atrakcyjność faceta w pryzmacie kobiecych upodobań - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » atrakcyjność faceta w pryzmacie kobiecych upodobań

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 58 ]

Temat: atrakcyjność faceta w pryzmacie kobiecych upodobań

Witam,

mam kilka pytań do kobiet,

1) czy kręci was znajomość przez faceta kliku języków obcych, może nawet odpowiedź podajcie w skali 0-10
2) czy kręci was wykształcenie faceta 0-10
3) co rozumienie przez pojęcie "facet atrakcyjny",
4) jak patrzycie się na "przeszłość związkową" faceta, czy tolerowałybyście faceta który nigdy w życiu nie miał kobiety? (jego wiek 30 lat),
5) czy umówiłybyście się z facetem który jeździ starym samochodem, co o tym sądzicie,
6) co sądzicie o facecie, który w wieku 30 lat dalej mieszka z rodzicami

dzięki za odpowiedzi

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2018-10-24 20:48:45)

Odp: atrakcyjność faceta w pryzmacie kobiecych upodobań
Mateuszalien napisał/a:

od 19 roku życia zająłem się tematyką uwodzenia, posiadam dużą  wiedzę i umiejętności w zakresie uwodzenia,  trochę mi to pomaga, jednak i tak dalej jestem sam,

jestem załamany, że żadna Polka nie chce mi dać szans, za niedługo planuję wyjazd za ocean, może tam będzie łatwiej, może jednak lepiej znaleźć sobie kobietę z Ukrainy lub Rosji, słyszałem, że one są bardziej otwarte na związki, są mniej wymagające,

Na Ukrainki też nie podziałała Twoja zajebistość?

https://www.netkobiety.pl/t102512.html - dla ciekawych big_smile

3 Ostatnio edytowany przez Znerx (2018-10-24 21:13:24)

Mateuszalien napisał/a:

1) czy kręci was znajomość przez faceta kliku języków obcych, może nawet odpowiedź podajcie w skali 0-10
4) jak patrzycie się na "przeszłość związkową" faceta, czy tolerowałybyście faceta który nigdy w życiu nie miał kobiety? (jego wiek 30 lat),
5) czy umówiłybyście się z facetem który jeździ starym samochodem, co o tym sądzicie,

30 letni prawiczek (co zapewne oznacza, że jest skrajnie nieśmiały/nudny/nieatrakcyjny lub kombinacje tych cech), który zawalił gimnazjum, jeździ rozpadającym się fiatem 126p po dziadku i mieszka w piwnicy u rodziców.
Ideał mężczyzny lol

ps.
Te pytania są tak tendencyjne, że sam powinieneś być w stanie na nie odpowiedzieć.

tematyką uwodzenia, posiadam dużą  wiedzę i umiejętności w zakresie uwodzenia,

Co pokazuje, że na tych materiałach/kursach to korzystają wyłącznie ich twórcy. Jakieś 2 dniowe kursiki za 5000 same się nie sprzedadzą, więc trzeba obiecywać złote góry.

4

Dla kobiet najbardziej atrakcyjni są mężczyźni, których nie interesuje co na ich temat uważają kobiety

5

Znerx napisał/a:
Mateuszalien napisał/a:

30 letni prawiczek (co zapewne oznacza, że jest skrajnie nieśmiały/nudny/nieatrakcyjny lub kombinacje tych cech), który zawalił gimnazjum, jeździ rozpadającym się fiatem 126p po dziadku i mieszka w piwnicy u rodziców.
Ideał mężczyzny lol

ps.
Te pytania są tak tendencyjne, że sam powinieneś być w stanie na nie odpowiedzieć.

tematyką uwodzenia, posiadam dużą  wiedzę i umiejętności w zakresie uwodzenia,

Co pokazuje, że na tych materiałach/kursach to korzystają wyłącznie ich twórcy. Jakieś 2 dniowe kursiki za 5000 same się nie sprzedadzą, więc trzeba obiecywać złote góry.

metody uwodzenia działają, randkowałem już z wieloma kobietami, nawet z ukrainkami smile, nie potrafię zliczyć ich ilości,  jednak nie byłem jeszcze w poważnym związku, tzn. nie mieszkałem wspólnie z kobietą,

jednak proszę o merytoryczne wypowiedzi na zadane pytanie

6

Pytanie jest do kobiet, ale pozwole dodac od siebie troche suchych faktow. Atrakcyjny facet dla każdej kobiety to samiec alfa: dominujący, liderujący, pewny siebie, umiejący grać na emocjach kobiety, mądrzejszy od kobiety, wysoki, dobrze umięśniony, dobrze ubrany, zadbany, zarabiający więcej od kobiety. Samcow alfa jest jakos 20%, dla wszystkich kobiet nie starczy, pozostale kobiety musza sie zadowolic samcami beta, ewentualnie zostana singielkami i beda narzekac, ze prawdziwych mezczyzn juz nie ma. Dokładnie to jak bardzo atrakcyjny jesteś mówi twoj SMV czyli sexual market value. Na niego składa sie: status społeczny (praca, pieniądze, władza, sława, wykształcenie), wygląd (sylwetka, twarz, zadbanie, styl, mowa ciała), osobowość (umiejętność tworzenia emocji, charyzma, umiejętności społeczne, urok, dowcip, męskość, obycie z kobietami, gra). Jezeli chcesz byc atrakcyjny dla kobiety musisz miec wieksze SMV niz ona. Musisz po prostu cale zycie sie rozwijac i zwiekszac swoje SMV (zwroc uwage jak duzo pracy nad soba facet musi wykonac by stal sie atrakcyjny, kobieta wystarczy ze urodzi sie ladna i juz jej SMV szybuje, ale spokojnie, jesli facet nad soba pracuje z wiekiem atrakcyjnosc wzrasta, u kobiet odwrotnie, z wiekiem uroda przemija). Kobieta jest hipergamiczna czyli wybiera mezczyzne, ktory ma wyzszy status niz ona, chodzi o to, ze kobiety nie moga sobie pozwolic na dziecko z byle kim (dlatego dla kobiety zaradnosc zyciowa czytaj dobrze platna praca faceta to podstawa).
Teraz odpowiem na pytania
1. Nie tyle kreci co jest wskazane (lepsze wyksztalcenie)
2. j.w.
3. SMV
4. Słabo, niskie obycie z kobietami zmniejsza SMV
5. Stare auto łapiesz minusa, ale jeśli nadrabiałbyś innymi aspektami SMV (biedny ale wysoki, umiesniony, grajacy na emocjach kobiety jak na gitarze) bylo by ok
6. j.w.
Jesli zebrac wszystkie powyzsze punkty to masz niskie smv (stare auto, mieszkanie z rodzicami, zero obycia z kobietami). Popracuj nad nim. Ewentualnie szukaj kobiety z bardzo niskim smv.

