Przez seks do sławy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Przez seks do sławy

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 39 ]

Temat: Przez seks do sławy

Pewnie znacie sprawę Marty, która stała się sławna i znana. Ostatnio udzieliła szerokiego wywiadu dla portalu Pudelek. Jest powszechnie znana, wybiła się. Można powiedzieć, że jest już celebrytką-skandalistką. Przypadkowi ludzie na ulicy ją rozpoznają, uśmiechają się, robią sobie z nią selfie. Dostaje tony maili i wiadomości na portalach. Ma także propozycje reklamowe i pewną ze znanego pisma dla panów...
Chodzi ona ze mną do jednej szkoły wieczorowej w Warszawie i jej zazdroszczę. Zna już niektóre gwiazdy szołbiznesu, jest rozpoznawalna, wszyscy o niej mówią gdzie się nie pojawi. Jest ustawiona i towarzysko i finansowo, bo nie ważne co mówią, ale ważne, że to robią.
A ja co? Perspektywa walki o kasę w biedronce mam jedynie przez sobą sad Chciałabym mieć tyle odwagi co Marta, ale nie dałabym chyba rady sad Pełna załamka...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Przez seks do sławy

Moje życie jest takie z dupy. Też bym chciała być znana i popularna a na ulicy nikt na mnie nie spojrzy. Chcę się wyrwać z tego polskiego zadupia i poznawać świat. Chcę mieć ekstra faceta, bawić się, imprezować, być znana i mieć mnóstwo fanów. Tu nikt nie zwraca na mnie uwagi. Jestem taka niewidzialna! Chce mi się ryczeć, bo to takie nie sprawiedliwe

3

I czego więc szukasz na forum?

4

suniazuzia napisał/a:

Pewnie znacie sprawę Marty, która stała się sławna i znana. Ostatnio udzieliła szerokiego wywiadu dla portalu Pudelek. Jest powszechnie znana, wybiła się. Można powiedzieć, że jest już celebrytką-skandalistką. Przypadkowi ludzie na ulicy ją rozpoznają, uśmiechają się, robią sobie z nią selfie. Dostaje tony maili i wiadomości na portalach. Ma także propozycje reklamowe i pewną ze znanego pisma dla panów...
Chodzi ona ze mną do jednej szkoły wieczorowej w Warszawie i jej zazdroszczę. Zna już niektóre gwiazdy szołbiznesu, jest rozpoznawalna, wszyscy o niej mówią gdzie się nie pojawi. Jest ustawiona i towarzysko i finansowo, bo nie ważne co mówią, ale ważne, że to robią.
A ja co? Perspektywa walki o kasę w biedronce mam jedynie przez sobą sad Chciałabym mieć tyle odwagi co Marta, ale nie dałabym chyba rady sad Pełna załamka...

A to chodzi o tą Paniusie, co w autobusie sex uprawiała z Kimś tam?

Sorki, ale chyba nudzi Ci się i zabawiasz się w trolla.

5

W autobusie? Co za czasy - kórestwo drogą do sławy....

6

da.vinci01 napisał/a:

W autobusie? Co za czasy - kórestwo drogą do sławy....

W autobusie z jakimiś Muzykami, nie w zwykłym podmiejskim autobusie big_smile

7

Tak o nią. Nie widziałaś wywiadu video z Martą na pudelku? Ludzie ją lubią. Szczerze to ja jestem i byłam zawsze ładniejsza tak sądzę. Ale teraz od końca listopada no jest po prostu szał. Jeśli już ludzie chcą mnie poznać to dlatego, bo znam Martę. Masakra sad

8

suniazuzia napisał/a:

Tak o nią. Nie widziałaś wywiadu video z Martą na pudelku? Ludzie ją lubią. Szczerze to ja jestem i byłam zawsze ładniejsza tak sądzę. Ale teraz od końca listopada no jest po prostu szał. Jeśli już ludzie chcą mnie poznać to dlatego, bo znam Martę. Masakra sad

Daj dupy na ławeczce w centrum miasta i sława sama przyjdzie;)

9

Czy ty chcesz mnie obrazić? Uprawiam seks ale nie z jakimiś frajerami na mieście. Poza tym pytam dziewczyn a nie ciebie. Frajerzy zawsze tylko myślą że się z nim przeliżę czy dam dupy HAHA

10

suniazuzia napisał/a:

Nie widziałam, bo nawet i ja mam jakieś "hamulce" do niektórych pudelkowych "artykułów".

Ty serio o tym piszesz?

