Wrocław, szukam koleżanki, przyjaciółki???? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Wrocław, szukam koleżanki, przyjaciółki????

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 22 ]

Temat: Wrocław, szukam koleżanki, przyjaciółki????

Witam
Jestem tu nowa i szukam przyjaciółki, koleżanki nowych znajomych bo nie mam z kim pogadać a nawet gdzieś wyjść na miasto kawę piwo imprezę itp. Mam 26 lat.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wrocław, szukam koleżanki, przyjaciółki????

jeśli masz konto na popularnym portalu społecznościowym wink to polecam tam poszukać kobiecych grup - działają z prędkością światła! big_smile powodzenia ;*

3

hernameisangela19, podasz do siebie maila? smile Tez mieszkam we Wrocku smile

4

Hej ja też jestem z wro i szukam koleżanki

5

Hej smile mogę sie dołączyć ? Szukam koleżanki z ktora mogłabym wyjść na kawę, pizzę, klubu czy imprezę:) Mam 21lat mieszkam we Wr.

6

Cześć.
Ja również poszukuję nowych znajomości. Obecnie przebywam za granicą, ale do Wrocławia wracam z początkiem grudnia. Miło by było poznać fajne osoby, chętne na wspólne wyjścia czy to przy kawie, czy przy piwie/drinku, może jakieś tańce. Jestem osobą otwartą na nowe znajomości, niestety większość moich znajomych ma już swoje rodziny, co za tym idzie brak czasu na życie towarzyskie. Chętnie poznam kogoś, kto lubi chodzić do kina, teatru albo koncerty (nie tylko muzyki klasycznej wink ). Mam 31 lat, jestem rodowitą wrocławianką. Słucham rockowej muzyki, ale uwielbiam też tańczyć przy muzyce lat 80-90 czy latino. Uwielbiam dobre kino i dobre seriale, najchętniej o zabarwieniu psychologiczno- kryminalnym, gdyż to jest właśnie moje zainteresowanie. Poszukuję koleżanek w wieku zbliżonym do mojego, bądź starszych (większość moich dobrych znajomych jest powyżej 40-tki), z którymi mogłabym się czasem spotkać, pogadać o pierdołach i rzeczach bardziej poważnych, pójść się gdzieś zabawić itp. Ale się rozpisałam big_smile Kiedyś na tym forum poznałam już fajne osoby, z częścią nadal mam kontakt, jednak plany życiowe bardzo zweryfikowały te znajomości i niestety pozostał tylko kontakt wirtualny sad
Pozdrawiam serdecznie smile

7

Ja też Wrocław, chętnie kogoś poznam smile

8

Cześć

9

Cześć

10

Cześć

11

Cześć

12

Cześć

13

Cześć

14

Cześć

15 Ostatnio edytowany przez Wiechetka (2018-12-23 20:57:10)

Cześć

16

Przepraszam coś mi się zacieło

17

Cześć

18

Cześć

19

Cześć

20

Cześć  też chętnie bym kogoś poznała . Mam 24 lata i trzy miesiące temu wprowadziłam się z narzeczonym do Wrocławia. Bardzo rzadko chodzę na imprezy i jestem dosyć nieśmiała. Ale chciałabym w końcu poznać kogoś i moc pogadać o wszystkim i niczym z inną kobietą.

21

Hej dziewczyny! Mam 27 lat i szukam nowych kolez!nek, wrocilam do Wroclawia w lutym i z czasem czuje sie coraz bardziej samotna. Uwielbiam biegac, crossfit i spedzac czas na powietrzu. Fajnie byloby poznac kogos do wspolnych wyjsc na drinka, impreze czy po prostu drineczka. Dajcie znac! Pozdrawiam serdecznie smile

22

Szukam koleżanki z Wrocławia 47+
na kawkę,pogaduchy,spacer jeśli też szukasz pisz śmiało
pozdrawiam

Posty [ 22 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Wrocław, szukam koleżanki, przyjaciółki????

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024