Jak subtelnie odnowić kontakt z byłym? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Jak subtelnie odnowić kontakt z byłym?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Jak subtelnie odnowić kontakt z byłym?

Hej, o moim rozstaniu pisałam już wcześniej na tym forum. Ex zerwal ze mną, bo stwierdził, że nasze priorytety są zbyt różne. Chciał utrzymać kontakt przyjacielski.
Minęło już ponad pół roku od rozstania, był jeden nowy chłopak w tym czasie, byly randki, ale nie czułam nic, brak chemii, ale za to ciągle wychodziły na wierzch rzeczy, które mnie irytowały jak niedotrzymanie obietnic, co z kolei u mojego byłego było niemożliwe. Moze nazwiecie to ciaglym porównywaniem do byłego, ale to nie prawda, bo będąc z innym chłopakiem nie myślałam o eksie i nie porównywalam go sobie w myślach. Po prostu tak pechowo się chyba złożyło, przez co do mojej głowy wpadł pomysł, aby odnowić znajomość, bo być może to był ten jedyny i chciałabym spróbować jeszcze raz. Problem jest w tym, że po rozstaniu usunęłam go z mediów społecznościowych (było mi łatwiej sie ogarnąć, bo nie sprawdzałam ciągle, co się u niego dzieje), mam jedynie jego nr telefonu, więc chyba pozostaje mi napisać smsa, bo ponowne zapraszanie do znajomych to już trochę chyba utrata honoru

Zobacz podobne tematy :
Odp: Jak subtelnie odnowić kontakt z byłym?

Raz wystarczy. Te tłumy, którym się będzie chciało tłumaczyć, że nie masz racji, znajdą temat.

3

Już wcześniej przecież próbowałaś.

Katartia napisał/a:

Zadzwoniłam, jak wcześniej wspomniałam, zapytałam się, czy będziemy razem, on mi tylko powiedział, abym się wzięła w garść i ogarnęła.

balin napisał/a:

Już wcześniej przecież próbowałaś.

Katartia napisał/a:

Zadzwoniłam, jak wcześniej wspomniałam, zapytałam się, czy będziemy razem, on mi tylko powiedział, abym się wzięła w garść i ogarnęła.

Pisała również, że:

Katartia napisał/a:

... mój chłopak zerwał ze mną niedawno, bo stwierdził, że nie pasujemy do siebie, mamy mocne charaktery, różnimy się hierarchią wartości, a taki związek na dłuższą metę oznacza zbędne nerwy, więc lepiej to wcześniej zakończyć. Byliśmy ze sobą 3 miesiące, naprawdę się w nim zakochałam...

Autorko, po pierwsze, powinnaś kontynuować 1 wątek, a po drugie, pogodzić się z rozstaniem.

5

Racja, tylko to było zaraz po rozstaniu, teraz trochę minęło czasu

6

Katartia napisał/a:

Racja, tylko to było zaraz po rozstaniu, teraz trochę minęło czasu

Gdyby on zmienił zdanie, już wiedziałabyś o tym. Pogódź się z rozstaniem i odpuść, tylko upokorzysz się, chyba, że chcesz ponownie usłyszeć, NIE, nie pasujecie do siebie, lub co gorsze, bardziej dosadne słowa.

7

Autorko, jeśli problem tyczy się tego samego chłopaka i tego samego związku,k to dlaczego zakładasz kolejny temat, zamiast kontynuować w poprzednim wątku ?
Proszę o powrót do niego: https://www.netkobiety.pl/t112402.html   ponieważ dublowanie wątków jest niezgodne z naszym regulaminem.
Zapoznaj się ponownie z zasadami forum i nie zaśmiecaj forum powielaniem istniejących tematów.
Dziękuję/ Moderator IsaBella77

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Jak subtelnie odnowić kontakt z byłym?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024