Witam.
Mam w pracy takiego kolegę Fabiana który się mnie uczepił podobam mu się nawet spotkałam się z nim z 3 razy. Wiem że jest kobieciarzem kiedyś z nim pisałam i okazało się że to jednak On, nawet kolega mi powiedział, że Fabian lubi dziewczyny, z spotkania również wynikało to ciągle mówił o dziewczynach a nawet zainteresował się moją koleżankami. Za pewno mnie chcę zaliczyć nawet mówił że nie chce jak na razie związków a spotykać się chce.
Na pytanie czy mi się podoba odpowiadałam że go lubię.
Na początku mi się podobał po tym natomiast zupełnie mi się odmieniło. Teraz go trochę poobserwowałam i po mimice twarzy jest przerażający taki niebezpieczny nie potrafię tego dobrze opisać wiem jedynie że wtedy nie widział mnie i nie wie o tym wszystkim.
Co dzień w pracy podchodzi do mnie i nawija tylko o jego zainteresowaniu w którym nie mam zielonego pojęcia. Mam taki charakter że nie potrafię komuś coś powiedzieć jak wiem że go to zrani albo w jakiś sposób jest to niegrzeczne. Chcę delikatnie powiedzieć mu nie żeby w końcu się odczepił. Nawet nie mogę mu tak powiedzieć niemiło bo się boję go, coś takiego siedzi w nim trochę jak psychicznym człowieku. Dodam że jedna koleżanka też go się obawia więc to moja wyobraźnia.
Ja chce żebyśmy bu=yli kolegami i nic więcej niż dobrych znajomi
1 2016-07-10 20:30:04 Ostatnio edytowany przez imienko (2016-07-10 20:58:02)
Jest bardzo prosty sposob : (wypróbowałam) Niby przypadkiem powiedz, że chorujesz na wrędną chorobę skóry na brzuchu i nie możesz jej usunąć. Podejrzewasz coś zaraźliwego Zyczę powodzenia
dyplomatycznie
dyplomata - człowiek, który potrafi powiedzieć spier*alaj w taki sposób, że poczujesz ekscytację na myśl o czekającej Cię wyprawie
Witaj,
bądź sobą i poprostu mu powiedz, że lubisz kobiety i ogólnie faceci są fajni tylko jako kumple i tyle a jak nie mozesz tak powiedzieć, to musisz nauczyć się być twarda, bo tacy faceci wyczuwają miekkie kobiety i do nich lgną jak muchy do lepu
trzymam kciuki!
Zapytaj się go czy zna dobre lekarstwo np na grzybice pochwy albo coś podobnego.
Powiedz że przed operacją byłaś facetem.
Że związku szukasz. Seks po slubie
albo że twoje dzieci muszą go najpierw zaakceptować, Cała trójka, a synek na razie nie może bo w psychiatryku, po czym wybałusz oczy i zacznij się tak nerwowo śmiać i gadać coś do siebie. Potem powiedz że jest fajny i przypomina Ci byłego którego Ci szkoda bo zaginął. Następnie rób prezenty, wysyłaj misie, kartonik pełen samych główek od lalek. W końcu ładnie zapakowany, krwawy strzęp jakiś włosów o wyraźnym zapachu moczu/kału i powiedz że ma nosić to zawsze ze sobą wtedy wasza miłość będzie wieczna.
Pomysły można dopracować, jeżeli któryś przypał Ci do gustu. Jeżeli szukasz czegoś innego daj znać tutaj, postaram się opracować jakieś inne metody, ewentualnie namiar na gościa i się go przegoni, cele ustalimy, np. załamanie nogi jest ciut drożej niż np. ręki, łamanie nosa to raptem 50 dych. Jeżeli chcesz odpocząć można pomyśleć o uszkodzeniu w wyniku którego będzie hospitalizowany dłużej niż 14 dni. Ewentualnie samo nastraszenie, w formie twojego ex co właśnie opuścił zakład karny.
Pozdrawiam
albo że twoje dzieci muszą go najpierw zaakceptować, Cała trójka, a synek na razie nie może bo w psychiatryku, po czym wybałusz oczy i zacznij się tak nerwowo śmiać i gadać coś do siebie. Potem powiedz że jest fajny i przypomina Ci byłego którego Ci szkoda bo zaginął. Następnie rób prezenty, wysyłaj misie, kartonik pełen samych główek od lalek. W końcu ładnie zapakowany, krwawy strzęp jakiś włosów o wyraźnym zapachu moczu/kału i powiedz że ma nosić to zawsze ze sobą wtedy wasza miłość będzie wieczna.
Pomysły można dopracować, jeżeli któryś przypał Ci do gustu. Jeżeli szukasz czegoś innego daj znać tutaj, postaram się opracować jakieś inne metody, ewentualnie namiar na gościa i się go przegoni, cele ustalimy, np. załamanie nogi jest ciut drożej niż np. ręki, łamanie nosa to raptem 50 dych. Jeżeli chcesz odpocząć można pomyśleć o uszkodzeniu w wyniku którego będzie hospitalizowany dłużej niż 14 dni. Ewentualnie samo nastraszenie, w formie twojego ex co właśnie opuścił zakład karny.
Pozdrawiam
Osz cholerra. Doskonały pomysł na biznes :-D
Wciąż jest nisza na rynku. Najgorzej na początku bo zaczynamy zaczynając samemu, poźniej najmujesz różnych rębajłów, dalej różne sprzęty przedmioty, jeszcze dalej specjalny samochód nie rzucający się w oczy, i taki sam jak wszystkie inne i biznes się kręci, zadowoleni klienci sami robią reklamę. Osoby nad którymi pracujemy również przychodzą i plącą za odwet na wcześniejszych zleceniodawcach.
Można się urządzic, polecam, lepsze niż buda z kebabem.
Pozdrawiam
Masz fantazję.Ale pomysł przedni,może "Fabię" odpuści
Wciąż jest nisza na rynku. Najgorzej na początku bo zaczynamy zaczynając samemu, poźniej najmujesz różnych rębajłów, dalej różne sprzęty przedmioty, jeszcze dalej specjalny samochód nie rzucający się w oczy, i taki sam jak wszystkie inne i biznes się kręci, zadowoleni klienci sami robią reklamę. Osoby nad którymi pracujemy również przychodzą i plącą za odwet na wcześniejszych zleceniodawcach.
Można się urządzic, polecam, lepsze niż buda z kebabem.
Biore w ciemno. Za pomysł maez dożywotni abonament :-D