Skoro już wróciłaś na forum to dasz do siebie numer telefonu żeby do ciebie mógł zadzwonić i pogadać ? Może być Whatsapp
Skoro już wróciłaś na forum to dasz do siebie numer telefonu żeby do ciebie mógł zadzwonić i pogadać ? Może być Whatsapp
Zostaw ją w pokoju ona jest ma ![]()
Cresselia napisał/a:Skoro już wróciłaś na forum to dasz do siebie numer telefonu żeby do ciebie mógł zadzwonić i pogadać ? Może być Whatsapp
Zostaw ją w pokoju ona jest ma
W jakim pokoju ?
Miklosza napisał/a:Cresselia napisał/a:Skoro już wróciłaś na forum to dasz do siebie numer telefonu żeby do ciebie mógł zadzwonić i pogadać ? Może być Whatsapp
Zostaw ją w pokoju ona jest ma
W jakim pokoju ?
Źle mi się napisało No co ![]()
A co to znaczy "ona jest ma" ?
A co to znaczy "ona jest ma" ?
Nic nie znaczy
Numer podam Ci JUTRO czekaj cierpliwie
Kolejny numer co ze śledziową blizną? Julcia więcej kreatywności. ![]()
Kolejny numer co ze śledziową blizną? Julcia więcej kreatywności.
To nie jestem ja, wy już mnie wszędzie widzicie co niektórzy tutaj
Kolejny numer co ze śledziową blizną? Julcia więcej kreatywności.
Oj tam oj tam.
Jest atencja?
Jest.
Legat napisał/a:Kolejny numer co ze śledziową blizną? Julcia więcej kreatywności.
Oj tam oj tam.
Jest atencja?
Jest.
Się założę, że ten caly ślad to był wasz wymysl, żeby mi później wmawiać, że piszę sama ze soba ![]()
Palec Boga napisał/a:Legat napisał/a:Kolejny numer co ze śledziową blizną? Julcia więcej kreatywności.
Oj tam oj tam.
Jest atencja?
Jest.Się założę, że ten caly ślad to był wasz wymysl, żeby mi później wmawiać, że piszę sama ze soba
Nie trzeba wmawiać, przecież ty tutaj już zakladałaś różne konta, żeby sama ze soba rozmawiać ![]()
I to jak zażarcie ![]()
Julia life in UK napisał/a:Palec Boga napisał/a:Oj tam oj tam.
Jest atencja?
Jest.Się założę, że ten caly ślad to był wasz wymysl, żeby mi później wmawiać, że piszę sama ze soba
Nie trzeba wmawiać, przecież ty tutaj już zakladałaś różne konta, żeby sama ze soba rozmawiać
I to jak zażarcie
Abyś mógł z całkowitą pewnością stwierdzić, że inny użytkownik zakładał różne konta, by m.in. „rozmawiać sam ze sobą”, musiałbyś posiadać uprawnienia administratora lub moderatora z dostępem do narzędzi technicznych forum. Twoja ranga użytkownika to wyklucza a więc jest to jedynie upierdliwy, czysty urojeniowy detektywizm
.
13 2026-03-16 17:41:00 Ostatnio edytowany przez Palec Boga (2026-03-16 17:58:11)
Palec Boga napisał/a:Julia life in UK napisał/a:Się założę, że ten caly ślad to był wasz wymysl, żeby mi później wmawiać, że piszę sama ze soba
Nie trzeba wmawiać, przecież ty tutaj już zakladałaś różne konta, żeby sama ze soba rozmawiać
I to jak zażarcie
Abyś mógł z całkowitą pewnością stwierdzić, że inny użytkownik zakładał różne konta, by m.in. „rozmawiać sam ze sobą”, musiałbyś posiadać uprawnienia administratora lub moderatora z dostępem do narzędzi technicznych forum. Twoja ranga użytkownika to wyklucza a więc jest to jedynie upierdliwy, czysty urojeniowy detektywizm
.
Aj, aj, ależ zabolało ![]()
Co ja biedny pocznę teraz...
hmmm...
może znajdę przykład?
