Witam,
Mam 39 lat i szukam znajomych do wspólnego spędzenia czasu. Jestem tu od 3 lat, ale ludzie których poznałam, bardziej skupieni są na suto zakrapianych imprezach, lub "szukaniu przygodnych wrażeń". Chciałabym tak poprostu wyjść czasem z kimś na kawę, poplotkować lub odkrywać to piękne miasto. Jestem kontaktowa i wesoła. Zapraszam ☺
Witaj Klaudia. Prawdopodobnie dopiero za rok będę w Wiedniu . Czekam aź Mój Syn ukończy studium . Pragnę poznać takich ludzi jak Ty . To oczywiście odległe , ale Jestem dobrych myśli . Jestem starsza od Ciebie , ale kontaktowe .Pozdrawiam i życzę miłego dnia ☺
Agatan43
Miło będzie mi Cię poznać
Agatan43
Miło będzie mi Cię poznać
Dziękuję, źe odpisałaś . Mam nadzieje, źe za Nim dojadę, to odezwie się ktoś do Ciebie , kto będzie nadawał na Naszych falach .Pozdrawiam ☺
Czesc. Mam 39 lat rodzine ale tak jak tobie brakuje mi kolezanki do wypicia kawki i poplotkowania wybrania sie na zakupowe szalenstwo.
Pozdrawian Beata
Czesc Mam 39 lat rodzine ale tak jak ty brak kolezanki do plotek,kawki.
Bo tak jak ty uwazam ze ludzie gonia tylko za pieniedzmi a brak im spontanicznosci. To nie to co kiedys po prostu dzwonilo sie do drzwi a chwilke pozniej kawka stala juz na stole. Teraz trzeba sie umawiac a i tak nikt nigdy nie ma czasu. Przynajmniej ja mam takie doswiadczenia. Pozdrawiam Pa
Jak poszukiwania osób, które nie tylko "skupieni są na suto zakrapianych imprezach, lub szukaniu przygodnych wrażeń"
Cześć ja również szukam znajomych we Wiedniu