Witam
Jestem tu nowa i szukam przyjaciółki, koleżanki nowych znajomych bo nie mam z kim pogadać a nawet gdzieś wyjść na miasto kawę piwo imprezę itp. Mam 26 lat.
jeśli masz konto na popularnym portalu społecznościowym to polecam tam poszukać kobiecych grup - działają z prędkością światła!
powodzenia ;*
hernameisangela19, podasz do siebie maila? Tez mieszkam we Wrocku
Hej ja też jestem z wro i szukam koleżanki
Hej mogę sie dołączyć ? Szukam koleżanki z ktora mogłabym wyjść na kawę, pizzę, klubu czy imprezę:) Mam 21lat mieszkam we Wr.
Cześć.
Ja również poszukuję nowych znajomości. Obecnie przebywam za granicą, ale do Wrocławia wracam z początkiem grudnia. Miło by było poznać fajne osoby, chętne na wspólne wyjścia czy to przy kawie, czy przy piwie/drinku, może jakieś tańce. Jestem osobą otwartą na nowe znajomości, niestety większość moich znajomych ma już swoje rodziny, co za tym idzie brak czasu na życie towarzyskie. Chętnie poznam kogoś, kto lubi chodzić do kina, teatru albo koncerty (nie tylko muzyki klasycznej ). Mam 31 lat, jestem rodowitą wrocławianką. Słucham rockowej muzyki, ale uwielbiam też tańczyć przy muzyce lat 80-90 czy latino. Uwielbiam dobre kino i dobre seriale, najchętniej o zabarwieniu psychologiczno- kryminalnym, gdyż to jest właśnie moje zainteresowanie. Poszukuję koleżanek w wieku zbliżonym do mojego, bądź starszych (większość moich dobrych znajomych jest powyżej 40-tki), z którymi mogłabym się czasem spotkać, pogadać o pierdołach i rzeczach bardziej poważnych, pójść się gdzieś zabawić itp. Ale się rozpisałam
Kiedyś na tym forum poznałam już fajne osoby, z częścią nadal mam kontakt, jednak plany życiowe bardzo zweryfikowały te znajomości i niestety pozostał tylko kontakt wirtualny
Pozdrawiam serdecznie
Ja też Wrocław, chętnie kogoś poznam
Cześć
Cześć
Cześć
Cześć
Cześć
Cześć
Cześć
15 2018-12-23 20:51:18 Ostatnio edytowany przez Wiechetka (2018-12-23 20:57:10)
Cześć
Przepraszam coś mi się zacieło
Cześć
Cześć
Cześć
Cześć też chętnie bym kogoś poznała . Mam 24 lata i trzy miesiące temu wprowadziłam się z narzeczonym do Wrocławia. Bardzo rzadko chodzę na imprezy i jestem dosyć nieśmiała. Ale chciałabym w końcu poznać kogoś i moc pogadać o wszystkim i niczym z inną kobietą.
Hej dziewczyny! Mam 27 lat i szukam nowych kolez!nek, wrocilam do Wroclawia w lutym i z czasem czuje sie coraz bardziej samotna. Uwielbiam biegac, crossfit i spedzac czas na powietrzu. Fajnie byloby poznac kogos do wspolnych wyjsc na drinka, impreze czy po prostu drineczka. Dajcie znac! Pozdrawiam serdecznie
Szukam koleżanki z Wrocławia 47+
na kawkę,pogaduchy,spacer jeśli też szukasz pisz śmiało
pozdrawiam