koleżanki i kolegów "jeśli czytają" muszę o coś spytać jak to widzicie z własnej perspektywy. Od jakiegoś tyg mam ochotę poznać kogoś przez internet, chodzi mi "piwo,kawa,spacer" pisałem z wieloma nie zliczeeeee... każdej urody ... jedne wiadomo odpisywały 2 zaś nie , ale pisze o tych z którymi pisałem , próbowałem być raz zabawny, poważny raz z siebie robić durnia "śmiały się" być sobą też ! wink próbowałem na każdy możliwy sposób, ale wynik jest tragiczny chcą się ze mną umawiać , albo na przygodę... , albo kobiety z dzieckiem ... czy naprawdę waszym zdaniem poznać kogoś przez internet, aby tylko wyjść zapoznać się graniczy z cudem ? czy już kobiety nie lubią spotkań się twarzą w twarz?  jeśli Facet was zaprasza na spotkanie ? Czekam na wasze odp czemu coraz więcej wybiera konwersacje przez szklany ekran niż twarzą w twarz.

Nie rozumiem tego
"Załamany... "

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pechowiec...

Przepraszam bardzo , czy kobieta z dzieckiem jest jakimś podgatunkiem ?? wink

3

LiVero
Może właśnie problem był taki, że jesteś taki, sieki i owaki, zamiast przez cały czas być czysto sobą. Wiesz bycie literkami jest łatwe i jak dla mnie warto prezentować siebie od jak najbardziej neutralnej strony i stopniowo odsłaniać karty. Zamiast spotkania zaproponuj kontakt przez fb czy telefoniczny (to drugie zwłaszcza - mimo wszystko już poznacie swoje głosy), a od tego momentu to już do spotkania prosta droga smile

I zgadzam się z użytkowniczką Zimowa - jaki problem z kobietami z dziećmi - nie musisz od razu celować na związek, a i taka znajomość może okazać się bardzo ciekawa smile

4 Ostatnio edytowany przez LiVero (2016-07-27 00:03:56)

Zimowa napisał/a:

Ja tego nie napisałem smile i posiadam znajome z dziećmi i owszem , ale znam jak się kończą różne tego typu relacje.
i tez nie udawajmy ze kobiecie po przejściach z dzieckiem trudniej znaleźć partnera często decydują się na akt desperacji , by poznać za wszelką cene "nie każda"
zaznaczam by nie było hejtów smile

5

Lucyfer666 napisał/a:

LiVero
Może właśnie problem był taki, że jesteś taki, sieki i owaki, zamiast przez cały czas być czysto sobą. Wiesz bycie literkami jest łatwe i jak dla mnie warto prezentować siebie od jak najbardziej neutralnej strony i stopniowo odsłaniać karty. Zamiast spotkania zaproponuj kontakt przez fb czy telefoniczny (to drugie zwłaszcza - mimo wszystko już poznacie swoje głosy), a od tego momentu to już do spotkania prosta droga smile

I zgadzam się z użytkowniczką Zimowa - jaki problem z kobietami z dziećmi - nie musisz od razu celować na związek, a i taka znajomość może okazać się bardzo ciekawa smile

Coraz częściej kobiety nie chcą wymieniać się personaliami jak "nr telefonu" czy Fb "bo imię i nazwisko. Dziś spytałem nowo poznanej dziewczyny właśnie czemu na spacer nie chciała by wyjść, napisała mi że nie zna mnie na tyle smile musi popisać z miesiąc , ale znam przypadki od znajomych gdy ktoś udawał 2 lata super gościa aa okazywał się oszustem... dla mnie nie ma znaczenia, czy pisze miesiąc, czy rok, czy dzień, nieraz lepszy tydzień przepisany i lepszy kontakt, niż rok pisania aa okazanie się wtopą  "moje zdanie"

6

Ja kieruje się prostą zasadą. Po tygodniu od pierwszej wiadomości proponuje spacer, jeśli nie to dziękuje, bo szkoda czasu. W większości normalnych przypadków podziałało.

