Jak powinienem postąpić? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Jak powinienem postąpić?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Jak powinienem postąpić?

Witam. Mam niełatwą sytuację w swoim związku. Chciałbym zapytać się Was, jak Wy to widzicie. Otóż moja kobieta oznajmiła mi ostatnio, że wychodzi na urodziny kolegi ze swoimi koleżankami. Dodam, że znam i jego i je. Pracujemy wszyscy w jednej firmie. On kiedyś do mojej kobiety świrował, ale mu nie wyszło, był bardzo zazdrosny o mnie i czuje że zostało mu to do teraz chociaż tego nie pokazuje. Ja bywałem na domówkach z tą ekipą całą natomiast obecnie nie rozmawiamy ze sobą bo okazali się hipokrytami i już nigdy nie pójdę z moją dziewczyną na żadną imprezę wspólną z nimi. Oni ją buntują przeciwko mnie, ja to wiem. Moja kobieta mówi mi, że nie lubi tego typa, że ją irytuje, że jest frajerem a mimo to chce iść na jego urodziny. Tłumaczy to tym, że nie wypada odmówić skoro on był u niej i kupił jej drogi prezent. Poza tym przejmuje się opiniami koleżanek. Powiedziałem jej, że skoro go nie lubi to sprawa jest łatwa, nie powinna iść i tyle. Zresztą dodałem, że skoro mówi mi że go nie trawi a w pracy z nim rozmawia to jest też hipokrytką. Na ostatniej domówce kiedy ja jeszcze tam byłem rozmawiała z nim, robiła z nim fotki, wskakiwała mu na szyję po pijanemu. Powiedziałem jej, że mi się to nie podoba i poza tym dodałem, że skoro po alkoholu robi się taka jak wówczas to powinna przestać pić. Wtedy była o to awantura. Nie chcę żeby spotykała się z tymi ludźmi poza pracą szczególnie, że na tych urodzinach będzie jeszcze dwóch kolegów tego kolesia i po wstępnej domówce chcą wszyscy jechać do klubu. Jak mam postąpić? ja mam jeden patent ale nie wiem czy warto go zastosować. Chce jej oznajmić, że jestem zaproszony do znajomej na parapetówkę dokładnie w ten sam dzień kiedy ma zamiar wyjść na te urodziny i że zamierzam się tam wybrać. Już czuję jej reakcję, zawsze w naszym związku tak było, że ona mogła się umawiać z koleżankami do pubu a gdy ja mówiłem, że jadę z kumplami gdzieś to obrażała się na kilka dni i była o to awantura. Ona nie rozumie chyba jak sprawa wygląda, ma z tym problem, z racjonalnym podejściem. Proszę o porady. Dzięki

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak powinienem postąpić?

Idź z nią. A jak komuś coś nie będzie tam pasować to opier...sz kogo trzeba, robisz za obrażonego gościa i oboje wychodzicie.

3

Odp: Jak powinienem postąpić?

Czy któraś z pań mogłaby mi doradzić co zrobić?
Jestem z partnerem 4 lata przez pierwszy rok było cudownie cały czas razem i wszystko razem nawet nie raz mówił ze chciałby ze mną założyć rodzinę i inne plany miał do czasu kiedy zaszłam w ciążę nieplanowaną o której dowiedzieliśmy się w 5 miesiącu dopiero od tamtego momentu zmienił sie o 180 stopni stał się oschły, obojętny wszystko sie liczyło tylko nie my myślałam że to przejdzie bo nie był gotowy, ani pracy normalnej, ale to nie minęło bylo jeszcze gorzej wg sie niczym nie interesował od porodu wziął sie troche w garść i prace stałą znalazł i opiekuńczy wobec nas codziennie przychodził do nas ( bo razem nie mieszkamy). Od dwóch lat mnie co rusz z byle czym oklamywal na początku drobne potem chodzil na maszyny grać obiecując że nie będzie a dalej to samo było teraz już przestał bo się w pożyczki wkopał o których nie wiedziałam nawet nie wiedziałam na co a wie że ja zawsze sie dowiem taki jego pech to powiedzial mi o jednej pytalam sie czy tylko tak mówił tak tak przysięgam że tylko jedna po czym pilnowalam u niego jego bratanka i zadzwonił Tel z innej pożyczki że chca z nim rozmawiać a oni dzwonią tylko jak zalega sie z płatnością i sie okazalo ze jeszcze dwie ma bylam dla ze mnie oklamywal ale uszlo mu to znów mowil ze tylko te 3 po jakimś czasie sie okazalo ze ma dwie kolejne caly czas szargal moje zaufanie gdzie byly jeszcze sprawy gdzie tez zawiódł. Pomogliśmy mu spłacić i sie okazalo ze znów to tajemnie brak do tego od dluszego czasu znow byl taki jakby nie chcial byc ze mną ja ciągle chodziłam za nim żeby wyjaśniać żeby bylo dobrze. Myslam ze jakas inna jest ale on 16 konczy prace o 17-20 kest u nas a potem w domu jest a jezeli chodzi o seks to jest dla nas obojga wspanialy od samego poczatku jakby tylko to nas juz trzumalo.Będąc u mnie codziennie powinien z nasza córką miec dobry kontakt a sie do niej tez oschły zrobil nie podnieca jej uwagi nie bawi sie ona nawet nie chce do niego podchodzić. Od miesiąca czuje ze nie chce z nim być ale nie chce malutkiej burzyć rodziny.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Jak powinienem postąpić?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024