Kiedy usunąć konto - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: Kiedy usunąć konto

Cześć

Mam do was pytanie.  Poznałam  niedawno  faceta przez internet.  Pisaliśmy  ponad tydzień  czasu  i się  spotkaliśmy.  On przyjechał  na dwa dni, ale nocowal  w hotelu, ja u siebie  w domu.  Te dwa dni spędziliśmy  całe razem (z wyjątkiem  nocy) Ogólnie  spotkanie  wypadło  bardzo dobrze  i planujemy  kolejne.  Na koniec  kilka razy mnie pocałował.
Jednak  nadal ma aktywne konto na tym portalu.   Nie wiem , czy z kimś  tam pisze, czy nie.  Twierdzi, że  nie.  Ale ja nie mam zaufania do tego co kto pisze.  Liczą  się dla mnie czyny.  Ja też  mam aktywne konto.  Zastanawia mnie to, czy on powinien usunąć  konto? Kiedy należy  tak zrobić? Na razie  będzie dopiero  3 spotkanie, poznajemy  się  i nic  nie planujemy.
A może  jest za wcześnie  na usunięcie/zawieszenie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Kiedy usunąć konto

Ja nawet jeśli poznam konkretną dziewczynę i będę z nią w związku, to niczego nie będę kasować na portalach randkowych. To ma być dla ciebie symbol pełnego oddania wierności bo skasował konto na portalu randkowym? Lepiej jak będzie wierny w związku i łóżku...

Pozdrawiam.

3

alien_isolation napisał/a:

Cześć

Mam do was pytanie.  Poznałam  niedawno  faceta przez internet.  Pisaliśmy  ponad tydzień  czasu  i się  spotkaliśmy.  On przyjechał  na dwa dni, ale nocowal  w hotelu, ja u siebie  w domu.  Te dwa dni spędziliśmy  całe razem (z wyjątkiem  nocy) Ogólnie  spotkanie  wypadło  bardzo dobrze  i planujemy  kolejne.  Na koniec  kilka razy mnie pocałował.
Jednak  nadal ma aktywne konto na tym portalu.   Nie wiem , czy z kimś  tam pisze, czy nie.  Twierdzi, że  nie.  Ale ja nie mam zaufania do tego co kto pisze.  Liczą  się dla mnie czyny.  Ja też  mam aktywne konto.  Zastanawia mnie to, czy on powinien usunąć  konto? Kiedy należy  tak zrobić? Na razie  będzie dopiero  3 spotkanie, poznajemy  się  i nic  nie planujemy.

A może On też zastanawia się, dlaczego Ty masz aktywne konto na portalu?

4

Na razie  będzie dopiero  3 spotkanie, poznajemy  się  i nic  nie planujemy.

Jeśli nic nie planujecie i nie macie wobec siebie zobowiązań, nie ma powodu do usuwania kont.

Nie planujemy  nic, bo są  to początki  znajomości.

6

Żeby okazać wyraźne zainteresowanie właśnie tą konkretną osobą, można by przecież było "zawiesić konto" przynajmniej do czasu aż coś się wyjaśni. Jeśli to będzie "to", to usunąć konto można w każdej chwili. Jeśli zaś uznacie, że to jednak nic z tego nie będzie, konto zawsze można "odwiesić". Z autopsji Ci powiem, że po pierwszym spotkaniu z "TYM" facetem, dostałam od Niego wiadomość , że usunął konto, bo On już wie, że nie potrzebuje go więcej. To ja się wahałam czy usuwać, czy nie. Początkowo tylko zawiesiłam konto, żeby po tygodniu usunąć je całkowicie , bo już mi nie było ono potrzebne. Jesteśmy razem od 4 lat. Jego krok z tym usunięciem konta, był dla mnie bardzo jasnym sygnałem, że jest szczerze zainteresowany rozwinięciem naszej znajomości. Ne pozostawiał miejsca na domysły, czy rozmawia jeszcze z kimś czy nie. Dla jasności sytuacji po prostu je usunął.
Powodzenia życzę i kibicuję wszystkim, którzy się poznali na takich "portalach" , bo nam się udało :-)

7

Nie planujemy  nic, bo są  to początki  znajomości.

To dlaczego niby miałby coś kasować?

Usunąć konto wtedy, kiedy oficjalnie będziecie parą. Aktualnie nie masz pewności czy nie jesteś jedyną z którą się spotyka. To jest niestety jeden z minusów znajomości zawieranych za pośrednictwem internetu. Powodzenia

9

NieśmiałyMizogine napisał/a:

Usunąć konto wtedy, kiedy oficjalnie będziecie parą. Aktualnie nie masz pewności czy nie jesteś jedyną z którą się spotyka. To jest niestety jeden z minusów znajomości zawieranych za pośrednictwem internetu. Powodzenia

To jest akurat niezalezne od tego kto i gdzie się poznaje. To, że jest to portal randkowy to sprawa zupelnie drugorzedna big_smile W kosciele tez mozna spotkac kogos, dla kogo poprzednia randka okaze sie bez znaczenia smile

10

Nie ma co popadać w paranoje, to były dopiero wasze dwa spotkania w sumie niczego sobie nie obiecywaliście. Może kiedy coś zaiskrzy i wejdziecie w jakąś głębszą relacje on usunie konto. Nie ma co sie przejmować na zapas. Trzymam kciuki.

Pozdrawiam smile

11

A nie zastanawia Was fakt, że Autorka sama ma aktywne konto, a zastanawia się czemu On konta nie zawiesił?

12

Krejzolka82 napisał/a:

A nie zastanawia Was fakt, że Autorka sama ma aktywne konto, a zastanawia się czemu On konta nie zawiesił?

Bo Autorka chciałaby od razu być tą jedyną, ale mieć na wszelki wypadek możliwość wyboru big_smile

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024