O! mam już:
https://www.netkobiety.pl/p4108722.html#p4108722
JuliaUK33 napisał/a:New Me napisał/a:Ciekawy post o Bogu. Jaka wiare wyznajesz? Czy po prostu wierzysz w Boga (bez religii)
Wyznaje Islam prawdziwa wiare w Boga Jedynego
Kobieto co Ty wypisujesz? Islam prawdziwa wiara w Boga? Sama sie kiedys interesowalam Islamem, poniewaz moja kolezanka przeszla na Islam chcialam poznań te religie. Kobieto radze Ci przeczytac hadisy tam jest tylko kupa gwaltow i przemocy. Nikt o zdrowych zmyslach nie zgodzi sie przejsc na Islam. Moja kolezanka jest obecnie ex Muzulmanka dzieki mojej pomocy, bo inaczej by tkwila przy mezu bez zadnych praw. Oto jeden z hadisow " Sahih Bukhari, tom 3, księga 46, numer 718:
Przekazał Ibn Muhairiz: Widziałem Abu Saida i zapytałem go o stosunek przerywany. Abu Said powiedział: „Poszliśmy z Apostołem Allaha do Ghazwa Barli Al-Mustaliq i pojmaliśmy kilku Arabów jako jeńców, a długa rozłąka z naszymi żonami mocno nas przytłaczała i chcieliśmy praktykować stosunek przerywany."
To sa dzicy ludzie oni seks nawet ze zwierzeciem beda uprawiac.
Palec Boga napisał/a:Julia life in UK napisał/a:Się założę, że ten caly ślad to był wasz wymysl, żeby mi później wmawiać, że piszę sama ze soba
I to jak zażarcie
.
Dokładnie tak. Owy osobnik Palec zapomina, że ja sama poinformowałam na forum,że teraz piszę z tego i z tego konta i sama przyznałam się do posiadania tych kont. Natomiast nie bede sie przyznawać do kont,które nie należą do mnie... po drugie to dzięki właśnie moim fankom musiałam założyć nowy nick, bo po moim temacie o poronionej ciąży nie mogłam.sie zalogować na swoje oryginalne konto, więc oczywiście maczal ktoś w tym palce a teraz jeszcze bezczelnie smie twierdzic,ze zalozylam więcej kont niz jedno
KoralinaJones napisał/a:Palec Boga napisał/a:Nie trzeba wmawiać, przecież ty tutaj już zakladałaś różne konta, żeby sama ze soba rozmawiać
I to jak zażarcie
.
Aj, aj, ależ zabolało
Co ja biedny pocznę teraz...
To fascynujące, jak Julka stała się głównym wyzwalaczem napędowym urojeń i aktywatorem forumowej paranoi, to już chyba stadium terminalne
.
Julka przyszła - stan alarmowy drugiego stopnia
Julka poszła - gorączkowe narady czy jeszcze wróci, szampany w pogotowiu
Julka wróciła - udział w masowej histerii
Julka napisała post - wielodniowe egzegezy każdego przecinka w poszukiwaniu „drugiego dna”
Julka postawiła kropkę - poszukiwanie oznak prowokacji
Julka kichnęła - atak biologiczny na zdrowie użytkowników forum
Julka podłubała w nosie - szyfrowany sygnał aktywujący julkowe klony
Julka podrapała się po tyłku - spisek mający na celu zbiorowe załamanie nerwowe hejterów
Julka puściła bąka - oznaka jej zażartej dyskusji samej ze sobą
Julka śpi - i tak trolluje na forum!
Co Ty biedny teraz poczniesz? Szczerze? Na tak silnie rozwiniętą "julkozę" i uderzenie załamania nerwowego polecam dobrego psychiatrę !
Julka podrapała się po tyłku - spisek mający na celu zbiorowe załamanie nerwowe hejterów
To było niezłe! ![]()
Aż tak bardzo nie wgłębiałem się w temat, przyznam szczerze ![]()
Szczególnie podoba mi się to puszczenie bąka jako analogia Julkowej dyskusji samej ze sobą, której przykład podałem wyżej ![]()
KoralinaJones napisał/a:Julka kichnęła - atak biologiczny na zdrowie użytkowników forum
Julka puściła bąka - oznaka jej zażartej dyskusji samej ze sobąTo było niezłe!
Aż tak bardzo nie wgłębiałem się w temat, przyznam szczerzeSzczególnie podoba mi się to puszczenie bąka jako analogia Julkowej dyskusji samej ze sobą, której przykład podałem wyżej
Fascynujące, ile treści potrafisz wyczytać z cudzych odruchów fizjologicznych. To już nie tylko projekcje, to zaawansowana julkoza, ale spokojnie, lekarz na pewno dobierze ci odpowiednią terapię na tę fiksację!
Palec Boga napisał/a:KoralinaJones napisał/a:Abyś mógł z całkowitą pewnością stwierdzić, że inny użytkownik zakładał różne konta, by m.in. „rozmawiać sam ze sobą”, musiałbyś posiadać uprawnienia administratora lub moderatora z dostępem do narzędzi technicznych forum. Twoja ranga użytkownika to wyklucza a więc jest to jedynie upierdliwy, czysty urojeniowy detektywizm
.