7

Nie masz szans u żadnej.

Nie musisz dziękować.

Wacław666 napisał/a:

Pytanie jest do kobiet, ale pozwole dodac od siebie troche suchych faktow. Atrakcyjny facet dla każdej kobiety to samiec alfa: dominujący, liderujący, pewny siebie, umiejący grać na emocjach kobiety, mądrzejszy od kobiety, wysoki, dobrze umięśniony, dobrze ubrany, zadbany, zarabiający więcej od kobiety. Samcow alfa jest jakos 20%, dla wszystkich kobiet nie starczy, pozostale kobiety musza sie zadowolic samcami beta, ewentualnie zostana singielkami i beda narzekac, ze prawdziwych mezczyzn juz nie ma. Dokładnie to jak bardzo atrakcyjny jesteś mówi twoj SMV czyli sexual market value. Na niego składa sie: status społeczny (praca, pieniądze, władza, sława, wykształcenie), wygląd (sylwetka, twarz, zadbanie, styl, mowa ciała), osobowość (umiejętność tworzenia emocji, charyzma, umiejętności społeczne, urok, dowcip, męskość, obycie z kobietami, gra). Jezeli chcesz byc atrakcyjny dla kobiety musisz miec wieksze SMV niz ona. Musisz po prostu cale zycie sie rozwijac i zwiekszac swoje SMV (zwroc uwage jak duzo pracy nad soba facet musi wykonac by stal sie atrakcyjny, kobieta wystarczy ze urodzi sie ladna i juz jej SMV szybuje, ale spokojnie, jesli facet nad soba pracuje z wiekiem atrakcyjnosc wzrasta, u kobiet odwrotnie, z wiekiem uroda przemija). Kobieta jest hipergamiczna czyli wybiera mezczyzne, ktory ma wyzszy status niz ona, chodzi o to, ze kobiety nie moga sobie pozwolic na dziecko z byle kim (dlatego dla kobiety zaradnosc zyciowa czytaj dobrze platna praca faceta to podstawa).
Teraz odpowiem na pytania
1. Nie tyle kreci co jest wskazane (lepsze wyksztalcenie)
2. j.w.
3. SMV
4. Słabo, niskie obycie z kobietami zmniejsza SMV
5. Stare auto łapiesz minusa, ale jeśli nadrabiałbyś innymi aspektami SMV (biedny ale wysoki, umiesniony, grajacy na emocjach kobiety jak na gitarze) bylo by ok
6. j.w.
Jesli zebrac wszystkie powyzsze punkty to masz niskie smv (stare auto, mieszkanie z rodzicami, zero obycia z kobietami). Popracuj nad nim. Ewentualnie szukaj kobiety z bardzo niskim smv.

Zapomniałeś wspomnieć, że w razie czego sildenafil big_smile

9 Ostatnio edytowany przez Mateuszalien (2018-10-24 21:50:36)

ale co mnie obchodzi, że nie mam szans, nie spamujcie,

kobiety! oto poniższe pytania:

10 Ostatnio edytowany przez Lady Loka (2018-10-24 21:56:53)

No to odpowiedziałam.

1. Nie
2. Nie
3. Pytanie jest zbyt ogolne.
4. Nie
5. Dopóki auto zadbane j nie rozkraczy sie na autostradzie to luz.
6. Że to nie moje partia skoro do tej pory nie umial sie usamodzielnic.

Tak czy inaczej jezeli musisz o takie rzeczy pytac to nie masz szans.

11

1. Nie
2. Nie
3. Pytanie jest zbyt ogólne
4. Nie, choćby nie wiem, jak się upierał, że przeczytał mnóstwo poradników i wszystko wie
5. Zależy od samochodu. Jakby jeździł Buickiem z 1965 roku, to tylko plus dla niego. Dla samochodu, znaczy big_smile
6. Nie ma opcji, że facet od mamusi przeprowadza się do mnie, bo sam nie umie prać skarpetek.

Tak czy inaczej jezeli musisz o takie rzeczy pytac to nie masz szans.

12 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2018-10-24 22:39:01)

Mateuszalien jezeli chcesz poprawic swoja sytuacje z kobietami nie szukaj rozwiazania na forum kobiet. Polecam np. spam i zakladke podstawy.
Na dobry poczatek przeczytaj artykul z linka
nieregulaminowy link

13

Mateuszalien napisał/a:

metody uwodzenia działają, randkowałem już z wieloma kobietami, nawet z ukrainkami smile, nie potrafię zliczyć ich ilości,  jednak nie byłem jeszcze w poważnym związku, tzn. nie mieszkałem wspólnie z kobietą,

No to z czym masz problem? Jak masz takie ilości chętnych, że aż ich nie potrafisz zliczyć.
Nie ta to inna. Trzem będzie to przeszkadzać, a czwarta będzie zadowolona.

14 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2018-10-24 22:50:21)

Znerx napisał/a:
Mateuszalien napisał/a:

No to z czym masz problem? Jak masz takie ilości chętnych, że aż ich nie potrafisz zliczyć.
Nie ta to inna. Trzem będzie to przeszkadzać, a czwarta będzie zadowolona.

