szukam nowych znajomych z którymi będę mogła się spotkać pogadać, pośmiać się, lub poprostu popisać.
Napisz do mnie e-mail. Chętnie z kimś pogadam/ popiszę.
Część.Jestem tu pierwszy raz.Mam 55 lat (od jutra) i czuję się bardzo samotna. W ostatnim czasie wiele działo się w moim życiu(zdrowie).Szukam przyjaciòłki z Krakowa,z ktòrą mogłabym pogadać, gdzieś wyjść.Mam męża,ale jakoś rozmowy z nim nie do końca się układają.Będę wdzięczna jeżeli jakąś samotna dusza odezwie się i razem spròbujemy cieszyć się życiem.
Witam.
Piszę tu po raz pierwszy mam 60 lat.
Czuję się bardzo samotna
Jeśli Ktoś ma ochotę ze mną popisać na początek to bardzo proszę
Agnieszka, Sofi, a z jakich jesteście miast? Chętnie pogadam, mój mail marzajac555@gmail.com, jestem ze Śląska
Hej również chętnie popiszę
zapraszam na meila
Jestem z Lubelszczyzny ale możemy pogadać zdalnie
Hej napisz do mnie e-maila. Chętnie z Tobą popiszę widzę że jesteśmy w zbliżonym wieku
Hej,
wraz z upływem kolejnych lat czuje się coraz bardziej samotna...Gdy chodziłam do szkoły czy to na studiach czy liceum wszędzie otaczali mnie znajomi...nie było nawet czasu by ze wszystkimi się spotkać...lecz teraz wszyscy pozakładali rodziny, oddali się w wir pracy lub porozjeżdżali po świecie i z czasem kontakty zaczęły się urywać bądź zaczęła nas dzielić przepaść światopoglądowa...Dziś nie ostał się zupełnie nikt. Mam narzeczonego lecz to nie to samo co mieć przyjaciółkę z którą można pogadać o babskich sprawach...no nic..nie rozpisuje się. W każdym razie gdyby ktoś czuł podobnie i chciał pogadać to zapraszam
Hej Stefo:-) Jeśli chcesz, napisz do mnie wiadomość. Jestem z Wielkopolski, mam 27 lat.
Witajcie młode i troszkę starsze dziewczyny coś dziś znikoma aktywność na forum
Czy jest ktoś chętny napisać do mnie?.
Dziewczyny zapraszam do pisania do mnie Chętnie popiszę.
Witam, mam 42 lata i jestem ze Śląska (a właściwie z Zagłębia), bardzo chętnie z kimś popiszę.
Witam wszystkich serdecznie ,chętnie poznam samotna przyjaciółkę Bagutka ja również ze Śląska jestem ,pozdrawiam
Witam wszystkich serdecznie ,chętnie poznam samotna przyjaciółkę Bagutka ja również ze Śląska jestem ,pozdrawiam
To może napiszesz do mnie
Bardzo chętnie Cię poznam bagutka ,z jakiego miasta jesteś?
Bardzo chętnie Cię poznam bagutka ,z jakiego miasta jesteś?
Sosnowiec wita
Bagutka dlaczego nie odbierasz telefonu
Ktoś może z Raciborza bądź bliskich okolic
?
Hej, ja też z miłą chęcią popiszę
Czesc jestem tu pierwszy raz i spodobalo mi sie polączyl nas podobny problem
dzis zalapalam dola i postanowilam napisac. mam 24 lata jestem ze slaska i chetnie pogadam z jakas normalna dziewczyna( widze ze tu takich wiele). Piszcie pomóżmy sobie moze z tego powstaną jakies wieksze przyjaźnie
Bagutka dlaczego nie odbierasz telefonu
Zawsze odbieram telefon - chyba, że dzwonisz z zastrzeżonego/ prywatnego, to wtedy jest problem, bo mam automatyczną blokadę połączeń włączoną
Hej, tak z ciekawości, czy któreś z Was nawiązały jakiś kontakt email -wy i piszecie do siebie? Mam chęć nawiązać jakiś kontakt ale nie wiem czy to ma sens.