Aj, aj, ależ zabolało
Co ja biedny pocznę teraz...To fascynujące, jak Julka stała się głównym wyzwalaczem napędowym urojeń i aktywatorem forumowej paranoi, to już chyba stadium terminalne
.
Julka napisała post - wielodniowe egzegezy każdego przecinka w poszukiwaniu „drugiego dna”
Julka śpi - i tak trolluje na forum!Co Ty biedny teraz poczniesz? Szczerze? Na tak silnie rozwiniętą "julkozę" i uderzenie załamania nerwowego polecam dobrego psychiatrę !
dokładnie tak jest
Palec Boga napisał/a:KoralinaJones napisał/a:Julka kichnęła - atak biologiczny na zdrowie użytkowników forum
Aż tak bardzo nie wgłębiałem się w temat, przyznam szczerzeSzczególnie podoba mi się to puszczenie bąka jako analogia Julkowej dyskusji samej ze sobą, której przykład podałem wyżej
Fascynujące, ile treści potrafisz wyczytać z cudzych odruchów fizjologicznych. To już nie tylko projekcje, to zaawansowana julkoza, ale spokojnie, lekarz na pewno dobierze ci odpowiednią terapię na tę fiksację!
Nowa jednostka chorobowa -julkoza ![]()
Palec Boga napisał/a:KoralinaJones napisał/a:Julka kichnęła - atak biologiczny na zdrowie użytkowników forum
Pragnę (bardzo!) nieśmiało zauważyć, że nie mnie można przypisać autorstwo tychże słów ![]()
Jedynie wyraziłem swój podziw po ich przeczytaniu ![]()
KoralinaJones napisał/a:Palec Boga napisał/a:To było niezłe!
Nowa jednostka chorobowa -julkoza
lekarz od tego to julkiatra
KoralinaJones napisał/a:Palec Boga napisał/a:Aj, aj, ależ zabolało
Co ja biedny pocznę teraz...To fascynujące, jak Julka stała się głównym wyzwalaczem napędowym urojeń i aktywatorem forumowej paranoi, to już chyba stadium terminalne
.
Julka śpi - i tak trolluje na forum!Co Ty biedny teraz poczniesz? Szczerze? Na tak silnie rozwiniętą "julkozę" i uderzenie załamania nerwowego polecam dobrego psychiatrę !
![]()
dokładnie tak jest
![]()
Czyli jak śpisz to też trolujesz? ![]()
Nie pytam o inne podpunkty, nie chce wiedzieć ![]()
KoralinaJones napisał/a:Palec Boga napisał/a:To było niezłe!
Pragnę (bardzo!) nieśmiało zauważyć, że nie mnie można przypisać autorstwo tychże słów
Jedynie wyraziłem swój podziw po ich przeczytaniu
Nie przejmuj się! Zaprzeczanie to cecha immanentna przypadłości jaką jest "julkoza". Jako obserwator Twoich objawów mogę jedynie wyrazić głębokie współczucie, dodać Ci otuchy i mieć nadzieję, że terapia przyniesie skutki.
Julia life in UK napisał/a:KoralinaJones napisał/a:Fascynujące, ile treści potrafisz wyczytać z cudzych odruchów fizjologicznych. To już nie tylko projekcje, to zaawansowana julkoza, ale spokojnie, lekarz na pewno dobierze ci odpowiednią terapię na tę fiksację!
A szpital to "Główny Szpital sw. Hildegardy i błogosławionych zasiłków"
Julia life in UK napisał/a:KoralinaJones napisał/a:To fascynujące, jak Julka stała się głównym wyzwalaczem napędowym urojeń i aktywatorem forumowej paranoi, to już chyba stadium terminalne
.
![]()
dokładnie tak jest
Czyli jak śpisz to też trolujesz?
Nie pytam o inne podpunkty, nie chce wiedzieć
Oczywiście, ze tez wtedy trolluje,bo coz innego mam do roboty w czasie spania ![]()
Palec Boga napisał/a:KoralinaJones napisał/a:Fascynujące, ile treści potrafisz wyczytać z cudzych odruchów fizjologicznych. To już nie tylko projekcje, to zaawansowana julkoza, ale spokojnie, lekarz na pewno dobierze ci odpowiednią terapię na tę fiksację!
Pragnę (bardzo!) nieśmiało zauważyć, że nie mnie można przypisać autorstwo tychże słów
Jedynie wyraziłem swój podziw po ich przeczytaniuNie przejmuj się! .
Nie zamierzam ![]()
Słowo Harcerza!