Co to za problem w miejscu publicznym nagrać sex-taśmę?
Będziesz sławniejsza od swojej Martusi, będziesz polską Kim Kardashian  big_smile

11

Ale wiesz, że seks taśm jest dużo  i już nikogo nie szokują. A już na pewno jak nie jestem bardzo znana. Poświęcę się bez sensu, tego się boję. A i tak już miałam rozmowy z matką. Jest na mnie strasznie wściekła, bo ma przez to problemy w redakcji hmm

12

suniazuzia napisał/a:

Ale wiesz, że seks taśm jest dużo  i już nikogo nie szokują. A już na pewno jak nie jestem bardzo znana. Poświęcę się bez sensu, tego się boję. A i tak już miałam rozmowy z matką. Jest na mnie strasznie wściekła, bo ma przez to problemy w redakcji hmm

Wściekła na co?

13

nie slyszalam, nie znam, pudelkowe slawy Cie jaraja? OMG, co za czasy big_smile

14

No i o co tu chodzi?

Dziewczynce się nudzi,czy jak?
Zazdrości "sławy"?
Ja pitolę.

15

Autorka ma wolną pochwę, którą w produktywny sposób zagospodaruje.

16

mialam nadzieje na jakis zabawny watek a tu jednak trolololo....

17 Ostatnio edytowany przez majkaszpilka (2016-03-09 16:13:48)

Jedni pracują "rencami",inne pochwami.
Suniazuzia ma pecha,bo chętnych chyba brak sad

Cóż....perspektywa pracy w Biedrze coraz bliżej.Straszne czasy tongue

18

Pisałam ci już że nie pytałam cię davinczi. I nie pozwoliłam się obrażać. I nie wściekniesz mnie więc sobie idź gdzieś zarywać inne panny

Na co wściekła?
No na mnie a na kogo?

19

adiaphora napisał/a:

mialam nadzieje na jakis zabawny watek a tu jednak trolololo....

Najgorsze w tym wszystkim jest fakt, że naprawdę ta cała Marta istnieje i naprawdę zrobiła to co zrobiła.
Tak naprawdę wiem "piąte przez dziesiąte" co tam się wydarzyło w tym autobusie, ale przerażające jest to, że Ona to z Koleżanką upubliczniła i nagle stała się "sławna".
Naprawdę żyjemy w chorych czasach, a może to ludzie są tylko chorzy.

Żal mi Rodziców i Rodziny tych Dziewczyn.

20

suniazuzia napisał/a:

Pisałam ci już że nie pytałam cię davinczi. I nie pozwoliłam się obrażać. I nie wściekniesz mnie więc sobie idź gdzieś zarywać inne panny

Na co wściekła?
No na mnie a na kogo?

Logiczne, że na Ciebie, pytam za co?

21

Takie właśnie są teraz "autorytety" dla podfruwajek.
Pudelek i dawanie,na lewo i prawo.

Co to za sława, pytam?
Dla mnie to zwykła dziwka,nic poza tym.

22 Ostatnio edytowany przez adiafora (2016-03-09 16:24:52)

Krejzolka, trolololo w sensie, ze ktos zazdrosci slawy takim Martusiom smile
Kuzwa, faktycznie szczyt ambicji dupy dawac i zbierac lajki z tego powodu. Czlowiek sukcesu jak w morde strzelil!
Nie, no panna sobie jaja z nas robi jak nic :-)

23

adiaphora napisał/a:

Krejzolka, trolololo w sensie, ze ktos zazdrosci slawy takim Martusiom smile
Kuzwa, faktycznie szczyt ambicji dupy dawac i zbierac lajki z tego powodu. Czlowiek sukcesu jak w morde strzelil!
Nie, no panna sobie jaja z nas robi jak nic :-)

Wiem, ponieważ sama to wcześniej napisałam smile

Ogólnie napisałam co sądzę o tej sprawie.

24

A ja nie wiem co to za Marta ...<szloch>

25

Ja też nie mam pojęcia o co chodzi...ale chyba nie chcę znać szczegółów yikes

Mam wrażenie, że kiedyś jak ktoś chciał być sławny, to próbował nagrać jakąś piosenkę, dostać się do filmu, zostać dziennikarzem czy chociaż pogodynką, a teraz...?

26

Ponoć potem, jedna z bohaterek akcji wszystkiemu zaprzeczyła.

27

majkaszpilka napisał/a:

Ponoć potem, jedna z bohaterek akcji wszystkiemu zaprzeczyła.

Tak?

