Jak spędzacie wolny czas - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Jak spędzacie wolny czas

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 19 ]

1

Temat: Jak spędzacie wolny czas

Jak się jest samemu to też czasem przychodzi samemu ze sobą spędzać czas!!!Co wtedy robicie???No jak akurat wszyscy znajomi są zajęci i nie mogą się z Wami spotkać ani nigdzie wyjechać...Hmm

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak spędzacie wolny czas

Ja wtedy czytam, czasem robię coś na komputerze, niekiedy idę sama do kina albo na koncert, no taka proza życia,robię różne rzeczy i to jest  niezalezne od innych osób:) Umiem po prostu być sama ze sobą i w tym towarzystwie świetnie prosperuję i fantastycznie się czuję:) Ja sama najlepszym moim przyjacielem:)

3

Dokładnie, trzeba nauczyć się zyć ze samą sobą :) Piszę, słucham muzyki, pracuję na komputerze, lenię się, wychodzę - sama też mogę przecież ;)

4

Od czasu do czasu lubie byc sama.Robie wtedy sobie goraca kapiel, maseczke itp.
Lubie tez czytac, lub poprostu polezec i poogladac telewizje.

5

Ja też robię różne rzeczy, chodze na pływalnię, spotykam się ze znajomymi, chodze na koncerty, czasem właśnie zosaję w domu i pracuję na komputerze, czytam, jest naprawdę dużo rzeczy , do których robienia nie jest potrzebna ta druga połówka. I wcale nei można być z tego powodu nieszczęśliwym.Jak się jest samemu to sztuką jest nauczyć się być ze sobą:)

6

a ja wam powiem, że lubie ze znajomymi najzwyczajniej piwka się napić. od czasu do czasu w plenerze Perłę się napiję jak praży słońce (od czasu do czasu).

7

Czytam ksiazki,jezdze na rolkach,narowerze, ogladam filmy,na kompie siedze... Najlepiej jednak ze znajomymi

8

Bieganie jest pożyteczne i to bardzo smile poprawia sylwetkę, endorfiny działają i lepiej się spi. polecam smile A w tym roku bieg niepodległości pko bp przede mną smile

9

Ja swój wolny czas dzielę pomiędzy czytanie książek, pisanie takich tam swoich rzeczy, spotkania w gronie znajomych i trochę zdrowego ruchu. smile
Jak się okazuje, że jeszcze jakieś wolne minuty zostały, to grywam na kompie, poszerzam praktyczne umiejętności kulinarne vel pichcę i uczę się rysować różne rzeczy.
A w planach na przyszłość jeszcze kurs tańca i gry na pianinie lub fortepianie aaaaaalbo na skrzypcach. big_smile

10

Opcji jest wiele, odpoczywanie po prostu smile, albo oglądanie filmu, słuchanie muzyki, sprzątnie, gotowanie, czytanie książek, różnego rodzaju kursy np. językowe (ja chodzę do speak upa na angielski), tańca, rękodzielnicze, do wyboru do koloru wink

11

chyba się nie wyróżniam wink też czytam, całkiem sporo, rysuję i maluję, jak jest ładna pogoda wychodzę na spacer albo na zakupy
chociaż ostatnio każdą wolną chwilę zajmuje mi praca inżynierska xd

12

nie jestem zbyt towarzyska i najchętniej spędzam wolny czas w domu. słucham muzyki, czytam książki, oglądam swoje ulubione seriale ( Grimm, Supernatural, Doctor who. polecam! smile ) gram na gitarze troszkę, rysuję. zawsze się cos znajdzie do roboty. smile w międzyczasie ćwiczę a to potrafi zając dużo czasu wink

13

hmm hmm smile  właśnie ? często mi dnia zabraknie  smile

14

rysowanie/malowanie cyfrowe przy tematycznym ambiencie, granie na gitarze, czytanie książek (obecnie na stoliku powolutku czytam Ubik, który mogę szczerze polecić), klejenie/malowanie modeli, czytanie aktualnych wiadomości polityczno-gospodarczych oraz rytuał co drugiego dnia, czyli 2-2,5 godziny intensywnego treningu na siłowni.

Dla chcącego naprawdę znajdzie się coś do roboty wink

15

o jak dla mnie sklejanie modeli jest fajne ale, ponieważ lekko trzęsą mi się rece, nie mogę precyzyjnie tego robic jak kiedyś. fajne są puzzle z dużą ilością elementów, można w swietny sposób zabić czas przy tym słuchając dobrej muzyki

16 Ostatnio edytowany przez cslady (2015-12-07 01:02:17)

Ja wtedy idę na trening i gdy znajomi wracają do Krakowa z wylegiwania się na leżaku i z większymi brzuchami to u mnie forma jeszcze lepsza i to oni mi zazdroszczą a nie ja im. Koleżanka z siłowni spam zaobserwowała fajny paradoks "ludzie którzy odpoczywają na wakacjach maję potem mniej siły do czegokolwiek" a dzieje się tak dlatego bo są rozleniwieni i organizm przyzwyczaił się do mniejszego wysiłku i w dodatku osłabł dlatego lepiej jest trenować niż "ładować baterie"

17

Ja jak mam wolny czas to czytam,słucham muzyki,gotuje szukam nowych ciekawych przepisów lub eksperymentuje z makijażem i wyglądem smile Czasami to nawet ćwiczę,gram w gierki itd.Jest dużo ciekawych rzeczy do zrobienia tylko trzeba sie zmotywować a nie ględzić wink

18

wkurw...am  ludzi wink

19

w zimie to zależy gram na kompie w gry wyścigowe, np need for speedy, albo jak mi się komp nudzi to wsiadam na rower i w las
na największe góry i największe zjazdy, niesamowita adrenalina z tego jest, nie sposób się nudzić

w lecie, to cały czas poza domem, jak mam fazę to wsiadam na skuter i na cały dzień znikam żeby sobie pojeździć, albo pucuje auto, polerka i takie tam, jazda autem bez celu

Posty [ 19 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Jak spędzacie wolny czas

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024