Wiedeń,szukam znajomych :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Wiedeń,szukam znajomych :)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Wiedeń,szukam znajomych :)

Witam,
Mam 39 lat i szukam znajomych do wspólnego spędzenia czasu. Jestem tu od 3 lat, ale ludzie których poznałam, bardziej skupieni są na suto zakrapianych imprezach, lub "szukaniu przygodnych wrażeń". Chciałabym tak poprostu wyjść czasem z kimś na kawę, poplotkować lub odkrywać to piękne miasto. Jestem kontaktowa i wesoła. Zapraszam ☺

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wiedeń,szukam znajomych :)

Witaj Klaudia. Prawdopodobnie dopiero za rok będę w Wiedniu . Czekam aź Mój Syn ukończy studium . Pragnę poznać takich ludzi jak Ty . To oczywiście odległe , ale Jestem dobrych myśli . Jestem starsza od Ciebie , ale kontaktowe .Pozdrawiam i życzę miłego dnia ☺

Agatan43
Miło będzie mi Cię poznać

4

klaudiajablonska napisał/a:

Agatan43
Miło będzie mi Cię poznać

Dziękuję,  źe odpisałaś . Mam nadzieje,  źe za Nim dojadę,  to odezwie się ktoś do Ciebie , kto będzie nadawał na Naszych falach .Pozdrawiam ☺

5

Czesc. Mam 39 lat rodzine ale tak jak tobie brakuje mi kolezanki do wypicia kawki i poplotkowania wybrania sie na zakupowe szalenstwo.
Pozdrawian Beata

6

Czesc Mam 39 lat rodzine ale tak jak ty brak kolezanki do plotek,kawki.
Bo tak jak ty uwazam ze ludzie gonia tylko za pieniedzmi a brak im spontanicznosci. To nie to co kiedys po prostu dzwonilo sie do drzwi a chwilke pozniej kawka stala juz na stole. Teraz trzeba sie umawiac a i tak nikt nigdy nie ma czasu. Przynajmniej ja mam takie doswiadczenia. Pozdrawiam Pa

7

Jak poszukiwania osób, które nie tylko "skupieni są na suto zakrapianych imprezach, lub szukaniu przygodnych wrażeń"

8

Cześć ja również szukam znajomych we Wiedniu

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Wiedeń,szukam znajomych :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024