Mój seks to porażka :( - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Mój seks to porażka :(

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Mój seks to porażka :(

Cześć dziewczyny (i jak się okazuje chłopaki również)

Od wieeelu lat jestem szczęśliwą mężatką. No właśnie- szczęśliwą? Kocham swojego męża, jest najlepszą osobą jaką znam i nie wyobrażam sobie życia bez niego. Ale jeśli chodzi o seks... ehh sad

Jestem załamana sad mój seks to totalna porażka... gdyby nie wszelkiego rodzaju zabawki, które sprezentował mi mąż (lub sama sobie sprawiłam, ale to w zdecydowanej mniejszości) to już w ogóle chodziłabym non stop sfrustrowana itp.

Po kolei- do długodystansowców mój mąż nie należał NIGDY. Parę ruchów i po ptokach.
Czasem nawet nie zdąży dojść do penetracji. No i teraz ciekawe- czy to ja go tak podniecam, czy tak "po prostu ma"? Nie mam pojęcia.

Ja już nawet staram się go nie ruszać, a już na pewno nie uskuteczniać robótek ręcznych czy ustnych, bo wiem, że wtedy nawet nie mam co liczyć na penetrację (on i tak nie potrzebuje stymulacji- nawet widok mnie nagiej, po ponad 20 latach małżeństwa potrafi go doprowadzić do mocnego wzwodu). Chociaż mi z tym okropnie źle, ale- jak pisałam- wtedy ja już w ogóle nic nie będę z tego miała.
Gra wstępna- praktycznie jej nie ma. A jak jest, to bardzo kiepska... no dobra- ostatnio zrobił mi masaż ale potem i tak 3 ruchy i po sprawie. Niestety nie słucha mojego ciała. Co ja mówię- ciała... MNIE nie słucha! Wyraźnie mu mówię, czego nie lubię a on i tak to robi (bo wydaje mu się, że to może być dla mnie fajne). Przynajmniej w drugą stronę to działa- tzn jak mu mówię, że coś bardzo lubię, to stara się to robić. Jeśli robi coś dobrze i mi się to podoba to wiadomo- oddech mi przyspiesza itd- podniecenie widać, ale.. wtedy albo zmienia nacisk albo przyspiesza i moja przyjemność spada gdzieś w otchłań. Powinnam jeszcze tutaj dodać, że ja nie mam tak, że mi się podniecenie utrzymuje- jeśli zrobi coś, czego nie lubię (ale tak naprawdę nie lubię) to cały czas u mnie pryska... trochę mnie to boli bo wielokrotnie  mu mówiłam, czego nie lubię a tu potem...zonk- i tak to robi. No to nie ma się co dziwić, że wejdę potem na właściwe tory, bo to po prostu niemożliwe.

Czy któraś z Was też tak ma? Czasem chce mi się wyć w poduszkę. Czasem wyję-  z bezsilności? złości? nie wiem. On ma potem wyrzuty sumienia, ale podobno tego przedwczesnego wytrysku nie da się kontrolować- nie mogę mieć do niego o to pretensji sad
Nie mogę powiedzieć, że jest egoistą w łóżku...wręcz przeciwnie- ja widzę, że on się baaardzo stara, żeby sprawić mi przyjemność. Tylko mu nie wychodzi.
Zdrada nie wchodzi w grę. Chciałabym kiedyś przeżyć "seks życia" ale chyba nie będzie mi to dane sad
Póki co niestety jestem bliska stwierdzenia, że seks jest mocno przereklamowany. Tak wiem- zaraz znajdzie się ktoś, kto mi powie, że nie znalazlam właściwego partnera, ale, tak jak pisałam wcześniej, zdrada nie wchodzi w grę. Mam swoje zabawki. Ale jednak tego kontaktu z nim nie da się zastąpić żadną z zabawek, które mam.

Tak tylko chciałam się wygadać sad ciekawa jestem ile kobiet jest w podobnej sytuacji...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Mój seks to porażka :(

Poczekam chwilę. Jak nie wjadą zaraz suplementy to się ustosunkuje

Z tego co mówią mężatki to tak się zachowuje co drugi mąż to jakaś plaga

4

Bert44 napisał/a:

Poczekam chwilę. Jak nie wjadą zaraz suplementy to się ustosunkuje

Wiadomo, że ten wątek po to, aby z pełną powagą wjechały cudowne suplementy:)))
Ci spamerzy są już tak przewidywalni, że wieje nudą.

5

Solaris napisał/a:

Ci spamerzy są już tak przewidywalni, że wieje nudą.

Amen.

Choć może warto docenić, bo ta się przynajmniej trochę postarała - założyła konto, wymyśliłą historyjkę z mchu i paproci, coś tam usiłuje ściemniać, bo niektóre/niektórzy jadą po bandzie i nawet nie udają big_smile

6

Patrząc na wątek zastanawia mnie jedna rzecz dotyczącą bara bara. Mówi się że seks powinien być konsensualny. Dopuszczacie wyjątki? Zrobienie czegoś poza ustalonymi granicami bez ustalania z drugą stroną?

Bert44 napisał/a:

konsensualny.?

Teraz Ciebie odkleiło

8

Ale to prawda są sierotki które powodują znieczulenie penisa i może będzie ok smile

9

Miklosza napisał/a:

sierotki które powodują znieczulenie penisa

ŁOTTT? sierotki czy środki?

na marginesie, istnieje pewnie to i to, bo są partnerzy/partnerki, którzy działają na pożycie seksualne w parze właśnie jak sierotki

10

Noble napisał/a:
Miklosza napisał/a:

sierotki które powodują znieczulenie penisa

ŁOTTT? sierotki czy środki?

na marginesie, istnieje pewnie to i to, bo są partnerzy/partnerki, którzy działają na pożycie seksualne w parze właśnie jak sierotki

Środki tak środki  big_smile

11 Ostatnio edytowany przez Salomonka (Wczoraj 23:01:02)

Ja tam nie nie zam się ani na sierotkach ani na środkach, ale jedno wiem:

Są faceci tak aseksualni w wersji łożkowej, że nawet bomba w ich wykonaniu nie wywoła podniecenia u kobiety. Ja pierwszy orgazm przeżyłam w wieku chyba.. 35 lat mając za sobą małżeństwo z tym moim  pożal się Boże mężem, mając córkę która właśnie odebrała dowód osobisty, będąc naście lat po rozwodzie i spotykając na swojej drodze faceta który szukał przygody. Nasze drogi rozeszly się po kilku spotkaniach, ale to dzięki niemu dowiedziałam się o sferach w życiu kobiety, o których wcześniej nie miałam pojęcia.

Tak że ten tego... Różnie bywa.

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Mój seks to porażka :(

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024