Szukam koleżanki/przyjaciółki z Warszawy. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Szukam koleżanki/przyjaciółki z Warszawy.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Szukam koleżanki/przyjaciółki z Warszawy.

Hej smile Mam na imię Asia. Mieszkam w Warszawie, tutaj również studiuję, mam 23 lata i szukam bratniej duszy. Mam koleżanki, jednak one nie chętnie preferują częste spotkania. Tłumaczą się pracą, inne chłopakiem - zero w nich życia , ja tak nie potrafię smile Szukam więc koleżanki/przyjaciółki na kawę, spacer, zakupy czy pogaduchy. Parę razy sparzyłam się na znajomościach. Jeżeli są tu osoby, które czują się samotne bądź jak ja szukają szczerych osób, piszcie śmiało smile

Papa

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Szukam koleżanki/przyjaciółki z Warszawy.

Witajcie Dziewczyny !
Piszę tu z być może nierealnym, zbyt optymistycznym pomysłem zorganizowania się w stolicy paru dziewczyn chętnych na jakieś ciekawe, spontaniczne babskie wyjścia. Podstawową kwestią jest ta nić porozumienia i chęć poznania nowej osoby. Wiek, zainteresowania, wykształcenie, praca to wszystko bez znaczenia. Najważniejsze czuć się swobodnie w swoim towarzystwie. Może teraz parę słów o mojej osobie, mam 26 lat, od 7 mieszkam w stolicy, studia i te sprawy smile aktualnie studiuję, pracuję (jako urzędniczka- wiem brzmi strasznie ale spokojnie to nie praca moich marzeń ale po prostu droga do tego co chce robić w życiu). Mam zajawkę na bieganie, filmy skandynawskie no i kocham psy ! Szalona impreza ? Spontaniczny wypad nad morze ? Ploty do 5 rano? oooo tak to w czym czuję się wspaniale. Mam nadzieję spotkania tu osób, które także chętnie poszerzyłyby swoje grono znajomych. Pozdrawiam, Justyna.

3

Odp: Szukam koleżanki/przyjaciółki z Warszawy.

Hej! Jestem Asia i mam 25 lat, studia skończyłam i obecnie tylko pracuję smile A tu szukam koleżanki na sympatyczne wypady, czy to na kawę, czy piwo smile Niestety po studiach mnóstwo kontaktów się pourywało, znajomi powracali do swoich miast a ci co zostali to wiecznie zapracowani albo zmęczeni po pracy, dlatego mam nadzieje, że może tu znajdę kogoś z kim miło spędzę czas aktywnie albo leniwie gdzieś w parku na pogaduchach smile
Dlatego jak jesteście w podobnej sytuacji i macie ochotę się spotkać to piszcie śmiało smile
Pozdrawiam smile

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Szukam koleżanki/przyjaciółki z Warszawy.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024