7

Ja spodziewam się zaproszenia po kilku wiadomościach.  Szkoda mi czasu na pisanie z być może burakiem.
Ps. Jestem samotna matką i to ja jakoś odrzucam większość a nie większość mnie tongue
Ale ja mam mega oczekiwania bo i dużo do zaoferowania.
Ps. 2. W sumie 8e znam samotnych atek coby brały co się rusza big_smile
Nie mają ciśnienia na dziecko i mogą sobie spokojnie wybierać.

8

LiVero napisał/a:
Zimowa napisał/a:

Ja tego nie napisałem smile i posiadam znajome z dziećmi i owszem , ale znam jak się kończą różne tego typu relacje.
i tez nie udawajmy ze kobiecie po przejściach z dzieckiem trudniej znaleźć partnera często decydują się na akt desperacji , by poznać za wszelką cene "nie każda"

No rzeczywiscie u ciebie desperacji nie widac big_smile

9

Iceni napisał/a:
LiVero napisał/a:
Zimowa napisał/a:

No rzeczywiscie u ciebie desperacji nie widac big_smile

"Coś tutaj sarkazmem zapachniało tongue ale dobra tongue"

No z tego co pisze raczej nie, skoro z dystansem podchodzę do kobiet z dzieckiem , a nie lecę na spotkanie z nimi ?
Nie mam nic do nich:) ale skoro ja nie mam dzieci , tez mogę poznać Kobietę bezdzietną? prawda ? smile
big_smile

10 Ostatnio edytowany przez zbyt.zaradny (2016-07-30 14:48:33)

Hej pannapanna a jak duze dokladnie masz do zaaferowania?

Edit: sorry, teraz doczytalem, napisalas "duzo do zaoferowania" a ja przeczytalem "duze" smile
Sorry jeszcze raz, nie bylo tematu.

11 Ostatnio edytowany przez Summertime (2016-07-30 22:29:06)

Gościu jesteś pustym chłopakiem wiedzącym tyle o życiu co nic.Ty wyłącznie nadajesz się tylko na przygodę.Pisząc.... o kobietach z dzieckiem ...wyraziłeś całego siebie .Nie warto o takich facetach nawet przez chwilę pomyśleć Bez wartości jesteś i do tego dziwny.Kobieta z dzieckiem nie jest czymś gorszym.

12

Summertime napisał/a:

Gościu jesteś pustym chłopakiem wiedzącym tyle o życiu co nic.Ty wyłącznie nadajesz się tylko na przygodę.Pisząc.... o kobietach z dzieckiem ...wyraziłeś całego siebie .Nie warto o takich facetach nawet przez chwilę pomyśleć Bez wartości jesteś i do tego dziwny.Kobieta z dzieckiem nie jest czymś gorszym.

Nie napisał że jest czymś gorszym. Prawdopodobnie ma chłopak na myśli tyle, że nie byłby w stanie zaakceptować kobiety z dzieckiem. Czy jest w tym coś dziwnego, jeśli autor ma np. 25 lat? Uważam, że nie. Nikogo nie obraził.

Co do tematu, zależy w jaki sposób proponujesz spotkanie.
Mnie denerwuje, jak już w pierwszej wiadomości dostaję "Kiedy spotkanie maleńka?"

Jak je proponujesz?

13 Ostatnio edytowany przez Pirx (2016-08-02 10:57:28)

Pomijając gafę ,związaną z kobietą z dzieckiem...

Tak czytam i czytam...
Wiesz co? Jakoś tak bije od Ciebie "Ja jestem normalny a one porąbąne..."
Gdzie w Twoich wypowiedziach jest coś co odpycha...serio... :-)
Po przeczytaniu pierwszego posta - pierwszy odruch : ten gość jest dziwny... :-)

Bez urazy.

LiVero napisał/a:

... czy naprawdę waszym zdaniem poznać kogoś przez internet, aby tylko wyjść zapoznać się graniczy z cudem ? czy już kobiety nie lubią spotkań się twarzą w twarz?  jeśli Facet was zaprasza na spotkanie ? Czekam na wasze odp czemu coraz więcej wybiera konwersacje przez szklany ekran niż twarzą w twarz.

Nie rozumiem tego
"Załamany... "

Czemu graniczy z cudem ? W końcu są na tych portalach matrymonialnych nie bez powodu. Widocznie nie zainteresował ich Twój profil, może bardziej go wzbogać o zdjęcia czy opis. Powodzenia

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024