Mieszkania nie ma, żeby wspólnie zamieszkać, to już chyba wyjaśnił, że z rodzicami mieszka big_smile Szuka takiej z mieszkaniem big_smile Problem polega na tym, że na takie, co się potrafią dorobić własnego mieszkania, nie działa żadne PUA czy inne podręczniki big_smile

15

To będą mieszkać u rodziców albo sobie wynajmą pokój. Gdzie tu jest problem?
Przecież ma "niepoliczalną" ilość chętnych. wink

16

Autorze nie Ty pierwszy próbujesz znaleźć przepis na atrakcyjność i nie Ty pierwszy w końcu dojdziesz do wniosku że nie ma na to uniwersalnej recepty smile

17 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2018-10-24 22:53:45)

Znerx napisał/a:

To będą mieszkać u rodziców albo sobie wynajmą pokój. Gdzie tu jest problem?
Przecież ma "niepoliczalną" ilość chętnych. wink

Nie wiem, czy to problem, ale skoro Autor pyta o to mieszkanie z rodzicami, czy to problem, to jednak pewnie problem wink Może ma sporo chętnych, ale mnie się zdaje, że jednak takie Ukrainki to raczej też mieszkania dopiero szukają big_smile

Żeby nie było - znam kupę Ukrainek i nic do nich nie mam, a w czasie majdanu posyłałam tam paczki smile Ale jednak nie przyjeżdżają tu do Polski z gotówką na zakup mieszkania smile

18 Ostatnio edytowany przez Mateuszalien (2018-10-24 23:04:34)

dla świętego spokoju już odpowiem, stać mnie by kupić mieszkanie w centrum miasta (obecnie nie mam potrzeby kupować bo mieszkam z rodzicami), stać mnie na wypasioną furę,

widzę, że banujecie mój temat, zrozumcie, ja nie pytałem jak podrywać kobiety oraz nie użalam się na jakieś niepowodzenia,

chcę wiedzieć jak kobiety "wyceniają" faceta na podstawie zadanych aspektów zadanych w pytaniu,

oczekuję merytorycznej odpowiedzi na temat

19

Oczekuj nawet gwiazdki z nieba.

W skrocie :usilujesz udowodnic postawiona teze ignorujac badz skreslajac niezgodne z nią odpowiedzi.

Nie jestes mezczyzna.Jestes przynajmniej w 2/3 kobieta.I to bardzo mlodą... :->

20

Mateuszalien napisał/a:

dla świętego spokoju już odpowiem, stać mnie by kupić mieszkanie w centrum miasta (obecnie nie mam potrzeby kupować bo mieszkam z rodzicami), stać mnie na wypasioną furę,

widzę, że banujecie mój temat, zrozumcie, ja nie pytałem jak podrywać kobiety oraz nie użalam się na jakieś niepowodzenia,

chcę wiedzieć jak kobiety "wyceniają" faceta na podstawie zadanych aspektów zadanych w pytaniu,

oczekuję odpowiedzi na temat

Na podstawie aspektów zadanych w pytaniu nie wyceniają. Wyceniają na podstawie np. bufonowatości.

21

Nikt nie powiedział, że masz kupić mieszkanie.
Ale jak ktoś ma 30 lat i mieszka z rodzicami to pierwsze skojarzenia same się nasuwają. Brak samodzielności, brak chęci tej samodzielności. A to oznacza, że będą problemy ze wszystkim. Z praniem, zmywaniem naczyń, gotowaniem, sprzątaniem. Bo do tej pory robiła to pewnie mamusia. A partnerka mamusią być nie chce. A ubrania nie układają się magicznie w szafie, same się też magicznie nie piorą. Jedzenie nie pojawia się w lodówce samo i trzeba nauczyć się zarządzać własnym portfelem.

Żeby nie było to mówię trochę z autopsji, bo wczoraj stuknął mi miesiąc samodzielnego mieszkania. A mieszkając z rodzicami i tak miałam własny budżet i sporo rzeczy dla siebie kupowałam sama. Ale nie musiałam się przejmować rzeczami typu papier toaletowy, ścierki do kuchni czy płyn do mycia naczyń. A teraz muszę i to zmienia myślenie ogromnie. I uczy samodzielności, której Ty nie posiadasz i nie posiądziesz mieszkając z rodzicami. Tyle. Gdybyś miał potrzebę samodzielności, to już dawno być coś wynajął. Gdyby Twoi rodzice chcieli przeciąć pępowinę, to by Cię już dawno wykopali w świat. To, że tak nie jest, samo świadczy o sobie.

22

Facet, który w wieku 30 lat nie był w związku, nie ma doświadczenia z kobietami i mieszka z rodzicami musi być conajmniej dziwny. Nieważne ile zna języków i jakie ma wykształcenie.

23

Mateuszalien napisał/a:

metody uwodzenia działają, randkowałem już z wieloma kobietami, nawet z ukrainkami smile, nie potrafię zliczyć ich ilości,

Jakby było tak jak mówisz to znałbyś odpowiedzi na postawione pytania. Po co miałbyś pytać na forum, mając "żywe" kobiety do przepytywania i obserwacji?

Taki krezus i z mamusią mieszkasz? Nie ma Ci kto prac skarpetek? Odpowiem na pytanie 6: sądzę, że to dzieciak i dla mnie odpada.

24

Mateuszalien napisał/a:

Witam,

dzięki za odpowiedzi

1. Nie ma znaczenia
2. Powinien mieć chociaż licencjat, nie ważne jaki kierunek.
3. Conajmniej 185 wzrostu, czysta cera, męskie rysy twarzy, dobrze zbudowany, ma brodę i fajną fryzurę. Umie się odpowiednio ubrać i ma fajną pracę.
4. Dla mnie każdy prawiczek powyżej 21 roku życia jest skreślony i uważam, że coś z takim facetem jest naprawdę nie tak
5. To zależy, jeżeli to jest elegancki stary Mercedes to czemu nie, jeżeli to jakis 30 letni złom z każdą częścią w innym kolorze to raczej  po prostu bym do takiego auta nie wsiadła. Ale zazwyczaj nie pytam sie faceta jakie ma auto więc idę na randkę bez tej wiedzy.
6. Że jest ofermą, życiową ciamajda j nie zasługuje na dziewczynę. Facet w tym wieku powinien budować dom albo mieć chociaz mieszkanie na kredyt. Powiem też rozkręcać wlasny biznes albo zarabiać tak z 5.000 miesięcznie na etacie. Jeżeli facet nie potrafi spełnić tak prostych wymagan to może zostać moim kumplem, znajomym ale nigdy nie będę takiego faceta rozpatrywała jako życiowego partnera

25

Interesujące..nie oceniając, może i słuszne, z ciekawości: co dajesz w zamian Dominika?:)

26 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2018-10-25 00:26:35)

Ela210 napisał/a:

Interesujące..nie oceniając, może i słuszne, z ciekawości: co dajesz w zamian Dominika?:)

Pewnie wsparcie podobne do tego, co w swoim wątku tongue Ważne, żeby kasa była już big_smile

27 Ostatnio edytowany przez Znerx (2018-10-25 01:10:30)

Tak mnie jeszcze naszło... będzie trochę creepy ale cóż.
Mozesz przecież te wszystkie wady sprzedać jakiejś zaburzonej lasce. Ona będzie Cię "zbawiać swoją miłością" czy coś w tym stylu. Są przecież takie.

