Gdy facetowi podoba sie dziewczyna to na jej widok mu może stac? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Gdy facetowi podoba sie dziewczyna to na jej widok mu może stac?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1

Temat: Gdy facetowi podoba sie dziewczyna to na jej widok mu może stac?

Oczywiscie mówimy o dorosłym dojrzałym mężczyźnie,gdzie dajmy na to w pracy czasem stoi kolo niej,żeby jej cos pokazać [zwiazanego z pracą]i lekko się musną ramieniami,itp ..Niby nie specjalnie,ale czy facet potrzebuje silniejszych bodźców by miał wzwód? Wiem,że pytanie głupie ale jestem ciekawa,jak to wyglada z punktu faceta

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Gdy facetowi podoba sie dziewczyna to na jej widok mu może stac?
Hopa napisał/a:

Oczywiscie mówimy o dorosłym dojrzałym mężczyźnie,gdzie dajmy na to w pracy czasem stoi kolo niej,żeby jej cos pokazać [zwiazanego z pracą]i lekko się musną ramieniami,itp ..Niby nie specjalnie,ale czy facet potrzebuje silniejszych bodźców by miał wzwód? Wiem,że pytanie głupie ale jestem ciekawa,jak to wyglada z punktu faceta

To zależy czy opiera się o niego modelka miss Polski czy trochę grubsza dziewczyna z nadwagą. Poza tym dotknięcie ramionami to raczej nie jest zbyt podniecające, prędzej jakieś objęcie czy bardziej bezpośredni przyjacielski, niby przypadkowy dotyk - przy jednej dziewczynie mi się to zdarzyło - ale to dlatego, że byłem w niej szaleńczo zakochany a ona miała super figurę i nosiła mega obcisłe/prześwitujące rzeczy. I niestety zdarzyło się tak kilka razy, musiałem iść się schować i przeczekać aby nie było widać.

A pytanie jaki masz cel w podnieceniu członka u faceta swoimi ramionami? W pracy się pracuje, bardzo nieodpowiednie zachowanie z twojej strony. Jak ci się podoba to go zaproś, a nie bawisz się w jakieś gierki.

3

Technicznie jest to możliwe że na sam widok atrakcyjnej dziewczyny facetowi stanie. Zwłaszcza gdy jest wyposzczony. Tyle że zwykle wtedy gdy jest się w pracy zanim osiągnie pełny wzwód to się opanowuje i myśli o czymś innym.

4

Ciekawi mnie czy to autorka celowo się ociera próbując wywołać wzwód, czy to facet zaczyna

Tak czy siak, jesteście w pracy - opanujcie się.

5

CatLady napisał/a:

Ciekawi mnie czy to autorka celowo się ociera próbując wywołać wzwód, czy to facet zaczyna

Tak czy siak, jesteście w pracy - opanujcie się.

Kto ma się opanować? O facecie nic nie wiemy, to autorka ma jakieś dziwne zachcianki podniecania kolesi w pracy. Proszę nie obrażać facetów! smile

6 Ostatnio edytowany przez Gary (2018-07-28 23:54:19)

Wszystko dzieje się w głowie. Więc jak fantazjuje, to ma wzwód.

Druga opcja -- jak wyposzczony, a poczuje kobiece feromony, to też może mieć wzwód.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Gdy facetowi podoba sie dziewczyna to na jej widok mu może stac?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024