Przemoc w rodzinie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Przemoc w rodzinie

Witam,

Jestem studentką Uniwesytetu Szczecińskiego piszę pracę magisterską na temat skutków przemocy domowej w życiu dorosłym. Chciała bym zadać kilka pytań w formie wywiadu zdaję sobie sprawę z tego, że jest to temat niechętnie poruszany na forum więc jeżeli ktoś zaznał przemocy domowej w okresie dorastania w domu rodzinnym proszę o kontakt na priv. Wywiad będzie przeprowadzony w 100 % anonimowo. Proszę serdecznie o pomoc, pomimo poszukiwań nie mogę znaleźć osób chcących rozmawiać twarzą w twarz, a bardzo zależy mi na poruszeniu tej tematyki w pracy ze względu na rosnący problem.

Pozdrawiam i czekam na odpowiedz

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Przemoc w rodzinie

Witam, na priv czyli na jaki adres, bo ja dopiero stawiam pierwsze kroki na tym forum???? Mam coś do powiedzenia na ten temat. Pozdrawiam.

3

Odp: Przemoc w rodzinie

Witam, na priv czyli na jaki adres, bo ja dopiero stawiam pierwsze kroki na tym forum???? Mam coś do powiedzenia na ten temat. Pozdrawiam.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024