Byli partnerzy seksualni - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Byli partnerzy seksualni

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Byli partnerzy seksualni

Witam. Widziałam tu wiele tematów o podobnej tematyce. Proszę wszystkich chętnych o pomoc. Na dole zamieszczam ankietę. Są to 4 proste pytania. Zapraszam do odpowiadania. Wyniki potrzebne są mi do mojej pracy zaliczeniowej. Pozdrawiam Ola

ankietka.pl/ankieta/219412/przeszlosc-seksualna-partnera.html

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Byli partnerzy seksualni

Bardzo infantylna ankieta.
Możesz napisać do zaliczenia jakiego przedmiotu potrzebna Ci jest ta ankieta i na jakiej uczelni?

3

Mysle że nie jest wcale tak infantylna jakby mogła się na pierwszy rzut oka wydawać. Problem byłch partnerów seksualnych jest dosyć kontrowersyjnym tematem ale napewno nie głupim czy niepotrzebnym.

4

Revenn napisał/a:

Mysle że nie jest wcale tak infantylna jakby mogła się na pierwszy rzut oka wydawać. Problem byłch partnerów seksualnych jest dosyć kontrowersyjnym tematem ale napewno nie głupim czy niepotrzebnym.

Gdybyś przeczytał ze zrozumiemien to bys zauważył, skomentowałam ankietę a nie o temat, którego dotyczy.

Sądząc po braku odpowiedzi "autorki" na moje pytania to jej ciekawość być może została już zaspokojona. Odpowiedzi na tak sformułowane pytania żadnej naukowej wartości mieć nie będą.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Byli partnerzy seksualni

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024