Co sądzicie? Osobiście zgadzam się w 100% - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WYCHOWANIE, ZDROWIE I EDUKACJA DZIECKA » Co sądzicie? Osobiście zgadzam się w 100%

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1

Temat: Co sądzicie? Osobiście zgadzam się w 100%

PunBB bbcode test

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Salomonka (2026-02-15 21:17:35)

Odp: Co sądzicie? Osobiście zgadzam się w 100%
pawkud napisał/a:

PunBB bbcode test

O matko z córką, znowu ty?

A tak na poważnie... Co złego jest w rodzicielstwie? Gdyby nie ono ciebie też by na świecie nie było. Taki mamy świat, jedni odchodzą a drudzy się rodzą, nikt niczego innego jak dotąd nie wymyślił.
Nie chcesz mieć dzieci, to nie miej, nie ma przymusu. Tylko dlaczego zrobiłes sobie z tego jakiś sztandar, tego nie rozumiem. Chyba, że masz coś nierówno pod tupecikiem, wtedy memory find. Siara i wszystko jasne.

3

Salomonka napisał/a:
pawkud napisał/a:

PunBB bbcode test

O matko z córką, znowu ty?

A tak na poważnie... Co złego jest w rodzicielstwie? Gdyby nie ono ciebie też by na świecie nie było. Taki mamy świat, jedni odchodzą a drudzy się rodzą, nikt niczego innego jak dotąd nie wymyślił.
Nie chcesz mieć dzieci, to nie miej, nie ma przymusu. Tylko dlaczego zrobiłes sobie z tego jakiś sztandar, tego nie rozumiem. Chyba, że masz coś nierówno pod tupecikiem, wtedy memory find. Siara i wszystko jasne.

No wiem, że by mnie też nie było i to jedna z niewielu tego zalet. Człowiek zdaje sobie sprawę po pewnym czasie, że życie jest kijowe i nie ma nic moralnego w sprowadzaniu na ten świat potomstwa.

4

Ja tak i siak nie będę miał dzieci jestem sam od zawsze i tak już raczej pozostanie nie stety  neutral

Nie zgadzam się z tym

6

Zgadzam się, płodzenie dzieci głównie dla własnych egoistycznych pobudek.
Ale Autorze pamiętaj, że punkt widzenia zależy od miejsca siedzenia. Jeśli tobie w życiu źle idzie, to będziesz projektował to na swoje hipotetyczne dziecko. Jeśli idzie dobrze, to... sam wiesz, rozumiesz.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WYCHOWANIE, ZDROWIE I EDUKACJA DZIECKA » Co sądzicie? Osobiście zgadzam się w 100%

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024