Co sądzicie o przypadkowym dotyku? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co sądzicie o przypadkowym dotyku?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 27 ]

Temat: Co sądzicie o przypadkowym dotyku?

No właśnie, pytanie do Was jak w tytule. Czy myślicie, że jest to totalnie przypadkowe? Czy jednak celowe działanie? Ostatnio przy podawaniu czegoś kolega dotknął mojej ręki i wiecie, nie miał takiego odruchu, aby tę rękę natychmiast zabrać. Potem mi te rzecz oddawał i była dokładnie ta sama sytuacja. Takie muśnięcia już wcześniej też się trochę zdarzały, wiec zastanawiam sie czy to przypadkowe, czy jednak iskrzy?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co sądzicie o przypadkowym dotyku?

Myślę że jeżeli tego chcesz i ci się podoba, to odwzajemnij się tym samym. Po reakcji i dalszym rozwoju zobaczysz, czy to było przypadkowe czy nie smile

3

Technoloszka napisał/a:

Myślę że jeżeli tego chcesz i ci się podoba, to odwzajemnij się tym samym. Po reakcji i dalszym rozwoju zobaczysz, czy to było przypadkowe czy nie smile

Jednego dnia zdarzyło mu się, aż 4 razy....dlatego się zastanawiam czy istnieją aż takie przypadki...

4

Myślę że nie zastanawiaj się, bo od roztrząsania tematu żadnej wiedzy Ci nie przybędzie. Zrób jakiś ruch w jego stronę i zobaczysz, co z tym zrobi smile

5

Paskudnie głupi podryw... Obmacywanie koleżanki... i ani be ani me...
Potem koleżanka się zastanawia co ten pajac robi...

6

Nie sądzę żeby przytrzymanie ręki przy podawaniu czegoś podchodziło pod obmacywanie

7

Technoloszka napisał/a:

Nie sądzę żeby przytrzymanie ręki przy podawaniu czegoś podchodziło pod obmacywanie

Niby tak ale to się czuje trochę inaczej, jak jest to tylko dotyk konieczny w sytuacji, bo np mamy razem coś zrobić i się zdarzy dotknąć a nie ma w tym ukrytych intencji to raczej nikt się nie zastanawia co to znaczy, bo nic nie znaczy. Ale są czasami takie dotyki, niby przypadkowe a jednak intencjonalne i to się wyczuwa. I w takim przypadku zaczynają latać wokół głowy znaki zapytania smile

8

Moim zdaniem właśnie lepsze jest takie dyskretne budowanie napięcia i badanie zainteresowania u drugiej osoby, niż wyjeżdżanie od razu z zaproszeniem na kolację do kogoś, kto się tego nie spodziewał i być może nie ma na to ochoty. Zwłaszcza że razem pracują, więc tworzenie takiej niezręcznej sytuacji byłby niewygodne

9

No tak. Sprawdza się czy druga osoba dobrze na ten nieprzypadkowy dotyk reaguje wink Ale wtedy czuje się, że iskrzy albo nie tongue

10

Może robi to zbyt dyskretnie, skoro Autorka nie jest pewna intencji big_smile

11

Technoloszka napisał/a:

No, intencje wyczuć jest ciężej. Wyższa szkoła jazdy. Raczej dla jasnowidzów. Ale chodzi o iskrzenie, nie? Autorka nie wie czy iskrzy a powinna tongue

12

DeepAndBlue napisał/a:
Technoloszka napisał/a:

No, intencje wyczuć jest ciężej. Wyższa szkoła jazdy. Raczej dla jasnowidzów. Ale chodzi o iskrzenie, nie? Autorka nie wie czy iskrzy a powinna tongue

Skoro przy tym dotyku nie iskrzy, to może kolega jest słabo naelektryzowany? tongue

13 Ostatnio edytowany przez Technoloszka (2022-07-03 01:08:09)

Niekoniecznie, może oboje są nieśmiali i iskrzenie jest przez to przytłumione big_smile

14 Ostatnio edytowany przez yamaha22 (2022-07-03 01:13:43)

Oprócz tych dotyków, też ma takie zawieszki jak na mnie patrzy i się przy tym uśmiecha, przyłapałam go też parę razy jak z daleka patrzyl na mnie, i czasem patrzy jak z kimś rozmawia  ale cięzko mi wyczuć, czy na prawdę mogę mu się podobać.

