Szukam przyjaciółki, koleżanki. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Szukam przyjaciółki, koleżanki.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 40 ]

1

Temat: Szukam przyjaciółki, koleżanki.

szukam nowych znajomych z którymi będę mogła się spotkać pogadać, pośmiać się, lub poprostu popisać.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Szukam przyjaciółki, koleżanki.

Napisz do mnie e-mail. Chętnie z kimś pogadam/ popiszę.

3

Część.Jestem tu pierwszy raz.Mam 55 lat (od jutra) i czuję się bardzo samotna. W ostatnim czasie wiele działo się w moim życiu(zdrowie).Szukam przyjaciòłki z Krakowa,z ktòrą mogłabym pogadać, gdzieś wyjść.Mam męża,ale jakoś rozmowy z nim nie do końca się układają.Będę wdzięczna jeżeli jakąś samotna dusza odezwie się i razem spròbujemy cieszyć się życiem.

4

Witam.
Piszę tu po raz pierwszy mam 60 lat.
Czuję się bardzo samotna
Jeśli Ktoś ma ochotę ze mną popisać na początek to bardzo proszę

5

Agnieszka, Sofi, a z jakich jesteście miast? Chętnie pogadam, mój mail marzajac555@gmail.com, jestem ze Śląska

6

Hej również chętnie popiszę smile
zapraszam na meila smile

7

Jestem z Lubelszczyzny ale możemy pogadać zdalnie

8

Hej napisz do mnie e-maila. Chętnie z Tobą popiszę widzę że jesteśmy w zbliżonym wieku smile

9

Hej,

wraz z upływem kolejnych lat czuje się coraz bardziej samotna...Gdy chodziłam do szkoły czy to na studiach czy liceum wszędzie otaczali mnie znajomi...nie było nawet czasu by ze wszystkimi się spotkać...lecz teraz wszyscy pozakładali rodziny, oddali się w wir pracy lub porozjeżdżali po świecie i z czasem kontakty zaczęły się urywać bądź zaczęła nas dzielić przepaść światopoglądowa...Dziś nie ostał się zupełnie nikt. Mam narzeczonego lecz to nie to samo co mieć przyjaciółkę z którą można pogadać o babskich sprawach...no nic..nie rozpisuje się. W każdym razie gdyby ktoś czuł podobnie i chciał pogadać to zapraszam

10

Hej Stefo:-) Jeśli chcesz, napisz do mnie wiadomość. Jestem z Wielkopolski, mam 27 lat.

11

Witajcie młode i troszkę starsze dziewczyny  coś dziś znikoma aktywność na forum
Czy jest ktoś chętny napisać do mnie?.

12

Dziewczyny zapraszam do pisania do mnie smile Chętnie popiszę.

13

Witam, mam 42 lata i jestem ze Śląska (a właściwie z Zagłębia), bardzo chętnie z kimś popiszę.

14

Witam wszystkich serdecznie ,chętnie poznam samotna przyjaciółkę  Bagutka ja również ze Śląska jestem ,pozdrawiam

15

Tęczowa pani napisał/a:

Witam wszystkich serdecznie ,chętnie poznam samotna przyjaciółkę  Bagutka ja również ze Śląska jestem ,pozdrawiam

To może napiszesz do mnie smile

16

Bardzo chętnie Cię poznam bagutka ,z jakiego miasta jesteś?

17

Tęczowa pani napisał/a:

Bardzo chętnie Cię poznam bagutka ,z jakiego miasta jesteś?

Sosnowiec wita smile

18

Bagutka dlaczego nie odbierasz telefonu

19

Ktoś może z Raciborza bądź bliskich okolic
?

20

Hej, ja też z miłą chęcią popiszę smile

Czesc jestem tu pierwszy raz i spodobalo mi sie smile polączyl nas podobny problem wink dzis zalapalam dola i postanowilam napisac. mam 24 lata jestem ze slaska i chetnie pogadam z jakas normalna dziewczyna( widze ze tu takich wiele). Piszcie pomóżmy sobie moze z tego powstaną jakies wieksze przyjaźnie smile

22

Tęczowa pani napisał/a:

Bagutka dlaczego nie odbierasz telefonu

Zawsze odbieram telefon - chyba, że dzwonisz z zastrzeżonego/ prywatnego, to wtedy jest problem, bo mam automatyczną blokadę połączeń włączoną

23

Hej,  tak z ciekawości, czy któreś z Was nawiązały jakiś kontakt email -wy i piszecie do siebie? Mam chęć nawiązać jakiś kontakt ale nie wiem czy to ma sens.