Julia life in UK napisał/a:KoralinaJones napisał/a:Fascynujące, ile treści potrafisz wyczytać z cudzych odruchów fizjologicznych. To już nie tylko projekcje, to zaawansowana julkoza, ale spokojnie, lekarz na pewno dobierze ci odpowiednią terapię na tę fiksację!
Nowa specjalizacja w psychiatrii
.
A jakie objawy choroby? Ciekawe czy bezobjawowo tez mozna chorowac ![]()
KoralinaJones napisał/a:Palec Boga napisał/a:Pragnę (bardzo!) nieśmiało zauważyć, że nie mnie można przypisać autorstwo tychże słów
Nie zamierzam
Słowo Harcerza!
Wiem ! Wbrew pozorom jestem wyrozumiała i pełna empatii dla osób chorych , zwłaszcza chorych psychicznie
.
KoralinaJones napisał/a:Palec Boga napisał/a:Pragnę (bardzo!) nieśmiało zauważyć, że nie mnie można przypisać autorstwo tychże słów
Nie zamierzam
Słowo Harcerza!
He he harcerz, ktory nie potrafi mi spamowac z prawdziwego nicka, bo boi sie reakcji i opinii osób, ktore powinny mu być obojetne jak zeszloroczny śnieg ![]()
31 2026-03-16 19:01:17 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2026-03-16 19:02:37)
paslawek napisał/a:Julia life in UK napisał/a:Nowa jednostka chorobowa -julkoza
A jakie objawy choroby? Ciekawe czy bezobjawowo tez mozna chorowac
Nie można bezobjawowo. Pierwszym objawem "infekcji" jest utrata prawdziwej tożsamości i zastąpienie jej chorobonośnym klonem
.
Julia life in UK napisał/a:paslawek napisał/a:lekarz od tego to julkiatra
A jakie objawy choroby? Ciekawe czy bezobjawowo tez mozna chorowac
Nie można bezobjawowo. Pierwszym objawem "infekcji" jest utrata prawdziwej tożsamości i zastąpienie jej chorobo nośnym klonem
.
chorobo nośny klon to multi symbiont
Palec Boga napisał/a:KoralinaJones napisał/a:Nie przejmuj się! .
Nie zamierzam
Słowo Harcerza!He he harcerz, ktory nie potrafi mi spamowac z prawdziwego nicka, bo boi sie reakcji i opinii osób, ktore powinny mu być obojetne jak zeszloroczny śnieg
Julio! Cóż za dogłębna analiza. No jakby to nie Ty to pisałaś ![]()
KoralinaJones napisał/a:Julia life in UK napisał/a:A jakie objawy choroby? Ciekawe czy bezobjawowo tez mozna chorowac
Nie można bezobjawowo. Pierwszym objawem "infekcji" jest utrata prawdziwej tożsamości i zastąpienie jej chorobo nośnym klonem
.
chorobo nośny klon to multi symbiont
Faktycznie:
Multi-symbiont (lub wielosymbiont)
odnosi się do sytuacji, w której jeden organizm żywicielski jest jednocześnie skolonizowany przez wiele różnych gatunków symbiontów (bakterii, grzybów, protistów), które współpracują lub funkcjonują obok siebie. Przykładem są bakterie jelitowe u przeżuwaczy lub konsorcja endosymbiontów u owadów, które wspólnie wspierają trawienie lub obronę.
Kluczowe informacje o multi-symbiontach:
Definicja: Współwystępowanie kilku symbiontów u jednego żywiciela.
Rodzaje: Mogą to być ektosymbionty (żyjące na powierzchni) lub endosymbionty (żyjące wewnątrz komórek lub tkanek).
Przykłady:
Owady: Wiele owadów (np. mszyce, termity) posiada "konsorcjum" bakteryjne, gdzie jeden endosymbiont produkuje aminokwasy, a drugi dostarcza witaminy.
Człowiek: Mikrobiom jelitowy to złożony system multi-symbiontów.
Funkcje: Zwiększają zdolności adaptacyjne żywiciela, umożliwiając np. zasiedlenie nowych nisz ekologicznych lub trawienie nietypowego pokarmu.
W kontekście fikcyjnym, termin ten odnosi się również do rodziny symbiotów z uniwersum Marvela (np. Venom, Carnage), chociaż nie jest to definicja biologiczna
Palec Boga napisał/a:KoralinaJones napisał/a:Nie przejmuj się! .
