Hej,
Rzadko korzystam z dobrodziejstw jakie daje nam internet. Dlatego dzisiaj pytam Was o radę i problem jaki mam ze swoją lubą. Jesteśmy a tak naprawdę byliśmy w związku 5 lat, jak to bywa w związku raz jest dobrze a raz gorzej. Jakoś nam się udawało przetrwać poróżnienia i kryzysy. Kocham ją bardzo a cenie w niej charakter i zaradność.
Opiszę naszą sytuację rozstaliśmy się dokładnie dwa tygodnie temu, od tamtej pory mieliśmy kontakt tylko delikatny i stonowany aż do dzisiaj kiedy się spotkaliśmy. Próbowałem z nią dzisiaj porozmawiać na temat nas powiedziała mi, że mnie kocha ale powodem rozstania były wady których nie dała rady już udźwignąć, a które nasiliły się w ostatnim czasie. I nie widzi możliwości powrotu do mnie, ponieważ boi się, że kolejnym razem mi zaufa i znów będzie po staremu.
Miałbym do Was prośbę abyście mi podpowiedzieli jak starać się odbudować jej zaufanie w stosunku do mnie gdy wyeliminuje wadę która zniszczyła nasz związek (bujanie w chmurach związane z brakiem pracy, że jakoś to będzie). Pierwszy problem wyeliminowany praca jest .
Uważacie, że dobrym pomysłem jest zakończenie starego związku i poznanie się na nowo na stopie przyjacielskiej? Wypady na piwo i inne % odpadają ponieważ powiedziała mi wprost, że ma do mnie mega słabość a ja mógłbym to nieprzyzwoicie wykorzystać . Od jej przyjaciółki wiem, że nikogo nie ma i nie szuka, nie chce bo kocha mnie. Było już kilku którzy próbowali i dosadnie im przetłumaczyła, że krzyżyk na drogę