Zaczne od tego, ze jednoczesnie studiuje ekonomie i pracuje
Pracuje w sklepie odziezowym dosyc znanej marki - ale jak sie domyslacie nie jest to szczyt moich marzen.
Nie mowie, ze moja praca jest zla ale nie wyobrazam sobie za 5,10,15 lat pracowac w sklepie odziezowym. Aktualnie praca odpowiada mi w 100% bo umozliwia mi swobodne studiowanie, nie jest tez zbyt wymagajaca. Tak wiec przez najblizsze 2 lata nie widze koniecznosci zmiany jej na inna.
ale.. no wlasnie..
ostatnio sobie pomyslalam, ze chetnie odbylabym jakis .. staz.. praktyki w banku, urzedzie, cos z ksiegowoscia.. ogolnie prace biurowe bo tym chce sie zajac za jakis czas.
Mam umowe o prace na 3 lata i niebardzo wiem, czy w ogole moge cos takiego sobie zalatwic..
chodziloby mi o to, zebym raz w tygodniu na caly dzien chodzila wlasnie do tej innej 'pracy' ( zalezy mi na tym, zebym po skonczeniu szkoly miala w cv nie tylko prace w sklepie odziezowym, ale rowniez cos zwiazanego z moim zawodem ).
Jak zloze cv np do banku to raczej gowno bedzie ich obchodzilo to, ze przez 3 lata sprzedawalam ciuchy.
Nie wiem jak mam sie za to wszystko zabrac, gdzie czegos takiego szukac, na czym mialoby to polegac, tymbardziej, ze moja praca umozliwialaby mi pracowanie gdzie inndziej zapewne tylko raz w tygodniu.
Mozecie mi jakos pomoc? Miala ktoras z was moze podobna sytuacje?
Ten staz, praktyki nie musza byc platne.. bardziej zalezy mi na zdobyciu doswiadczenia.
Pozdrawiam.