Nie zamierzam
Słowo Harcerza!He he harcerz, ktory nie potrafi mi spamowac z prawdziwego nicka, bo boi sie reakcji i opinii osób, ktore powinny mu być obojetne jak zeszloroczny śnieg
Nie może tego zrobić bo kiedyś będzie chciał powrócić na forum w kulturalnej, eleganckiej i pełnej klasy odsłonie. Musi dbać o zbudowany wcześniej wizerunek osoby dojrzałej i ponad podziałami, zbić z tropu tych którzy mogliby go wytropić, w ten sposób zyska moralną wyższość, która jest niezbędna do grania roli nienagannego użytkownika
.
Julia life in UK napisał/a:Palec Boga napisał/a:Nie zamierzam
Nie może tego zrobić bo kiedyś będzie chciał powrócić na forum w kulturalnej, eleganckiej i pełnej klasy odsłonie. Musi dbać o zbudowany wcześniej wizerunek osoby dojrzałej i ponad podziałami, zbić z tropu tych którzy mogliby go wytropić, w ten sposób zyska moralną wyższość, która jest niezbędna do grania roli nienagannego użytkownika
.
Chylę czoła przed doświadczeniem, jakie idzie za powyższymi słowami ![]()
KoralinaJones napisał/a:Julia life in UK napisał/a:He he harcerz, ktory nie potrafi mi spamowac z prawdziwego nicka, bo boi sie reakcji i opinii osób, ktore powinny mu być obojetne jak zeszloroczny śnieg
.
Chylę czoła przed doświadczeniem, jakie idzie za powyższymi słowami
A ja tulę mocno, "julkoza" jest wyleczalna, musisz tylko współpracować z julkatrą
.
Palec Boga napisał/a:KoralinaJones napisał/a:Nie może tego zrobić bo kiedyś będzie chciał powrócić na forum w kulturalnej, eleganckiej i pełnej klasy odsłonie. Musi dbać o zbudowany wcześniej wizerunek osoby dojrzałej i ponad podziałami, zbić z tropu tych którzy mogliby go wytropić, w ten sposób zyska moralną wyższość, która jest niezbędna do grania roli nienagannego użytkownika
.
Chylę czoła przed doświadczeniem, jakie idzie za powyższymi słowami
A ja tulę mocno, "julkoza" jest wyleczalna, musisz tylko współpracować z julkatrą
![]()
.
Dokładnie psychoterapie przechodzic tak jak ja, miesiąc czasu i przestaniesz mnie wszedzie widziec. Innym tez by sie przydalo ![]()
KoralinaJones napisał/a:Palec Boga napisał/a:Chylę czoła przed doświadczeniem, jakie idzie za powyższymi słowami
![]()
.
Dokładnie psychoterapie przechodzic tak jak ja, miesiąc czasu i przestaniesz mnie wszedzie widziec. Innym tez by sie przydalo
Pacjent się uspokoił ?
To może byś pozorne , jak np przed wizytą u dentysty, niektórych ząb ze strachu przestaje boleć .
Julia life in UK napisał/a:KoralinaJones napisał/a:A ja tulę mocno, "julkoza" jest wyleczalna, musisz tylko współpracować z julkatrą
![]()
.
Dokładnie psychoterapie przechodzic tak jak ja, miesiąc czasu i przestaniesz mnie wszedzie widziec. Innym tez by sie przydalo
Pacjent się uspokoił ?
To może byś pozorne , jak np przed wizytą u dentysty, niektórych ząb ze strachu przestaje boleć .
Nigdy nic nie wiadomo trzeba czuwac bo wyskoczy z ukrycia ![]()
Dokładnie tak. Owy osobnik Palec zapomina, że ja sama poinformowałam na forum,że teraz piszę z tego i z tego konta i sama przyznałam się do posiadania tych kont. Natomiast nie bede sie przyznawać do kont,które nie należą do mnie... po drugie to dzięki właśnie moim fankom musiałam założyć nowy nick, bo po moim temacie o poronionej ciąży nie mogłam.sie zalogować na swoje oryginalne konto, więc oczywiście maczal ktoś w tym palce a teraz jeszcze bezczelnie smie twierdzic,ze zalozylam więcej kont niz jedno
Akurat
