Czy moja dziewczyna może być w ciąży? (część 2) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Czy moja dziewczyna może być w ciąży? (część 2)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Czy moja dziewczyna może być w ciąży? (część 2)

Moja dziewczyna ma dzisiaj 51 dzień cyklu, a okres się nie pojawia. Współżyliśmy kilka razy w miesiącu marzec. Moja dziewczyna ma bardzo nieregularne miesiączki, zdarzają się w 28 dniu a najdłuższy trwał 41 dni. Współżyjemy zawsze w zabezpieczeniu oraz wykorzystujemy dodatkowo metodę stosunku przerywanego, mimo prezerwatywy. Nigdy nam się nie zsunęła ani nie pękła. Moja dziewczyna od niedawna zaczęła chodzić na siłownię i myślimy, że to własnie jest przyczyna opóźnienia okresu, gdyż nie bierze pigułek antykoncepcyjnych. Mimo tego, zrobiła już 2 testy. Jeden 11 dni od ostatniego stosunku a drugi 15 dni od ostatniego stosunku. Oba wyszły negatywne, przy czym wydaje nam się, że dzień ostatniego stosunku był dniem już dawno niepłodnym. Dodam, że przed ostatnim stosunkiem wystąpiły jasnobrązowe plamienia, które wcześniej się nie pojawiały, trwające 3 dni. Wizyta u ginekologa jutro po południu. Dziewczyna nie posiada, żadnych objawów ciąży. Czy można domniemywać, iż jest to ciąża? Oby nie...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy moja dziewczyna może być w ciąży? (część 2)

Nie widzę zasadności zakładania kolejnego, identycznego wątku

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Czy moja dziewczyna może być w ciąży? (część 2)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024