Miłość czy nie miłość - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Miłość czy nie miłość

Witam potrzebuję porady i pomyślałem że tu napiszę. W styczniu dziewczyna zaprosiła mnie do znajomych na FB. Zaakceptowałem co mi tam i od tam tej pory zaczęliśmy do siebie pisac, a nawet nr tel się wymieniliśmy, pisaliśmy kilkanaście sms i wiadomości dziennie. I po 1,5 miesiąca zakochaliśmy się w sobie poprostu czujemy coś do siebie i jestesmy razem. Spotykaliśmy się kilka razy i było przyjemnie jak to chłopak z dziewczyną jak są w związku. Tylko problem jest taki że ona ma partnera, ale nie czują do siebie miłości, a do mnie poczuła tak jak ja do niej. Kiedyś rozmawialiśmy na ten temat czy by roztala się z nim i byla ze mną. Powiedziała że jak by była pewna drugiej osoby to by sie roztala z nim wiec zrozumiałem. Tylko to że jesteśmy juz razem 5 miesiący ukrywamy nasz związek tylko w tym rzecz że teraz mówi że obiecala cos swojemu partnerowi i chce żebyśmy przyjaciółmi zostali ale widać po niej że zależy jej na mnie, kocha mnie, myśli nieustannie o mnie, tęskni też, tak jak ja o niej tak samo mam i nawet jest już mnie pewna. Chciałabym każdą chwile ze mną spędzać, zamieszkać razem, ułożyć sie życie na nowo. Drugi problem jest taki że nie pisze juz tak jak na początku, jak ja nie napisze i jakiegoś tematu nie pociągnę to ona sama od siebie nie napiszę. A jak do niej pisze sms, a widzę ze jest na FB aktywna, kiedyś się jej pytałem co robi na FB to powiedziała że sprawdza aktualności uwierzyłem jej ale mam obawy że poznaję kogoś, bo cały czas ją widzę ze jest aktywna, a do mnie sama od siebie nie napisze. A bardzo mi na niej zależy tylko nie wiem co w takiej sytuacji robić. Bardzo proszę pomoczcie co mam robic? Pozdrawiam.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Miłość czy nie miłość

Gdyby Cię kochała to byłaby z Tobą. Pobawila się i się znudziła. Ot cała tajemnica.

3

Jesteś naiwny jak przedszkolak. Zapomnim o niej i na przyszłość więcej rozumu włącz.

4

Rozumie was ale cały czas ze sobą piszemy spotykamy sie ale to już nie jest tak jak na poczatku. Łatwo się mówi żeby ją zostawić ale zrobić to już nie takie łatwe.

5

A myślisz, że my nie mieliśmy podobnych problemów? Jeśli wystarczy Ci spotykanie jako przyjaciel to bądź nim dalej aż za jakiś czas dostaniesz kopa od niej albo jej chłopaka.

6

hodrod7 napisał/a:

Rozumie was ale cały czas ze sobą piszemy spotykamy sie ale to już nie jest tak jak na poczatku. Łatwo się mówi żeby ją zostawić ale zrobić to już nie takie łatwe.

Ona ma partnera - myslisz ze jej latwo?

Zdradzala go z toba i byles jej pupilkiem a teraz chcesz cos wiecej? Zastanów się przez chwilę zanim odpowiesz...

7

Oj głupolu. No ale miłość rozum odbiera. Na moje? Zerwij tą znajomość szkoda czasu i nerwów.

8

W styczniu wyslala Ci zaproszenie na facebooka i piszesz, ze jestescie razem piec miesiecy ?
Jakby nie liczyc, nie pasuje mi to.To po pierwsze.
A po drugie.Ma chlopaka i jednoczesnie spotyka sie z Toba ? To bardzo nielojalnie.
A jaka masz teraz gwarancje, ze nie potraktowala Cie tak samo i nie spotyka sie teraz z innym ?

9

verdad napisał/a:

W styczniu wyslala Ci zaproszenie na facebooka i piszesz, ze jestescie razem piec miesiecy ?
Jakby nie liczyc, nie pasuje mi to.To po pierwsze.
A po drugie.Ma chlopaka i jednoczesnie spotyka sie z Toba ? To bardzo nielojalnie.
A jaka masz teraz gwarancje, ze nie potraktowala Cie tak samo i nie spotyka sie teraz z innym ?

oj tam..Autor" zaokrąglił" co by poważny staż wyszedł wink
Do Autora..przestań wchodzic między wódkę a zakaske.. nie jesteś na tyle ważny dla niej by byc jedynym.Odpusc dla swohego dobra

10

Gdy się w kimś zakochujesz, zawsze znajdziesz jakiś powód by uwierzyć, że ta osoba jest dla Ciebie stworzona. Nie musi być to dobry powód. Ty się zakochałeś, ona - niekoniecznie :-)

11

Bardzo współczuję tym co się zakochują bez wzajemnosci.

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024