Przypomniałem sobie o artykule o Trynkiewiczu. Seryjny morderca dzieci/pedofil wziął ślub w zakładzie psychiatrycznym. Jak są chętne, nawet jedna, na takiego zwyrola to mieszkanie z matką (i stary samochód) nie wydaje się aż taką skreślającą opcją.

28

W sumie zawsze lepsze mieszkanie z matką niż w zakładzie dla "trudnych" przestępców... serio, on ślub wziął??? Nie miałam pojęcia big_smile

29 Ostatnio edytowany przez Makigigi (2018-10-25 01:26:17)

Przeczytałam temat, kiedy nie było jeszcze żadnego postu w odpowiedzi i powiem Wam, że wymiękłam przy próbie ułożenia wypowiedzi na zadane kwestie. Nie mogę rozpatrywać drugiej osoby w kategoriach pojedynczych cech. Jeden może znać 5 języków i będzie odpychający a inny będzie ledwo znać angielski, ale pozostałe jego przymioty sprawią, że ten angielski podniesie atrakcyjność danego człowieka. Jak dla mnie wszystkie pytania są sformułowane przez gościa, który wiedzę o relacjach czerpał z książek ( tudzież z kursów PUA za miliony monet i nic mu to nie dało). Autor jest filozofem męczybułą.
A co do podejścia do życia : to co? Ukrainki to jakiś gorszy sort, że padło stwierdzenie, że „nawet one” go nie chciały.
Aha, i jeszcze chciałam dodać , że nie spamuję autora ani go nie banuję. Cokolwiek to znaczy :0

30

Makigigi napisał/a:

A co do podejścia do życia : to co? Ukrainki to jakiś gorszy sort, że padło stwierdzenie, że „nawet one” go nie chciały.

Przepraszam, jeśli źle zabrzmiało, to było nawiązanie do poprzedniego wątku Autora, do którego zresztą dałam link. Tam Autor twierdzi, że jak go nie chcemy, to sobie pójdzie do Ukrainek albo Rosjanek, bo są bardziej kobiece niż my smile Wychodzi na to, że one też się nie nabrały, mądre dziewczyny smile

31

dominika152 napisał/a:
Mateuszalien napisał/a:

Witam,

dzięki za odpowiedzi

1. Nie ma znaczenia
3. Conajmniej 185 wzrostu, czysta cera, męskie rysy twarzy, dobrze zbudowany, ma brodę i fajną fryzurę. Umie się odpowiednio ubrać i ma fajną pracę.
4. Dla mnie każdy prawiczek powyżej 21 roku życia jest skreślony i uważam, że coś z takim facetem jest naprawdę nie tak
5. To zależy, jeżeli to jest elegancki stary Mercedes to czemu nie, jeżeli to jakis 30 letni złom z każdą częścią w innym kolorze to raczej  po prostu bym do takiego auta nie wsiadła. Ale zazwyczaj nie pytam sie faceta jakie ma auto więc idę na randkę bez tej wiedzy.
6. Że jest ofermą, życiową ciamajda j nie zasługuje na dziewczynę. Facet w tym wieku powinien budować dom albo mieć chociaz mieszkanie na kredyt. Powiem też rozkręcać wlasny biznes albo zarabiać tak z 5.000 miesięcznie na etacie. Jeżeli facet nie potrafi spełnić tak prostych wymagan to może zostać moim kumplem, znajomym ale nigdy nie będę takiego faceta rozpatrywała jako życiowego partnera

He he dominika152 w formie wink Ela210 nie otrzymasz od niej odpowiedzi tak jak ja nie otrzymałem w innym wątku bo [treść obraźliwa]. Wystarczy poczytać jej wpisy. Szkoda czasu na kogoś takiego jak ona. Nadal nie napisała co oferuje w zamian.

Wracając do tematu. Pytania tendencyjne a odpowiedzi przewidywalne. Temat to bait stworzony przez trolla a wy łykacie to jak młode pelikany.

32

santapietruszka napisał/a:
Makigigi napisał/a:

Przepraszam, jeśli źle zabrzmiało, to było nawiązanie do poprzedniego wątku Autora, do którego zresztą dałam link. Tam Autor twierdzi, że jak go nie chcemy, to sobie pójdzie do Ukrainek albo Rosjanek, bo są bardziej kobiece niż my smile Wychodzi na to, że one też się nie nabrały, mądre dziewczyny smile

tylko winny się tłumaczy

33

Mordimer napisał/a:
dominika152 napisał/a:
Mateuszalien napisał/a:

Witam,

dzięki za odpowiedzi

1. Nie ma znaczenia

He he dominika152 w formie wink Ela210 nie otrzymasz od niej odpowiedzi tak jak ja nie otrzymałem w innym wątku bo [treść obraźliwa]. Wystarczy poczytać jej wpisy. Szkoda czasu na kogoś takiego jak ona. Nadal nie napisała co oferuje w zamian.

Wracając do tematu. Pytania tendencyjne a odpowiedzi przewidywalne. Temat to bait stworzony przez trolla a wy łykacie to jak młode pelikany.

jaki troll?

chce wiedzieć jak kobiety typują facetów opisanych w pytaniu, a ty nie spamuj bo o odpowiedź pytałem kobiety, chyba że jesteś kobietą?

34

1) Nie.
2) Nie.
3) Dla mnie facet atrakcyjny - wzbudzający zainteresowanie, dowcipny, inteligentny, świadomy i pewny siebie; nie musi być przystojny, ale MUSI być ZADBANY. Braki w uzębieniu albo czarne pazury wzbudzają we mnie mdłości.
4) Fakt, że facet 30-letni nigdy nie miał seksu/związku jest niepokojący. To oznacza problemy. Ja problemów mam dość swoich, więc na pewno ominęłabym takiego Pana szerokim łukiem.
5) Tak. Nie każdego stać na nowe auto z salonu.
6) To zależy, z jakiego powodu mieszka z rodzicami. Jeśli z lenistwa i braku zaradności, to odpada.