28 Ostatnio edytowany przez adiafora (2016-03-09 16:44:35)

kurcze a moze jest w tym sens? W koncu niewazne jak o tobie mowia, wazne aby mowili. Ach slawa... Nie mozesz przejsc obojetnie ulica, prosza cie o autografy i focie a w kolejce czekaja pudelki i inne pomponiki zeby wywiad roku zrobic...Na youtubie milion wyswietlen...Celebryckie zycie...
Rozmarzylam sie... Fajnie byc slawna.
I zmartwilam. Ja juz nie mam szans, moja dupa jest za stara sad Ale wy dziewczyny macie szanse lol

29

adiaphora napisał/a:

kurcze a moze jest w tym sens? W koncu niewazne jak o tobie mowia, wazne aby mowili. Ach slawa... Nie mozesz przejsc obojetnie ulica, prosza cie o autografy i focie a w kolejce czekaja pudelki i inne pomponiki zeby wywiad roku zrobic...Na youtubie milion wyswietlen...Celebryckie zycie...
Rozmarzylam sie... Fajnie byc slawna.
I zmartwilam. Ja juz nie mam szans, moja dupa jest za stara sad Ale wy dziewczyny macie szanse lol

hahahaha...
Ja odpadam.
Ale jak widać,dla niektórych to szczyt marzeń,dać się wygrzmocić przez kilku czarnoskórych.

Przy okazji,zrobiły im niezłą reklamę,bo sam zespół, chyba dość mało popularny.

Ale czy to ważne? big_smile

30 Ostatnio edytowany przez adiafora (2016-03-09 16:52:49)

Majka, jak odpadasz?  A juz sie ucieszylam, ze bede mogla sie pochwalic znajomoscia z Toba i ogrzac w blasku Twojej slawy big_smile

31

Tia...

Te wywiady,autografy.
Szacun na dzielni,dumni rodzice...no same plusy.
Muszę to przemyśleć jeszcze raz.

Ale jak coś,to wiecie...nie zapomnę o koleżankach big_smile

32 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2016-03-09 17:01:06)

majkaszpilka napisał/a:

Tia...

Te wywiady,autografy.
Szacun na dzielni,dumni rodzice...no same plusy.
Muszę to przemyśleć jeszcze raz.

Ale jak coś,to wiecie...nie zapomnę o koleżankach big_smile

Wow, będziemy chodzić na tzw. ścianki. big_smile big_smile big_smile
Dziękujemy!!! big_smile big_smile big_smile

33

A ilu ludzi "ciekawych" poznamy.
Takie Grycanki na ten przykład,albo Patrycję Pająk(to ta,co kasy za sztuczne cycki nie chciała oddać),albo nawet samego tego...od mody.Zapomniałam jak mu tam było...śmieszny taki,gej.Pewnie kojarzycie.

Same sławy.

34

Dobra, to z którą z Was mam się przespać najpierw?

35

Jacyków? tongue

36 Ostatnio edytowany przez majkaszpilka (2016-03-09 17:15:50)

areyouafraid napisał/a:

Jacyków? tongue

O ten,ten...mężczyzna moich marzeń tongue

No ale on babeczek nie lubi sad

Iceni...
Ze wszystkimi.To ma być orgia tongue

37

Majka, wiedzialam, ze z Ciebie rowna dziewcznya! Takie kolezanki to rozumiem... Ja to bym Ci nawet autograf i to niejeden, z  dedykacja dala, gdybym byla taka slawna. Zawsze bys je potem mogla opylic na allegro, gdybysmy juz sie przestaly kolegowac...
No nic,  ide do domu, ale nie poddaje sie. Te scianki rozpalily moja wyobraznie...
Cos wymysle. Moze zrobie sobie tuning  big_smile
narka kolezanki tongue

38

suniazuzia... posłuchaj Lady Pank -- "zamki na piasku... gdy pełno wszkle... jesteś idolem... poranna zmiana to życie twe".

Nie dołuj się tymi sławnymi ludźmi. Ona puściła się z raperami i to rozdmuchali. Inna jest aktorką, a inna tenististką, a inna businesswoman. Każda ma inne życie, jedne są szczęśliwe, a inne nie.

Skupi się na swoim życiu. Jak będziesz bardzo chciała, to będizesz szczęśliwa. Bycie szczęśliwym jest najważniejsze.

Przeczytaj desiderata:   "Jeśli porównujesz się z innymi możesz stać się próżny lub zgorzkniały, albowiem zawsze będą lepsi i gorsi od ciebie. ".

39

suniazuzia napisał/a:

To puść się z kilkoma facetami np. w metrze. Będziesz tak samo sławna.

P.S Baaardzo Ci współczuję.

Posty [ 39 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Przez seks do sławy

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024