Poradnictwo psychologiczno-pedagogiczne - praca magisterska - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STUDIA, SESJA I ŻYCIE STUDENCKIE » Poradnictwo psychologiczno-pedagogiczne - praca magisterska

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Poradnictwo psychologiczno-pedagogiczne - praca magisterska

Hej wink W październiku zaczęłam studiować : Poradnictwo psychologiczno-pedagogiczne pierwszy semestr składa się z bardzo ogólnych nic nie wnoszących do specjalizacji kierunku przedmiotów i mam pewnien problem. Promotorka chce od nas już wstępne tematy prac magisterskich a ja nie mam wgl pomysłu o czym mogłabym napisać.
Chętnie poczytam wasze propozycje, może któraś mnie zainspiruje wink Może ktoś z was studiował podobny kierunek i będzie pomocny smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Poradnictwo psychologiczno-pedagogiczne - praca magisterska

Na kierunku, o którym piszesz kompletnie się nie znam, ale tak ogólnie powiem Ci dla pocieszenia, że tematy, które teraz podacie promotorce ulegną jeszcze zmianie parę razy smile Nie nakłaniam Cię oczywiście do podania obojętnie jakiego tematu, ale jeśli wybierzesz chociażby zarys tematu, który mógłby Cię zainteresować, to później na pewnie będziesz mogła go zmodyfikować. Poszperaj w sieci, znajdź coś, co Cię zainspiruje, może za pół roku uznasz, że to wcale nie głupi temat i będziesz kontynuować, a być może przyjdzie Ci na myśl coś zupełnie innego  smile

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STUDIA, SESJA I ŻYCIE STUDENCKIE » Poradnictwo psychologiczno-pedagogiczne - praca magisterska

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024