Kompletna zmiana upodobań w późnym wieku - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Kompletna zmiana upodobań w późnym wieku

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 ]

1 Ostatnio edytowany przez apogreg (Wczoraj 02:18:50)

Temat: Kompletna zmiana upodobań w późnym wieku

Witam, mam trochę dziwne pytanie.

Czy to możliwe, że w wieku 37 lat radykalnie zmieniają się upodobania seksualne? Zawsze wydawało mi się, że to jest trwałe, wiadomo można próbować nowych rzeczy ale jednak w jakimś "nurcie" który się preferuje.

A więc tak. Swój pierwszy raz miałem w wieku 15 lat. I między 15 a 37 rokiem życia miałem dokładnie takie same preferencje. Zawsze to była męska dominacja i uległość dziewczyny. Z prawie każdą partnerką wyglądało to tak samo, czyli ona uległa, ja dominujący. Nie mówię że jakieś hardkory bdsm, ale coś w stylu ciąganie za włosy, wyzwiska, klapsy, policzkowanie, plucie, szarpanie, lekkie duszenie i inne tego typu zabawy. Zdecydowanej większości partnerek jakie miałem przez te 22 lat to odpowiadało.

Nigdy nie podobała mi się dominacja kobiety. Również żadna partnerka tego nie chciała.

Jednak od pół roku mam w głowie coraz bardziej.... no właśnie uległość męską. Również nie jakieś hardkory, ale np nigdy nie podobała mi się pozycja gdzie kobieta jest na górze. Teraz uważam ją za najlepszą. Chciałbym aby dziewczyna siadała mi na twarzy. Chciałbym uklęknąć przed nią i całować tyłek.

I inne takie... trochę się boje bo mam coraz więcej takich myśli i zaraz się skończy, że będę chciał być ruchany przez dziewczynę big_smile

Przez lata seks zawsze kończył się tak samo z prawie każdą, wytrysk na twarz i klaps na koniec w tyłek. Aktualnie wygląda tak, że finały są mniej "spektakularne" nie ma klapsa, nie ma wyzwisk i innych. Wolę dać buziaka.

I myślę jak to zatrzymać, czy może to problem psychiczny i powinienem iść do psychologa.

Moja aktualna partnera jest bardzo uległa i na pewno nie mogę jej powiedzieć o takim czymś, bo raczej straciłaby seksualny szacunek do mnie. Wiem, że powiecie, że powinno się o wszystkim rozmawiać, ale wiem, że tak nie jest i życie jest brutalne. 8 lat temu miałem bardzo pewną partnerkę, która miała spore libido. 8 miesięcy dałem radę, potem przez zdrowie na 2 miesiące "odpadłem" czyli pokazałem słabość. Oczywiście na ten czas znalazła sobie innego na seks-spotkania. Więc pokazanie słabości aktualnej Pani odpada. Bo utrata seksualnego szacunku do faceta prawie zawsze kończy się zdradą.

Zobacz podobne tematy :

Posty [ 1 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Kompletna zmiana upodobań w późnym wieku

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024