35

Jakoś inni piszący tutaj mężczyźni tobie nie przeszkadzali tylko akurat ja. Wyraziłem swoje zdanie na ten temat i już masz jakiś problem ? Pytania są głupie. Doskonale wiadomo jakie odpowiedzi dadzą kobiety. Po co się pytasz ? Z księżyca się urwałeś ?

36

Jasne że zaimponuje mi facet z wykształceniem i znajomością języków (nie tylko facet - kobieta która poświęciła tyle na swoją edukację też mi zaimponuje) ale jeśli przy tym okaże się być zadufanym w sobie snobem albo nudziarzem to co mi po tych językach? A facet atrakcyjny no coz spotkałam mężczyzn jak z obrazka ale ani trochę mnie nie ruszali (np przez swoje inne cechy które mi się nie podobały lub zwyczajnie nie byli w moim typie) i tak samo spotkałam mężczyzn którzy od pierwszego momentu szalenie silnie na mnie działali mimo ze w jakichś kanonach piękna się nie mieścili ale mieli w sobie to coś.
Rozumiesz już o co chodzi autorze?
Zwłaszcza pytania 4 I 6 są niejasne.
Co to znaczy nie miał kobiety - nie był w poważnym związku czy nigdy nie był w żadnym związku? Jeśli nie był to dlaczego - nie chciał, wolał skakac z kwiatka na kwiatek czy żadna mu nie pasowala czy to jego każda rzucała czy o co chodzi? Jest prawiczkiem?
I dlaczego mieszka z rodzicami - bo mu się nie chce wyprowadzić czy np pomaga starym niedoleznym rodzicom i nie byłby w stanie robić tego mieszkając dalej?
Rozumiesz na te pytania nie ma odpowiedzi tak nie bo to jest bardo relatywne.

37 Ostatnio edytowany przez Mateuszalien (2018-10-25 08:43:34)

Cyngli napisał/a:

1) Nie.
2) Nie.
3) Dla mnie facet atrakcyjny - wzbudzający zainteresowanie, dowcipny, inteligentny, świadomy i pewny siebie; nie musi być przystojny, ale MUSI być ZADBANY. Braki w uzębieniu albo czarne pazury wzbudzają we mnie mdłości.
4) Fakt, że facet 30-letni nigdy nie miał seksu/związku jest niepokojący. To oznacza problemy. Ja problemów mam dość swoich, więc na pewno ominęłabym takiego Pana szerokim łukiem.
6) To zależy, z jakiego powodu mieszka z rodzicami. Jeśli z lenistwa i braku zaradności, to odpada.

co wy cały czas o tym seksie? pytanie 4 dotyczy związku z kobietą, czy trzeba być  w związku z kobietą żeby mieć seks? no chyba nie...

38

Mateuszalien napisał/a:
Cyngli napisał/a:

1) Nie.
2) Nie.

co wy cały czas o tym seksie? pytanie 4 dotyczy związku z kobietą, czy trzeba być  w związku z kobietą żeby mieć seks? no chyba nie...

Pytanie można zrozumieć dwojako, więc odpowiedziałam dwojako.
Następnym razem lepiej sformułuj pytanie.

Facet 30-letni, który nigdy nie był w związku, to facet-niespodzianka. Nie wiem, dobijam do 30-tki, nie kręcą mnie już niespodzianki. Chciałabym pewniaka, partnera, a nie chłopca, którego będę musiała wszystkiego uczyć. Oczywiście piszę to czysto hipotetycznie.

Pytania z cyklu zakompleksiony facet smile

W dedykacji tekst z piosenki Kukiza

Kupiłem sobie dżiny, buty, czapkę i pas
Opuszczam Amerykę - byłem tam pięć lat
Lecz tęsknię już tak bardzo, że
nie mogę spać nie mogę jeść
marzeniem moim twarz zobaczyć twoją jest.
Wiozę torby z darami,
W aucie z alufelgami,
Portfel cały wypchany dolarami,
A ty...

A ty całuj mnie - to taka piękna gra
Całuj mnie - ja ci to wszystko dam
Podjadę pod okienko twe - zastukam co sił
Nie będę stukał długo, bo szybę bym zbił
A ty mi zaraz otworzysz,
Jestem bogaty więc możesz
Twój ojciec, co w polu orze nie będzie mnie bił
Bo, dam ci torby z darami
Auto z alufelgami
Portfel cały wypchany dolarami
A ty...

40

jjbp napisał/a:

Jasne że zaimponuje mi facet z wykształceniem i znajomością języków (nie tylko facet - kobieta która poświęciła tyle na swoją edukację też mi zaimponuje) ale jeśli przy tym okaże się być zadufanym w sobie snobem albo nudziarzem to co mi po tych językach? A facet atrakcyjny no coz spotkałam mężczyzn jak z obrazka ale ani trochę mnie nie ruszali (np przez swoje inne cechy które mi się nie podobały lub zwyczajnie nie byli w moim typie) i tak samo spotkałam mężczyzn którzy od pierwszego momentu szalenie silnie na mnie działali mimo ze w jakichś kanonach piękna się nie mieścili ale mieli w sobie to coś.
Co to znaczy nie miał kobiety - nie był w poważnym związku czy nigdy nie był w żadnym związku? Jeśli nie był to dlaczego - nie chciał, wolał skakac z kwiatka na kwiatek czy żadna mu nie pasowala czy to jego każda rzucała czy o co chodzi? Jest prawiczkiem?
I dlaczego mieszka z rodzicami - bo mu się nie chce wyprowadzić czy np pomaga starym niedoleznym rodzicom i nie byłby w stanie robić tego mieszkając dalej?

Zgadzam się z tobą jjbp. A może mieszka z rodzicami bo chce jak najwięcej zaoszczędzić na zakup mieszkania ? A co do braku związku do 30. A może studiował medycyne i nie miał czasu na uganianie się za kobietami ? A może był w luźnych relacjach fuck-friends ? I to mu wystarczało.  A może nie czuł takie potrzeby bo prostytutki mu wystarczały ? Świat nie jest czarno-biały dlatego pytania są słabe.

