Odnowić kontakt? Jak? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Odnowić kontakt? Jak?

Cześć, mam problem i bardzo proszę o poradę.

Chciałbym odnowić znajomość z moim kolegą poznanym przez internet. Nie byliśmy razem ale wszystko do tego zmierzało tylko coś nam nie wyszło i to głównie przeze mnie... Spotkaliśmy się tylko 3 razy, głównie ze względu na odległość, ostatni raz widzieliśmy się 3,5 roku temu. Głównie była to internetowa "znajomość", nie mam z nim kontaktu z trochę ponad 2 lata, jakoś urwał się nam kontakt, chyba on już nie chciał pisać i ja też chyba nie, no i ta odległość. Zresztą mijał czas i jakoś nie było większej chęci/możliwości spotkania więc to chyba naturalną rzeczą było, że kontakt się urwał. Ale żąłuję tego teraz.
Teraz mieszkam w jego mieście i chciałabym odnowić kontakt, spotkać się, pogadać, cokolwiek, tylko nie wiem czy on ma teraz kogoś. Czy jest sens wracać do tego co było i jeśli tak to w jaki sposób odnowić tą znajomość? Napisać do niego wiadomość na portalu społecznościowym? Co napisać?

Proszę o pomoc...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Odnowić kontakt? Jak?

wątpię, czy coś z tego będzie, skoro oboje nie chcieliście utrzymywać ze sobą kontaktu,ale skoro już tam mieszkasz, to napisz do niego, że kiedyś się spotkaliście te kilka razy i "co tam u niego".
Może jeszcze Cię pamięta, ale marne szanse.

3

Pewnie, że spróbuj się z nim skontaktować. Może coś z tego wyjdzie, a może zostaniecie przyjaciółmi. W każdym razie ja bym właśnie napomknęła, że mieszkam w jego mieście i czy możemy umówić się na kawę (oczywiście dużo zależy, jak się wasze relacje skończyły) . A może "los" (czy inny przypadek) sprowadził cię do jego miasta? big_smile spróbuj, to nic nie kosztuje, a może się okazać, że "coś" z tego będzie big_smile tylko jedna rzecz: nie licz na dużo (może jest w związku, może mu przeszłaś itp.) ale ja bym na twoim miejscu spróbowała.
\

Nie masz nic do stracenia, to fakt.
Tylko pytanie, czy Ty liczysz na cos wiecej? Lepiej nie. Podejdz do tego na luzie.

5

Zagadaj, że przeprowadziłaś się do miasta i jest jedyną osobą, którą tam znasz. I zapytaj czy moglibyście się spotkać czy mógłby pokazać Ci ciekawe miejsca.

6

Spróbuj niezobowiązująco zagadać, ale nie licz na zbyt wiele.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024