Mam pewien problem otóż napisałem pierwszy raz do dziewczyny która mi się podoba popisaliśmy z pół godziny było pęknie po ostatniej wiadomości jaką jej wysłałem zamilkła i od dwóch dni mi nie odpisuje a nie chce pisać na chama bo zaraz sobie pomyśli nie wiadomo co czy może lepszym rozwiązaniem by było żeby powiedzieć jej że mi się podoba i wgl bez owijania w bawełnę? Już sam nie wiem. Proszę o pomoc,
A skąd ta dziewczyna? Znasz ją osobiście, rozmawiałeś w realu czy to internetowa/smsowa znajomość?
Serio większych problemów brak? Zwyczajnie nie mogła od razu odpisać, albo nie wiedziała, że to takie ważne dla Ciebie, a potem zapomniała.
No właśnie: skąd ją znasz?
A może dziewczyna pracuje, ma inne obowiązki, a nie siedzenie przy telefonie/komputerze przez 24h na dobę?
Skąd się znacie i jak długo?
Poznałem ją też przez internet Nie rozmawiałem z nią w realu... ona chodzi do szkoły ta tylko jak pujdzie z fejsa to nie ma jej po 2-3 godziny a jak wejdzie to tylko na chwile...
Poznałem ją też przez internet Nie rozmawiałem z nią w realu... ona chodzi do szkoły ta tylko jak pujdzie z fejsa to nie ma jej po 2-3 godziny a jak wejdzie to tylko na chwile...
Może jej się nie spodobało to, że piszesz z błędami ortograficznymi, stylistycznymi?
Jeśli bardzo ci zależy to napisz jeszcze raz, przypomnij o sobie. I wtedy się okaże czy ona tę znajomość chce kontynuować.
A ty czym się zajmujesz tak na co dzień? Też chodzisz do szkoły? pracujesz?
Nie no mysle że sie spdobało j pracuje
To napisz. Zapytaj o zdrowie, o plany wakacyjne, zaproponuj spotkanie na randkę.
Spróbuje... a może nie chce że mną pisać bo ona chodzi do policyjnej szkoły a ja zawodówke skończyłem??
A pszyra odrobiona, że się w amory zabawiasz? Czerwony pasek jest?
Też się możesz dokształcić. Na naukę nigdy za późno.
Można tu dociekać dlaczego nie odpisała. Ale prawdę poznasz jak napiszesz do niej i zapytasz.
Nie traktuj zbyt poważnie takich internetowych znajomości. Czasem ludzie piszą ot tak dla zabicia czasu, dla zabawy, nie szukają bliższych znajomości, poważnych związków.
Po pierwsze: ja podobno na fb dostępna jestem 24 h/dobę, a korzystam z niego z godzinę dziennie... Więc serio to, że jest aktywna, nie znaczy, że tak jest w rzeczywistości. Po drugie: przestań robić błędy ortograficzne, po trzecie: zachowujesz się jakbyś miał z 13 lat.
A co ma ukończona szkoła do rzeczy?
Ja też skończyłam zawodówkę i jakoś nie czuję się gorsza od tych intyligenciaków po najlepszym liceum... (chociaż ja potem poszłam do liceum wieczorowego i mam średnie)
A może wprost powiedzieć jej że mi się podoba?
A po co? Myślisz, że ona się nie domyśliła tego? Poznałeś ją na portalu randkowym, czy na jakimś forum?
Na fejsie
No i jak? napisałeś do niej?