Czy mogę zajść w ciążę 2 dni po owulacji ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Czy mogę zajść w ciążę 2 dni po owulacji ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Czy mogę zajść w ciążę 2 dni po owulacji ?

Witajcie smile
Z moim partnerem podjęliśmy decyzję ,że pragniemy mieć dziecko.Kochaliśmy się 2 dni po owulacji i to był dzień płodny.
Czy Mamy dużą szanse??

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy mogę zajść w ciążę 2 dni po owulacji ?

2 dni po owulacji to nie sa dni plodne,  dni plodne sa  do 4 dni przed owulacja i w dniu owulacji

3

A w jaki sposob okreslilas owulacje?

4

Jajeczko żyje do dwóch dni po owulacji. Czyli teoretycznie jest to możliwe. Chociaż pewnie szanse są o wiele mniejsze niż krótko przed owulacją lub w jej momencie.

5

Iceni
Obliczyłam owulację z mojego kalendarzyka.Ostatnią miesiączkę miałam 13 marca  a owulacja się zaczęła 30 marca.
Natomiast kochaliśmy się 1.04 wink
Mam nadzieję,że jest jakaś szansa smile

6

motylek92 napisał/a:

Iceni
Obliczyłam owulację z mojego kalendarzyka.Ostatnią miesiączkę miałam 13 marca  a owulacja się zaczęła 30 marca.

Moja rada dla Ciebie. Nie skupiaj sie az tak nad tym czy sie udalo czy nie. Kochajcie sie ile wlezie, ale wyrzucajcie z glowy ta mysl czy moze tym razem zalapiesz czy nie. Jak bedziesz miala byc w ciazy to bedziesz smile
Zycze powodzenia smile

7

motylek92 napisał/a:

Iceni

Obliczanie dni plodnych na podstawie kalendarzyka jest tylko obliczaniem przyblizonym. A juz obliczanie owulacji to takie zupelnie polowiczne przyblizenie.

Jezeli ci zalezy na tym, zeby zajsc w ciaze to raczej kup testy owulacyjne a nie liczydlo big_smile

Jakas tam szansa oczywiscie jest, chocby z tego wzgledu, ze okres moze sie o 1 dzien przedluzyc.

8

motylek92 napisał/a:

Iceni

Czy masz regularne miesiączki? Jeżeli tak, to można w taki sposób liczyć. Z tym, że pierwsza część cyklu - czyli od miesiączki do owulacji może być ruchoma (spowodowana różnymi przyczynami np. infekcja, stres, podróż itp). Natomiast od owulacji do miesiączki jest to około 14dni i jest to wartość stała w każdym cyklu.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Czy mogę zajść w ciążę 2 dni po owulacji ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024