41

Mordimer napisał/a:
jjbp napisał/a:

Zgadzam się z tobą jjbp. A może mieszka z rodzicami bo chce jak najwięcej zaoszczędzić na zakup mieszkania ? A co do braku związku do 30. A może studiował medycyne i nie miał czasu na uganianie się za kobietami ? A może był w luźnych relacjach fuck-friends ? I to mu wystarczało.  A może nie czuł takie potrzeby bo prostytutki mu wystarczały ? Świat nie jest czarno-biały dlatego pytania są słabe.

to jest strzał w 10,

pytania są trochę ogólne, bo chcę wiedzieć jak kobiety spostrzegają facetów opisanych w pytaniu, jasne, że mógłbym napisać wiele szczegółów, ale interesuje mnie ogólne podejście kobiet,

42 Ostatnio edytowany przez jjbp (2018-10-25 09:08:11)

Ale te odpowiedzi ogólne będą nie wymierne do rzeczywistości. Np pytanie o własne mieszkanie no jasne ze lepiej jak ktoś mieszka sam a najlepiej jak któreś z nas ma lokum na własność, jakbyśmy chcieli razem zamieszkać to sprawa jest łatwiejsza niż jeśli mieszka nadal z rodzicami. Natomiast jeśli ktoś stracił oszczędności życia w tym oszczędności na mieszkanie bo zachorował i musiał wydać na leczenie to jasne że fakt mieszkania z rodzicami na ten moment nie będzie mi ani trochę przeszkadzał.
A np odpowiedź jaki facet jest atrakcyjny to każda powie Ci przystojny zaradny wierny czuły (wstaw 10 dalszych oczywistych cech). A potem jak się przyjrzysz związkom to nagle się okazuje że większość kobiet ma facetów którzy np jednej czy części z pakietu idealnych cech nie mają a i tak są szczęśliwe w związkach. Właśnie dlatego jakaś uniwersalna lista co kobiety myślą i czego chcą nie przybliży Cie ani trochę do znalezienia kobiety

43 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2018-10-25 10:55:29)

O co chodzi w tym pytaniu? O przekonanie samego siebie ze masz jakieš cechy eliminujące Cię ze związków?. Tak jakbyś na siłę chciał się związać bo wypada, rodzina naciska itp. Czyli żadna atrakcja dla jakiejś panny.
Znajdziesz taką z którą bedziesz chciał ukladać sobie życie to nie bedziesz zadawał takich ogólnych pytań, tylko do czegoś dążył.
Czy każdy musi?
Nie. I zadnego pozytku z takiego mężczyzny co chce się ożenić, bo tak wypada.
Jak taką chęć do związku poczujesz, zalozysz konkretny wątek o tym jak zdobyć Olę czy Anię.

44

Mateuszalien napisał/a:

Gdybyś wprost i konkretnie napisał po co Ci ta wiedza, pewnie byłoby łatwiej. Nie każdy ma ochotę być poddawany jakimś bliżej nieokreślonym co do ich celu testom. Jeśli to zwykła ciekawość, to o tym napisz, a jeśli prowadzisz jakieś badania, to tym bardziej.

45

Mateuszalien napisał/a:

Witam,

dzięki za odpowiedzi

1. W sumie nie - taka wiedza nabyta nie ma wiele wspólnego w bystrością/lotnością/inteligencją, a dopiero te "właściwości" są cenne.
Poza tym, co to znaczy znajomość kilku języków? Bo można znać dwa obce, ale na poziomie co najmniej b1/b2, a można bawić się w piętnaście różnych, z czego co najmniej trzy egzotyczne, a z każdego z nich znać raptem po piętnaście słów na krzyż.
Przynajmniej niech zna ktoś w miarę dobrze język ojczysty.
2. Znowu - zależy jakie. Jakieś ścisłe wymagające myślenia jest w cenie.
No, wojskowych jeszcze jakoś tak bardzo lubię i się dogaduję.
3. Atrakcyjny - no, z tym takim "błyskiem w oku". big_smile
4.Zależy, dlaczego nie miał? Ciapa, czy wybredny, który miał tego pecha, ze jeszcze nie trafił na właściwą osobę z wzajemnością?
5.Tak, czemu nie...
6. Znowu - zależy. Lepsze mieszkanie z rodzicami i z pensji odkładanie na własną chałupę, niż uwiązywnaie się na kredytach. No zależy o co miałoby tam chodzić.

Proszę, nie ma za co. smile

46

marakujka napisał/a:
Mateuszalien napisał/a:

Witam,

dzięki za odpowiedzi

1. W sumie nie - taka wiedza nabyta nie ma wiele wspólnego w bystrością/lotnością/inteligencją, a dopiero te "właściwości" są cenne.
Poza tym, co to znaczy znajomość kilku języków? Bo można znać dwa obce, ale na poziomie co najmniej b1/b2, a można bawić się w piętnaście różnych, z czego co najmniej trzy egzotyczne, a z każdego z nich znać raptem po piętnaście słów na krzyż.
Przynajmniej niech zna ktoś w miarę dobrze język ojczysty.
2. Znowu - zależy jakie. Jakieś ścisłe wymagające myślenia jest w cenie.
No, wojskowych jeszcze jakoś tak bardzo lubię i się dogaduję.
3. Atrakcyjny - no, z tym takim "błyskiem w oku". big_smile
4.Zależy, dlaczego nie miał? Ciapa, czy wybredny, który miał tego pecha, ze jeszcze nie trafił na właściwą osobę z wzajemnością?
5.Tak, czemu nie...
6. Znowu - zależy. Lepsze mieszkanie z rodzicami i z pensji odkładanie na własną chałupę, niż uwiązywnaie się na kredytach. No zależy o co miałoby tam chodzić.

Proszę, nie ma za co. smile

i taką odpowiedź chciałem usłyszeć,

47

Olinka napisał/a:
Mateuszalien napisał/a:

Gdybyś wprost i konkretnie napisał po co Ci ta wiedza, pewnie byłoby łatwiej. Nie każdy ma ochotę być poddawany jakimś bliżej nieokreślonym co do ich celu testom. Jeśli to zwykła ciekawość, to o tym napisz, a jeśli prowadzisz jakieś badania, to tym bardziej.