Hej Tak, ja nawiązałam kontakt z jedną z osób, piszących na tym wątku
Jeśli chcesz nawiązać z kimś kontakt, to dlaczego pytasz, czy to ma sens?
Również brak mi osoby, z którą mogłabym popisać, pogadać, czy wyjść na drinka / kawę. Jestem z Wlkp. , okolice Poznania
Napisz do mnie chętnie z kimś popisze.
Prawda jest taka że nie warto tu pisać bo i tak wszyscy mają nas gdzieś i ciężko tu kogokolwiek poznać z kim kontakt będzie dłuższy niż parę wiadomości.
Ponownie zapraszam do pisania mam 25 lat chętnie z kimś popisze z dolnegoslaska i nie tylko :-)
Ja jestem z Płocka. Porozmawiam, popiszę i chętnie też wyskoczę na kawkę lub jakiś sport
Ja mam 27 lat i jestem że Śląska (okolice Zawiercia, Dąbrowy Gór. i Katowic).
Chętnie poznałabym jakąś fajną babeczkę, lub babeczki, które czasem chciałyby się rozerwać w babskim gronie. Mogą być samotniczki, młode mamy, krejzolki lub introwertyczki. Jestem otwarta na każdą znajomość, uwielbiam żartować, plotkować, spacerować, zwiedzać.
Witam. Mam 57 lat, mieszkam daleko od kraju. Doskwiera mi samotność i chętnie z kimś przynajmniej popiszę, bo na spotkanie raczej nie ma szans.
Witam. Mam 57 lat, mieszkam daleko od kraju. Doskwiera mi samotność i chętnie z kimś przynajmniej popiszę, bo na spotkanie raczej nie ma szans.
@zamoszcz Wyslalam Ci wiadomosc na maila.
Czesc dziewczyny!
Szukam kolezanki na plotki,kawe moze silownie:)?
Ja 28 lat ,Raciborz i okolice.
Hey Sofi też z chęcią po pisze .
Teraz mieszkam w Holandii ale po pisać możemy
Witajcie.Mam 50 lat i chętnie nawiążę kontakt mailowy z koleżankami w wieku 40 +
A ja też chętnie do którejś z Was napiszę.Jestem ze Śląska.Lubię poznawać nowych ludzi.
Szukam kogoś kto mnie wysłucha i zrozumie,ja oferuję to samo.Pozdrawiam Was.:)
Witajcie młode i troszkę starsze dziewczyny coś dziś znikoma aktywność na forum
Czy jest ktoś chętny napisać do mnie?.
Witaj Agnieszko,chętnie do Ciebie napiszę,ale jutro,bo teraz juz pózno.Mam nadzieję na miły kontakt.Pozdrawiam.:)
pisz
Cześć wszystkim...Agnieszka60 i Enibaszka,napisałam do Was e-maile.
Zajrzyjcie na pocztę:) Czekam na odpowiedz.Pozdrawiam wszystkie osoby
piszące w tym wątku:)
Cześć Racibórz!
Szukam kogoś, z kim będę mogła się zakolegować jak dziewczyna z dziewczyną.
Czuję się samotna i wyobcowana, ponieważ zazwyczaj sama siedzę w domu.
Mam 26 lat, jestem osobą która przebywała kilka lat na studiach w innym mieście, chciałabym poznać jakąś koleżankę, z którą wyjdę czasami do klubu, np. na Koniec Świata, na imprezę, itp. aby poznać kogoś, pogadać, dobrze się pobawić, wymienić spostrzeżenia, wypić symboliczne piwo, być może zostać przyjaciółmi, na siłownię, na basen itp. Jestem typem ogarniętej hippiski
Nie szukam relacji lesbijskiej, jestem w 100 % hetero.
Jestem z Raciborza.
Jeśli szukasz kogoś takiego - daj znać.
natashafromwoodstock [at] gmail com
Hej z tej strony Patrycja
Szukam znajomych z Bytomia bądź okolic do pogaduszek, Wyjść do kina itd.