Zostałaś zdemaskowana przez moderatorkę. Do tego jeszcze jej w oczy wpierałaś, że to nie Ty i musiała Ci kobiecina udowodnić, że robisz wszystkich w chuja. Ten Ślad czy jak mu tam było to też twoja macha, podobnie jak inne Twoje wcielenia, żeby tylko skupiać na sobie uwagę. Choroba psychiczna w pełnym rozkwicie i powinnaś wylądować u czubków do tego w zakładzie o zaostrzonym rygorze. Może byś schudła tuczniku obleśny, bo teraz nawet patrzeć na Ciebie się nie da ![]()
Julia life in UK napisał/a:Dokładnie tak. Owy osobnik Palec zapomina, że ja sama poinformowałam na forum,że teraz piszę z tego i z tego konta i sama przyznałam się do posiadania tych kont. Natomiast nie bede sie przyznawać do kont,które nie należą do mnie... po drugie to dzięki właśnie moim fankom musiałam założyć nowy nick, bo po moim temacie o poronionej ciąży nie mogłam.sie zalogować na swoje oryginalne konto, więc oczywiście maczal ktoś w tym palce a teraz jeszcze bezczelnie smie twierdzic,ze zalozylam więcej kont niz jedno
Akurat
Zostałaś zdemaskowana przez moderatorkę. Do tego jeszcze jej w oczy wpierałaś, że to nie Ty i musiała Ci kobiecina udowodnić, że robisz wszystkich w chuja. Ten Ślad czy jak mu tam było to też twoja macha, podobnie jak inne Twoje wcielenia, żeby tylko skupiać na sobie uwagę. Choroba psychiczna w pełnym rozkwicie i powinnaś wylądować u czubków do tego w zakładzie o zaostrzonym rygorze. Może byś schudła tuczniku obleśny, bo teraz nawet patrzeć na Ciebie się nie da
Akurat ślad to byla predzej wasza robota,zeby mi wmawiać, ze pisze sama ze soba i psychiatryka sam/sama potrzebujesz... i o jakim patrzeniu na mnie pierdzielisz ,skoro nawet mnie nie widziales/widziałas? Zapomnialas wziac leki w psychiatryku i masz halucynacje i wszedzie mnie widzisz w rozmiarze xxxl ? ![]()
Julia life in UK napisał/a:Dokładnie tak. Owy osobnik Palec zapomina, że ja sama poinformowałam na forum,że teraz piszę z tego i z tego konta i sama przyznałam się do posiadania tych kont. Natomiast nie bede sie przyznawać do kont,które nie należą do mnie... po drugie to dzięki właśnie moim fankom musiałam założyć nowy nick, bo po moim temacie o poronionej ciąży nie mogłam.sie zalogować na swoje oryginalne konto, więc oczywiście maczal ktoś w tym palce a teraz jeszcze bezczelnie smie twierdzic,ze zalozylam więcej kont niz jedno
Akurat
Zostałaś zdemaskowana przez moderatorkę. Do tego jeszcze jej w oczy wpierałaś, że to nie Ty i musiała Ci kobiecina udowodnić, że robisz wszystkich w chuja. Ten Ślad czy jak mu tam było to też twoja macha, podobnie jak inne Twoje wcielenia, żeby tylko skupiać na sobie uwagę.
To jest faza 5 ostateczna ,histeria ,amok, apopleksja, fixum delirium dyrdum
w tej fazie julkoza jest nie wyleczalna
Duch H. napisał/a:Julia life in UK napisał/a:Dokładnie tak. Owy osobnik Palec zapomina, że ja sama poinformowałam na forum,że teraz piszę z tego i z tego konta i sama przyznałam się do posiadania tych kont. Natomiast nie bede sie przyznawać do kont,które nie należą do mnie... po drugie to dzięki właśnie moim fankom musiałam założyć nowy nick, bo po moim temacie o poronionej ciąży nie mogłam.sie zalogować na swoje oryginalne konto, więc oczywiście maczal ktoś w tym palce a teraz jeszcze bezczelnie smie twierdzic,ze zalozylam więcej kont niz jedno
Akurat
Zostałaś zdemaskowana przez moderatorkę. Do tego jeszcze jej w oczy wpierałaś, że to nie Ty i musiała Ci kobiecina udowodnić, że robisz wszystkich w chuja. Ten Ślad czy jak mu tam było to też twoja macha, podobnie jak inne Twoje wcielenia, żeby tylko skupiać na sobie uwagę.