Mam wrażenie, że Autor szuka potwierdzenia, że jednak jest atrakcyjny, a jego zalety (znajomość języków itd.) przeważają nad wadami. Problem w tym, że kolega sam sobie definiuje kryteria męskiej atrakcyjności, tak żeby wyszedł na pożądanego, a te "złe i głupie baby" nie dostrzegają jego przymiotów.
Nie zapyta nas "kto jest dla was atrakcyjny?", bo odpowiedź mogłaby nie być zgodna z jego koncepcją, zgodnie z którą jest super facetem. To jest gra o to, żeby nie dopuścić do siebie myśli, że jednak coś muszę w sobie zmienić, bo obiektywnie to mnie czegoś brakuje, a nie kobietom. ( a pewnie tak jest, skoro wiele randek skończyło się fiaskiem)

Mateuszalien napisał/a:

Witam,

dzięki za odpowiedzi

1. Nie ma dla mnie znaczenia.
2. Tak, sama obecnie robie magistra i równowaga intelektualna w zwiazku jest bardzo ważna. Nie zdecydowałabym się na zwiazek z facetem po zawodówce lub z podstawowym wykształceniem
3. Męski, mądry z tym czymś co zrobi na mnie wrażenie. Cieszko to opisać.
4. Raczej nie. Mam 30 lat. Ja mam uczyć faceta jak ma zadowalać kobiete?
5. Pewnie. To teraz modne. Stare auta mają dusze.
6.Słabo, wróży niezaradność. Sama nie mieszkam z rodzicami 10 lat. 30 lat to wiek gdzie mamusie sie zostawia w spokoju i żyje sie na wlasną rękę.

49

Mateuszalien napisał/a:

Witam,

dzięki za odpowiedzi

1) Zawsze to dodatkowy atut, ale czy zaraz... kręci? To dobry dodatek do osobowości, charakteru, światopoglądu... plus ale nie must have smile

2) Nie to, że "kręci", ale jest moim zdaniem bardzo ważne, byśmy mieli o czym pogadać, rozumieli nawzajem swoje aluzje, punkty odniesienia...

3) Atrakcyjny? Osobowość! Inteligentny, otwarty, odpowiedzialny, męski, z odpowiednim poczuciem humoru, traktujący innych z szacunkiem, kulturalny. Wygląd też się trochę liczy, nie jest najważniejszy, ale musi mieć to "coś", nie umiem powiedzieć co to jest, niestety...

4) Hm... Nie chciałabym takiego, który "miał" miliony kobiet wink Jeśli miał kogoś wcześniej, ok, choć dla mnie rozwodnicy odpadają! Jeśli nie miał nigdy nikogo... To też w porządku, ważne jakim jest człowiekiem! NAPRAWDĘ smile

5) Jeśli jest fajnym człowiekiem, ale ma na przykład... rower, to ok big_smile To NIE MA ZNACZENIA! Różnie się w życiu układa, nie każdy ma środki na samochód, nie każdy też np. z powodów zdrowotnych może zrobić prawko. To nie jest żadna wada. No... chyba, że wynika to  z jego ciapowatości, ale wtedy patrz punkt 3  wink

6) Cóż, zależy od  okoliczności. Jeśli nie jest uczepionym spódnicy mamusi chłopczykiem, to nie ma to jakiegoś znaczenia!

50

Mateuszalien napisał/a:

Witam,

dzięki za odpowiedzi

1. Nie
2. Nie (liczy się bardziej to, czy facet ma jakieś zainteresowania, czy jest ciekawy życia)
3. W każdym podobało mi się połączenie różnych cech, nie potrafię odpowiedzieć na to pytanie jednoznacznie.
4. Chyba wzbudziłoby to we mnie zbyt duży niepokój, więc nie
5. Bez znaczenia.
6. Różnie się życie układa i różne są powody. Grunt, żeby nie miał nic przeciwko zamieszkaniu razem w przyszłości, bez mamusi i tatusia.

51

Chyba młody ankietę robi... Na kompleksy. Zna tylko polski, podstawówka, brzydal, prawiczek, ma rzęcha, z mamą mieszka. I szuka przyczyn.

52

Mateuszalien napisał/a:

Witam,

dzięki za odpowiedzi

Ok. No to tak:
1) Tak, zdecydowanie. Opanowanie języków obcych jest oznaką inteligencji, a inteligencja mnie kręci. Poza tym jestem filologiem i mam słabość do języków obcych, więc w skali od 1 do 10 daję 10.
2) Tak, wykształcenie jest dla mnie ważne. I nie mówią tu o papierku z uczelni, a o prawdziwej wiedzy z danej dziedziny. Jeśli ją ma, to daję 10.
3) Sama nie wiem. Musimy nadawać na tych samych falach po prostu. Najważniejsze są inteligencja i charakter. To musi być dobry i odpowiedzialny człowiek, a którym można polegać i z którym da się pogadać na wiele tematów. Wygląd jest drugorzędny, ale facet musi być zadbany. Wielki brzuch piwny i twarz obsiana wągrami to nie moje klimaty.
4) Lepszy taki niż ten, który się przeszmacił z połową miasta.
5) Jeśli facet w ogóle pomyśli, że mógłby mnie interesować samochód, to jest skreślony. Sorry, ale to są rozkminy ciecia spod wiejskiej dyskoteki.
6) Zależy. Jeśli to wynik sytuacji życiowej i na przykład ktoś opiekuje się rodzicami, to nie mam nic przeciwko. Ale jeśli to duże dziecko karmione i opierane przez mamusię, to wypad.

