Hej kochane,
czy mieliście kiedyś problem z toksycznymi relacjami? Głównie chodzi mi o związki z partnerami. Uzależnione łączmy się! Potrzebne nam wsparcie!
Iza
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Toksyczne relacje.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Hej kochane,
czy mieliście kiedyś problem z toksycznymi relacjami? Głównie chodzi mi o związki z partnerami. Uzależnione łączmy się! Potrzebne nam wsparcie!
Iza
Tak byłam prawie 2 lata, wyszłam z tego bagna w sierpniu 2015 roku
Tak
byłam prawie 2 lata, wyszłam z tego bagna w sierpniu 2015 roku
Kasia - napisz do mnie na priv. Bo ja nie jestem w stanie;)
oj tak .. prawie przez 3 lata potem same szantaże ,że sie zabije i inne jak odejdę. Ogólnie wielka masakra.
Hej kochane,
Iza
Z taką formą zaburzonej osobowości macie kontakt niemalże wszędzie i jesteś okradana ze wszystkiego w białych rękawiczkach, nawet o tym nie wiedząc. Zresztą jest to na dzień dzisiejszy raczkujący temat tabu, którego kokon milczenia bardzo powolnie pęka. A i w internecie jest sporo fałszu w tej materii.
Tu na forum są jeszcze wątki jak się dobrze poszuka, gdzie ta tematyka była poruszana niemalże w formie operacji na otwartym sercu. I z reguły pomogła tym, którzy wiedzieli chociaż zarys tego, z czym mają problem w swoim najbliższym otoczeniu.
Na starcie trzeba sobie stanowczo i bez wahania odpowiedzieć na pytanie, czy chcesz uleczyć związek, partnera, czy siebie?
Poprawna odpowiedź jest tylko i aż jedna... od której nie powinno być najmniejszego odwrotu.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Toksyczne relacje.
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024