brak doswiadczenia a zwiazek - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » brak doswiadczenia a zwiazek

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: brak doswiadczenia a zwiazek

czesc,
czy myslicie ze brak jakiekolwiek doswiadczenia w kwestiach seksu moze byc dla faceta przeszkoda do zawarcia zwiazku?
W sensie czy z tego powodu moze stwierdzic, ze nie ma czasu na takie cos i woli sie wycofac.
Przez brak doswiadczenia rozumiem totalny brak jakichkolwiek kontaktow z mezczyznami.

Prosze o odpowiedzi smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: brak doswiadczenia a zwiazek

Głupiutka tongue

Oczywiście, że nie. Nie wiem w jakim jesteś wieku, ale przeważnie mężczyzna cieszy się z tego, że jest tym pierwszym smile

3

Chyba bardziej niż doświadczenie liczy się otwartość i chęć poznania partnera ? Można mieć mega doświadczenie i jednocześnie mieć jeszcze większe blokady, które utrudniają bycie (budowanie ) w związku.

4

Jak wszystko - zależy od człowieka. Jeden chłopak nie chciał ze mną tworzyć związku, bo uznał, że jest zbyt 'zły' dla mnie, nie chce mi psuć wizji pierwszego związku itd. i jestem zbyt 'niewinna'. Zaproponował friendzone.
Pewnie znajdziesz kogos, kto to doceni, a na taką osobę warto poczekać.

5

Oczywiście, że może być. Każdy ma inne oczekiwania wobec partnera/ partnerki.

6 Ostatnio edytowany przez Kamil_1986 (2016-01-27 13:09:59)

To zależy od tego z kim masz do czynienia. Seks jest istotną częścią udanego związku i nie ma co się oszukiwać, że może grać sporą rolę w doborze partnera. Jednak brak doświadczenia na pewno nie przeszkadza w "zawarciu" związku. To, że nie masz doświadczenia nie oznacza, że jesteś w tym zła! Na wszystko trzeba czasu i doświadczeń. Niektórzy lubią mniej doświadczonych partnerów inni szukają "gotowca". Pamiętaj, że nie masz żadnych podstaw do tego by czuć się gorzej z powodu braku doświadczenia. Ty decydujesz kiedy i z kim chcesz rozpocząć życie seksualne.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » brak doswiadczenia a zwiazek

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024