Sex z mezczyzna - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Sex z mezczyzna

Witam,

Mam do Kobiet takie pytanie. Jestem 5 lat w zwiazku z Kobieta, ale ostatnio nachodza mnie mysli co do seksu z mezczyzna. Nie pociaga mnie facet jako facet, ale tylko mysl  o seksie. Co byscie myslally gdyby wasz facet sprobowal takiego rodzaju uniesienia?

Zobacz podobne tematy :
Odp: Sex z mezczyzna

Że facet z facetem? Że z moim facetem??? Stanowcze nie.
Nie mam nic przeciwko gejom, ale to za drzwiami mojej sypialni

3

To zależy, czy interesuje Cię seks z mężczyzną, czy penetracja (tu z kolei, którą stroną chcesz być). Bo jeżeli chodzi o penetrację, a nie seks z mężczyzną jako taki, to jest to możliwe z Twoją partnerką. Macie do wyboru wachlarz gadżetów. Tylko pozostaje parę kwestii:
- czy masz na tyle otwartą na eksperymenty partnerkę?
- czy rzeczywiście do końca zdajesz sobie sprawę ze swoich potrzeb?
- czy jesteś w stanie je wyartykułować w jasny sposób? Bo nawet jeśli Twoja partnerka jest otwarta na seks, to może źle zrozumieć Twoje potrzeby, jeżeli dobrze ich nie wyjaśnisz, np. tak jak przedmówczyni.

4

Dziekuje za odpowiedzi. Klio - teraz wiem o co mi chodzi. Nie czuje pociagu do mezczyzn ale chyba bardziej ciekawosc mnei kreci jak to jest z "drugiej" strony.

5

Jeśli Twoja partnerka byłaby otwarta na eksperymenty,  warto zacząć od delikatnych pieszczot analnych, paluszkiem, oczywiście mocno nawilżonym, z  masażem  prostaty, zwanej męskim punktem G.

6

Zgadza się. Najlepiej zacząć małymi krokami i tym co nam bozia dała wink Jednocześnie nie będzie wielkiego szoku ani dla Ciebie, ani dla partnerki. Stopniowo jeżeli spodoba wam się tego rodzaju sex, można będzie próbować z gadżetami.

7

Zgadzam się w stu prpcentach. Trzeba próbiwać bo doświadczenie i przyjemność ogromna. Trzeba rozmawiać a wszystko przed wami
Od palców do strap-onu droga niedaleka a bardzo przyjemna

8

Strap - on przyjemny? O ja .....

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024