w tej fazie julkoza jest nie wyleczalna
Ostatnie stadium choroby, pomodlmy się
R.I.P ![]()
paslawek napisał/a:Duch H. napisał/a:Akurat
w tej fazie julkoza jest nie wyleczalnaOstatnie stadium choroby, pomodlmy się
R.I.P
Ha, ha, ha
Julka się modli o to, żeby jej nie zauważać, a pod kocykiem robi wszystko żeby jej wszędzie było pełno. Ostatnie stadium popierdolenia psychiatrycznego, jeszcze lekarzom nie znane ![]()
Julia life in UK napisał/a:paslawek napisał/a:To jest faza 5 ostateczna ,histeria ,amok, apopleksja, fixum delirium dyrdum
w tej fazie julkoza jest nie wyleczalnaOstatnie stadium choroby, pomodlmy się
R.I.P
Ha, ha, ha
![]()
Julka się modli o to, żeby jej nie zauważać, a pod kocykiem robi wszystko żeby jej wszędzie było pełno. Ostatnie stadium popierdolenia psychiatrycznego, jeszcze lekarzom nie znane
Twojego stadium popierdzielenia to i tak nigdy nie osiagne chocnym niewiem jak sie starala ![]()
47 2026-03-16 23:33:44 Ostatnio edytowany przez paslawek (2026-03-16 23:34:18)
Julka się modli o to, żeby jej nie zauważać, a pod kocykiem robi wszystko żeby jej wszędzie było pełno. Ostatnie stadium popierdolenia psychiatrycznego, jeszcze lekarzom nie znane
No chodź , chodź Pani ci da cukierka będzie dobrze ![]()
Duch H. napisał/a:Julka się modli o to, żeby jej nie zauważać, a pod kocykiem robi wszystko żeby jej wszędzie było pełno. Ostatnie stadium popierdolenia psychiatrycznego, jeszcze lekarzom nie znane
No chodź chodź pani ci da cukierka będzie dobrze
![]()
Duch H. napisał/a:Julia life in UK napisał/a:Ostatnie stadium choroby, pomodlmy się
R.I.P
Ha, ha, ha
![]()
Twojego stadium popierdzielenia to i tak nigdy nie osiagne chocnym niewiem jak sie starala
Spokojnie, dawno już przeszłaś wszystkie granice, dowodem Twoje ostatnie wcielenie
Ciekawe co jeszcze wymyślisz pomyleńcu, Duch widzi wszystko ![]()
Julia life in UK napisał/a:Duch H. napisał/a:Ha, ha, ha
![]()
Twojego stadium popierdzielenia to i tak nigdy nie osiagne chocnym niewiem jak sie starala
Spokojnie, dawno już przeszłaś wszystkie granice, dowodem Twoje ostatnie wcielenie
Ciekawe co jeszcze wymyślisz pomyleńcu, Duch widzi wszystko
Ty widzisz tylko to co sobie wyhalucynujesz .... od razu zapowiadam,ze nie pozbedzesz sie mnie z forum
zebys nie byla rozczarowanie jak po 20 latach Twojego plucia jadem ja tu nadal bede ![]()
51 2026-03-16 23:44:37 Ostatnio edytowany przez paslawek (2026-03-16 23:45:09)
Duch H. napisał/a:Julia life in UK napisał/a:Twojego stadium popierdzielenia to i tak nigdy nie osiagne chocnym niewiem jak sie starala
Ty widzisz tylko to co sobie wyhalucynujesz .... od razu zapowiadam,ze nie pozbedzesz sie mnie z forum
zebys nie byla rozczarowanie jak po 20 latach Twojego plucia jadem ja tu nadal bede
Duszka zazdrosna jest zazdrosna o popularność po prostu ![]()
ale żeby aż tak ją trzęsło ![]()
Julia life in UK napisał/a:Duch H. napisał/a:Spokojnie, dawno już przeszłaś wszystkie granice, dowodem Twoje ostatnie wcielenie
zebys nie byla rozczarowanie jak po 20 latach Twojego plucia jadem ja tu nadal bede
Duszka zazdrosna jest zazdrosna o popularność po prostu
ale żeby aż tak ją trzęsło
No właśnie dlatego to juz jest ostatnie stadium choroby ![]()
I pewnie chce sie mnie z forum pozbyc,by moc pisać swoje wysrywy z pobytu w psychiatryku i skupiać na sobie cala uwage...
Glupiutkie dziecko ![]()
paslawek napisał/a:Julia life in UK napisał/a:Ty widzisz tylko to co sobie wyhalucynujesz .... od razu zapowiadam,ze nie pozbedzesz sie mnie z forum
Duszka zazdrosna jest zazdrosna o popularność po prostu
ale żeby aż tak ją trzęsłoNo właśnie dlatego to juz jest ostatnie stadium choroby
I pewnie chce sie mnie z forum pozbyc,by moc pisać swoje wysrywy z pobytu w psychiatryku i skupiać na sobie cala uwage...
