Hej dziewczyny!
Mam pytanie. Nie jestem pewna czy dobrze kieruję je na właściwą grupę...
Otóż miesiąc temu podczas pierwszego dnia okresu mój partner skończył we mnie.( Ponoć podczas pierwszego dnia jeśli chłopak dojdzie w kobiecie nie powinno się nic stać).
Dzisiaj dostalam okres jak powinnam.
Miałam objawy takie jak zawsze (ból piersi tydzień przed miesiączką, wachania nastroju, tłustą cerę, wysyp trądziku na twarzy)
Jednak mój okres albo ja już po prostu schizuje nie jest taki jak powinien. Jest mniej obfity. Zdarzało mi się, że miałam mniejsze... Ale jednak wiadomo jak się wspolzyje z chłopakiem to dziewczyna zaczyna dopowiadać sobie objawy...ból podbrzusza jak zawsze był przy moim okresie. Im jestem starsza tym bardziej mnie boli. Ale niestety mama mnie trochę nastraszyla że nawet gdy kobieta jest w ciąży można mieć "uplawy " podobne do miesiączki. Mija mi pierwszy dzień okresu... Na dodatek podczas stosunku szybko "wysycham "... nie zauważyłam u siebie objawów ciąży, nudności czy osłabienia lub sennosci)... doradzcie mi albo powiedzcie że przesadzam bo cały wieczór chodzę jak zombie zero kontaktu ze mną bo myślę o tym... z własnej głupoty...
2 2016-06-19 18:55:34 Ostatnio edytowany przez kareninka (2016-06-19 18:55:53)
Moja siostra ma synka "bo podczas okresu można w środku do końca" więc gratuluję Wam obu wykształcenia w tym zakresie.
Leć do apteki i kup test ciążowy albo powróż sobie z fusów, co wolisz...
Kama, spokojnie, nie powinno nic się wydarzyć. Wiem ze masz małe doświadczenie w tych sprawach i obawiasz się najgorszego, ale nie panikuj.
Idź do apteki i kup test ciążowy. Zrób i już będziesz o wiele spokojniejsza. Wszystkie objawy menstruacyjne o których piszesz świadczą raczej ze nic złego nie wydarzyło się. Pozdrawiam i trzymam kciuki.
Wiem... ostatni tydzień miałam ciężki... może to też stres nie wiem... po prostu mam mniej obfity. Ale normalnie mam płaty wiec chyba jest dobrze...
Masz chyba 18 lat, tak myślę. zrób test albo idź do ginekologa.
Nigdy nie zrozumiem ludzi, którzy bzykają się podczas okresu
Skoro dostałaś normalnie okres jak powinnaś, to nie ma powodu do paniki. Ogólnie gratuluję "rozległej wiedzy"
Ja też nie rozumiem.
Wyluzuj i na przyszłość stosuj antykoncepcję.