Oczywiscie mówimy o dorosłym dojrzałym mężczyźnie,gdzie dajmy na to w pracy czasem stoi kolo niej,żeby jej cos pokazać [zwiazanego z pracą]i lekko się musną ramieniami,itp ..Niby nie specjalnie,ale czy facet potrzebuje silniejszych bodźców by miał wzwód? Wiem,że pytanie głupie ale jestem ciekawa,jak to wyglada z punktu faceta
Oczywiscie mówimy o dorosłym dojrzałym mężczyźnie,gdzie dajmy na to w pracy czasem stoi kolo niej,żeby jej cos pokazać [zwiazanego z pracą]i lekko się musną ramieniami,itp ..Niby nie specjalnie,ale czy facet potrzebuje silniejszych bodźców by miał wzwód? Wiem,że pytanie głupie ale jestem ciekawa,jak to wyglada z punktu faceta
To zależy czy opiera się o niego modelka miss Polski czy trochę grubsza dziewczyna z nadwagą. Poza tym dotknięcie ramionami to raczej nie jest zbyt podniecające, prędzej jakieś objęcie czy bardziej bezpośredni przyjacielski, niby przypadkowy dotyk - przy jednej dziewczynie mi się to zdarzyło - ale to dlatego, że byłem w niej szaleńczo zakochany a ona miała super figurę i nosiła mega obcisłe/prześwitujące rzeczy. I niestety zdarzyło się tak kilka razy, musiałem iść się schować i przeczekać aby nie było widać.
A pytanie jaki masz cel w podnieceniu członka u faceta swoimi ramionami? W pracy się pracuje, bardzo nieodpowiednie zachowanie z twojej strony. Jak ci się podoba to go zaproś, a nie bawisz się w jakieś gierki.
Technicznie jest to możliwe że na sam widok atrakcyjnej dziewczyny facetowi stanie. Zwłaszcza gdy jest wyposzczony. Tyle że zwykle wtedy gdy jest się w pracy zanim osiągnie pełny wzwód to się opanowuje i myśli o czymś innym.
Ciekawi mnie czy to autorka celowo się ociera próbując wywołać wzwód, czy to facet zaczyna
Tak czy siak, jesteście w pracy - opanujcie się.
Ciekawi mnie czy to autorka celowo się ociera próbując wywołać wzwód, czy to facet zaczyna
Tak czy siak, jesteście w pracy - opanujcie się.
Kto ma się opanować? O facecie nic nie wiemy, to autorka ma jakieś dziwne zachcianki podniecania kolesi w pracy. Proszę nie obrażać facetów!
6 2018-07-28 23:53:47 Ostatnio edytowany przez Gary (2018-07-28 23:54:19)
Wszystko dzieje się w głowie. Więc jak fantazjuje, to ma wzwód.
Druga opcja -- jak wyposzczony, a poczuje kobiece feromony, to też może mieć wzwód.