Glupiutkie dziecko
Pozbyć się można prędzej syfa bez leków jak Ciebie i Tobie podobnych, co do tego nie ma wątpliwości. Jednak powkurwiać Was i widzieć jak się wijecie jak glisty na gównie, bezcenne
![]()
Julia life in UK napisał/a:paslawek napisał/a:Duszka zazdrosna jest zazdrosna o popularność po prostu
ale żeby aż tak ją trzęsłoNo właśnie dlatego to juz jest ostatnie stadium choroby
Glupiutkie dzieckoPozbyć się można prędzej syfa bez leków jak Ciebie i Tobie podobnych, co do tego nie ma wątpliwości. Jednak powkurwiać Was i widzieć jak się wijecie jak glisty na gównie, bezcenne
![]()
Alez Ty nas droga dziecinko nie wkurwiasz, co najwyzej zbudzasz politowanie i smiech jednocześnie
![]()
55 2026-03-16 23:56:21 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2026-03-16 23:57:14)
Julia life in UK napisał/a:paslawek napisał/a:Duszka zazdrosna jest zazdrosna o popularność po prostu
Glupiutkie dzieckoPozbyć się można prędzej syfa bez leków jak Ciebie i Tobie podobnych, co do tego nie ma wątpliwości. Jednak powkurwiać Was i widzieć jak się wijecie jak glisty na gównie, bezcenne
![]()
Ale to nie my zakładamy multi, żeby beczeć z żalu o to, że Julka jest popularna
.
Duch H. napisał/a:Julia life in UK napisał/a:No właśnie dlatego to juz jest ostatnie stadium choroby
![]()
Alez Ty nas droga dziecinko nie wkurwiasz, co najwyzej zbudzasz politowanie i smiech jednocześnie
![]()
Taaa.. Właśnie widzę ![]()
Jednak powkurwiać Was i widzieć jak się wijecie jak glisty na gównie, bezcenne
![]()
O! Duszka mówi brzydkie wyrazy , żeby się popisać i odzyskać popularność w ten sposób , A fe fuj tfu
Brzydko , brzydko duszko nieładnie tak ![]()
Duch H. napisał/a:Julia life in UK napisał/a:No właśnie dlatego to juz jest ostatnie stadium choroby
![]()
Ale to nie my zakładamy multi, żeby beczeć w żalu o to, że Julka jest popularna
![]()
.
Ha ha dokładnie
jakie to.jest pocieszne ... a ponoc w psychiatryku leczona, cos nie bardzo pomogl, a wręcz zaszkodzil ![]()
Taaa.. Właśnie widzę
Ślepa Duszka g***o widzi
![]()
Duch H. napisał/a:Taaa.. Właśnie widzę
Ślepa Duszka g***o widzi
![]()
![]()
E tam, ślepa
Jak to Duszka to błądzi w ciemności, co widać słychać i czuć
.
Duch H. napisał/a:Taaa.. Właśnie widzę
Ślepa Duszka g***o widzi
![]()
![]()
Widzi to co sobie wyhalucynuje ![]()
62 2026-03-17 00:02:17 Ostatnio edytowany przez paslawek (2026-03-17 00:02:58)
KoralinaJones napisał/a:Duch H. napisał/a:Pozbyć się można prędzej syfa bez leków jak Ciebie i Tobie podobnych, co do tego nie ma wątpliwości. Jednak powkurwiać Was i widzieć jak się wijecie jak glisty na gównie, bezcenne
![]()
![]()
.
Ha ha dokładnie
jakie to.jest pocieszne ... a ponoc w psychiatryku leczona, cos nie bardzo pomogl, a wręcz zaszkodzil
Przecież to zdrowa Duszka jak krowa poza julkozą oczywiście , tylko zazdrości popularności i ją skręca bo nie może się wcisnąć ![]()
paslawek napisał/a:Duch H. napisał/a:Taaa.. Właśnie widzę
Ślepa Duszka g***o widzi
![]()
![]()
Widzi to co sobie wyhalucynuje
Nie, to Duch, łazi po omacku jak po czarnej dupie
.
KoralinaJones napisał/a:Duch H. napisał/a:Pozbyć się można prędzej syfa bez leków jak Ciebie i Tobie podobnych, co do tego nie ma wątpliwości. Jednak powkurwiać Was i widzieć jak się wijecie jak glisty na gównie, bezcenne
![]()
![]()
.
Ha ha dokładnie
jakie to.jest pocieszne ... a ponoc w psychiatryku leczona, cos nie bardzo pomogl, a wręcz zaszkodzil
Weźcie tyle nie chlajcie, albo przestańcie brać co bierzecie bo to jakieś tanie świństwo ![]()
Duch H. napisał/a:Jednak powkurwiać Was i widzieć jak się wijecie jak glisty na gównie, bezcenne
![]()
O! Duszka mówi brzydkie wyrazy , żeby się popisać i odzyskać popularność w ten sposób , A fe fuj tfu
Brzydko , brzydko duszko nieładnie tak
Choroba dwubiegunowa za dnia kobietom.w nocy zas orglicom klnaca jak szefc i menel z pod monopolowego- ale to sie skubane potrafi w role wcielac
![]()