53

1. Kręci nie ale imponuje. Nie jest to natomiast nic takiego, co w szeregu np. wad, przysloniloby mi obraz na tyle, ze ugięłyby mi się kolana. Rzecz drugorzędna.
2. Nie. Nie kręci. Kręci inteligencja, obycie, zaradność życiowa, samowystarczalność, ambicja, samorozwój, pasje w życiu, dobro, ciepło... itp.
3. Atrakcyjny facet, to taki, który w jakiś sposób mi imponuje i mnie pociąga w kilku sferach, patrz punkt 1 i 2. Dodałabym do tego dojrzałość i stabilność emocjonalną, parcie na życie, ciekawość świata, umiejetność rozmowy i generalnie komunikacji, opiekuńczość, partnerstwo, konkretność. Uważam, ze to bardzo męskie cechy.
Ad wyglądu, zadbany ale nie przesadnie wymuskany, dla mnie liczy się calosciowy wizerunek, lekko odjechany, nie do końca klasyczny bo ja sama taka nie jestem a lubię i otaczam się ludźmi podobnymi do mnie.
Wysokość?- bez znaczenia. Kiedyś zwykle spotykałam się z bardzo wysokimi, ex mąż tez jest bardzo wysoki, teraz różnie. Nie kontroluje tego. Nie przykładam wagi również do wagi. Bywa, ze mężczyzna jest chudy, bywa, ze ma brzuszek. To czy zakliknie pomiędzy nami, to inna bajka.
Jedyna rzecz, na która jestem autentycznie wyczulona, to dłonie.
4. 30-latek bez relacji na koncie? Nie. Niezależnie od tego, czy mu nie wyszło bo pół życia ćpał i balował, czy był wstydliwy, czy żadna go nie chciała, czy może obleciał po drodze wszystkie łatwe laski z okolicy-nie. Z doświadczenia wiem, ze z takimi facetami zawsze jest coś nie tak. A najgorsze jest to, ze oni kompletnie nie nauczyli się funkcjonowania i dzielenia życia z druga osobą, a maja już swoje przyzwyczajenia. No nie. Doświadczenia życiowe nas kształtują.
5. Brak samochodu czy posiadanie mega fury- bez znaczenia.
6. Mieszkanie z rodzicami w wieku 30 lat? Odpada. Patrz punkt 4 oraz to, ze jeśli facet mówi, ze ma pieniądze na mieszkanie a nadal mieszka z mamusia, świadczy tylko o tym, ze jest leniwy, uzależniony, boi się podejmować ryzyko i co najważniejsze, nie ma życia prywatnego. Gdzie tutaj miejsce na swobodę w życiu, randki, samodzielność, dojrzałość, zbieranie doświadczeń, rozwój osobisty???
W sytuacjach losowych/przejściowych ok, ale z własnego wyboru? Lipa.

54

Coombs napisał/a:

Chyba młody ankietę robi... Na kompleksy. Zna tylko polski, podstawówka, brzydal, prawiczek, ma rzęcha, z mamą mieszka. I szuka przyczyn.

big_smile Trudno będzie o lepsze podsumowanie.

55

Cytując moją znajomą :
- "Co za czasy... żeby mężczyzna pytał kobietę jak być mężczyzną..."

56

Mateuszalien napisał/a:

Witam,

dzięki za odpowiedzi

1 ) Tak kręci , 10
2 ) Wykształcenie nie ma znaczenie, liczy się poradność i radzenie w życiu.
3 ) Facet atrakcyjny - dla mnie to facet który nie ma dwóch lewych rąk, jest silny ( psychicznie i fizycznie ), jest pracowity, zaradny, dba o kobietę i przy ktorym czuje się bezpieczna finansowo i duchowo smile
4 ) ważne , że ma prawko, potrafi zarobić na samochód- to jest ważne. A jak jest zaradny i ogarnięty to sobie zmieni na taki jak lubi :-)
5 ) że jest nieporadny życiowo.

57

Edmund Dantes napisał/a:

Cytując moją znajomą :
- "Co za czasy... żeby mężczyzna pytał kobietę jak być mężczyzną..."

10/10. Albo nawet 100/100.

58

Lady Loka napisał/a:

Nikt nie powiedział, że masz kupić mieszkanie.
Ale jak ktoś ma 30 lat i mieszka z rodzicami to pierwsze skojarzenia same się nasuwają. Brak samodzielności, brak chęci tej samodzielności. A to oznacza, że będą problemy ze wszystkim. Z praniem, zmywaniem naczyń, gotowaniem, sprzątaniem. Bo do tej pory robiła to pewnie mamusia. A partnerka mamusią być nie chce. A ubrania nie układają się magicznie w szafie, same się też magicznie nie piorą. Jedzenie nie pojawia się w lodówce samo i trzeba nauczyć się zarządzać własnym portfelem.

Żeby nie było to mówię trochę z autopsji, bo wczoraj stuknął mi miesiąc samodzielnego mieszkania. A mieszkając z rodzicami i tak miałam własny budżet i sporo rzeczy dla siebie kupowałam sama. Ale nie musiałam się przejmować rzeczami typu papier toaletowy, ścierki do kuchni czy płyn do mycia naczyń. A teraz muszę i to zmienia myślenie ogromnie. I uczy samodzielności, której Ty nie posiadasz i nie posiądziesz mieszkając z rodzicami. Tyle. Gdybyś miał potrzebę samodzielności, to już dawno być coś wynajął. Gdyby Twoi rodzice chcieli przeciąć pępowinę, to by Cię już dawno wykopali w świat. To, że tak nie jest, samo świadczy o sobie.

Moim zdaniem to zalezy od sytuacji. Ja mam 27 lat i dopiero niedlugo bede miala mozliwowc wyprowadzic sie od taty, ale u mnie mieszkanie z tata nie wiaze sie z samodzielnoscia. Place polowe rachunkow, kupuje sobie jedzenie, papier toaletowy, plyn do naczyn tez czasem kupuje, tata uwaza j ja tez, ze skoro tez uzywam to nie powinno byc tak ze on sam kupuje. Tak samo rachunki j jedzenie zuzywam i kupuje, nikt nie kupuje i nie podtyka mi jedzenia chyba ze babcia jak ja odwiedze, ale wiadomo jak to babcia, ale tam nie chodze ciagle i sama sobie kupuje jedzenie. Tak samo ktos moze mieszkac bez rodzicow, ale raz na tydzien byc u nich i brac od nich obiady, wiec tak calkowicie samodzielny wtedy nie jest albo brac pieniadze. No a takich ludzi nie brakuhe. Ja sobie radze sama i tak jest najlepiej. Moze gdybym placila mniej na rachunki lub miala jedzenie pod nos to szybciej moglabym ske wyprowadzic bo wiecej bym odlozyla ale jednak tata uwaza ze zuzywam i tez powinnam placic i ma racje i sam duzo nie zarabia musi czasem dorabiac. To czy ktos nauczy sie gotowac tez zalezy od jego checi. Dlatego ja nie skreslabym za mieszkanie z rodzicami. Co do auta tak samo moze byc stare. Moj facet nie ma jeszcze auta ale ma prawo jazdy a to juz wiele i potem sobie jakies auto kupi. Dojazd mamy dobry wiec nie ma tragedii. Co do znajomosci jezykow i wyksztalcenia to nie sa najwazniejsze, ale potrafia mi zaimponowac. Jezeli ktos lubi poszerzac wiedze to zaleta, ja tez lubie. Nie chcialabym byc z kims kogo nic za bardzo nie interesuje.

Posty [ 58 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » atrakcyjność faceta w pryzmacie kobiecych upodobań

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024