24

Hej smile Tak, ja nawiązałam kontakt z jedną z osób, piszących na tym wątku smile
Jeśli chcesz nawiązać z kimś kontakt, to dlaczego pytasz, czy to ma sens?

25

Również brak mi osoby,  z którą mogłabym popisać,  pogadać,  czy wyjść na drinka / kawę.  Jestem z Wlkp.  , okolice Poznania

26

Napisz do mnie chętnie z kimś popisze. wink

27

Prawda jest taka że nie warto tu pisać bo i tak wszyscy mają nas gdzieś i ciężko tu kogokolwiek poznać z kim kontakt będzie dłuższy niż parę wiadomości.

28

Ponownie zapraszam do pisania mam 25 lat chętnie z kimś popisze z dolnegoslaska i nie tylko :-)

29

Ja jestem z Płocka. Porozmawiam, popiszę i chętnie też wyskoczę na kawkę lub jakiś sport smile

30

Ja mam 27 lat i jestem że Śląska (okolice Zawiercia, Dąbrowy Gór. i Katowic).
Chętnie poznałabym jakąś fajną babeczkę, lub babeczki, które czasem chciałyby się rozerwać w babskim gronie. Mogą być samotniczki, młode mamy, krejzolki lub introwertyczki. Jestem otwarta na każdą znajomość, uwielbiam żartować, plotkować, spacerować, zwiedzać.

31

Witam. Mam 57 lat, mieszkam daleko od kraju. Doskwiera mi samotność i chętnie z kimś przynajmniej popiszę, bo na spotkanie raczej nie ma szans.

32

zamoszcz napisał/a:

Witam. Mam 57 lat, mieszkam daleko od kraju. Doskwiera mi samotność i chętnie z kimś przynajmniej popiszę, bo na spotkanie raczej nie ma szans.

@zamoszcz Wyslalam Ci wiadomosc na maila.

33

Czesc dziewczyny!
Szukam kolezanki na plotki,kawe moze silownie:)?
Ja 28 lat ,Raciborz i okolice.

34

Hey Sofi też z chęcią po pisze .
Teraz mieszkam w Holandii ale po pisać możemy smile

35

Witajcie.Mam 50 lat i chętnie nawiążę kontakt mailowy z koleżankami w wieku 40 +
A ja też chętnie do którejś z Was napiszę.Jestem ze Śląska.Lubię poznawać nowych ludzi.
Szukam kogoś kto mnie wysłucha i zrozumie,ja oferuję to samo.Pozdrawiam Was.:)

36

Agnieszka60 napisał/a:

Witajcie młode i troszkę starsze dziewczyny  coś dziś znikoma aktywność na forum
Czy jest ktoś chętny napisać do mnie?.

Witaj Agnieszko,chętnie do Ciebie napiszę,ale jutro,bo teraz juz pózno.Mam nadzieję na miły kontakt.Pozdrawiam.:)

37

pisz smile

38

Cześć wszystkim...Agnieszka60 i Enibaszka,napisałam do Was e-maile.
Zajrzyjcie na pocztę:) Czekam na odpowiedz.Pozdrawiam wszystkie osoby
piszące w tym  wątku:)

Cześć Racibórz!

Szukam kogoś, z kim będę mogła się zakolegować jak dziewczyna z dziewczyną.
Czuję się samotna i wyobcowana, ponieważ zazwyczaj sama siedzę w domu.

Mam 26 lat, jestem osobą która przebywała kilka lat na studiach w innym mieście, chciałabym poznać jakąś koleżankę, z którą wyjdę czasami do klubu, np. na Koniec Świata, na imprezę, itp. aby poznać kogoś, pogadać, dobrze się pobawić, wymienić spostrzeżenia, wypić symboliczne piwo, być może zostać przyjaciółmi, na siłownię, na basen itp. Jestem typem ogarniętej hippiski smile
Nie szukam relacji lesbijskiej, jestem w 100 % hetero.

Jestem z Raciborza.

Jeśli szukasz kogoś takiego - daj znać.

natashafromwoodstock [at] gmail com

40

Hej z tej strony Patrycja wink

Szukam znajomych z Bytomia bądź okolic do pogaduszek, Wyjść do kina itd.

Posty [ 40 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Szukam przyjaciółki, koleżanki.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024