15

Skoro przy tym dotyku nie iskrzy, to może kolega jest słabo naelektryzowany? tongue

Żart trochę w stylu mojego taty, ale dobry big_smile big_smile big_smile

16

Gary napisał/a:

Co nie ? smile

Młody zapewne wymyślił sobie że dziewczyna "uwielbia" się domyślać

17

yamaha22 napisał/a:

Oprócz tych dotyków, też ma takie zawieszki jak na mnie patrzy i się przy tym uśmiecha, przyłapałam go też parę razy jak z daleka patrzyl na mnie, i czasem patrzy jak z kimś rozmawia  ale cięzko mi wyczuć, czy na prawdę mogę mu się podobać.

A Tobie podoba się ten kolega?

18

Panna z Dworu napisał/a:
yamaha22 napisał/a:

W sumie tak, jest w nim coś na pewno przyciągającego, tylko dzieli nas prawie 20 lat..wiekowo

19

W sumie tak? Meh... Odpowiedź jak w zwykłej baterii tongue

E tam. Sprawdź lepiej czy ten koń nie ma żony i rodziny.

20

DeepAndBlue napisał/a:

Nie ma rodziny.

21

yamaha22 napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:

Nie ma rodziny.

Stary kawaler?

22 Ostatnio edytowany przez paslawek (2022-07-03 15:23:11)

DeepAndBlue napisał/a:
yamaha22 napisał/a:
DeepAndBlue napisał/a:

Nie ma rodziny.

Stary kawaler?

już nie singiel  a jeszcze nie long play ?
maxi singiel lub epka  to teraz bardziej chyba na czasie
używając terminologi fonograficznej smile

23

yamaha22 napisał/a:
Panna z Dworu napisał/a:
yamaha22 napisał/a:

W sumie tak, jest w nim coś na pewno przyciągającego, tylko dzieli nas prawie 20 lat..wiekowo

I nie przeszkadza ci, że jakiś obcy facet bez pardonu dotyka sobie ciebie kiedy tylko chce? Ja bym potem musiała się chyba za każdym razem zdezynfekować smile

24 Ostatnio edytowany przez Gary (2022-07-03 17:56:31)

Salomonka napisał/a:

musiała się chyba za każdym razem zdezynfekować smile

No właśnie... taki efekt jak facet nie mówi a łapy pcha.

paslawek napisał/a:
Gary napisał/a:

Co nie ? smile

Młody zapewne wymyślił sobie że dziewczyna "uwielbia" się domyślać

Ech... żeby chociaż młody...

25 Ostatnio edytowany przez Tamiraa (2022-07-03 19:52:00)

yamaha22 napisał/a:

No właśnie, pytanie do Was jak w tytule. Czy myślicie, że jest to totalnie przypadkowe? Czy jednak celowe działanie? Ostatnio przy podawaniu czegoś kolega dotknął mojej ręki i wiecie, nie miał takiego odruchu, aby tę rękę natychmiast zabrać. Potem mi te rzecz oddawał i była dokładnie ta sama sytuacja. Takie muśnięcia już wcześniej też się trochę zdarzały, wiec zastanawiam sie czy to przypadkowe, czy jednak iskrzy?

Sądzę, że jakby miał trochę szacunku do ciebie, nie byłoby takich przypadkowych dotyków, tylko rozmowa.

26

Tamiraa napisał/a:
yamaha22 napisał/a:

Sądzę, że jakby miał trochę szacunku do ciebie, nie byłoby takich przypadkowych dotyków, tylko rozmowa.

Masz rację. Ja będąc na miejscu autorki czułabym się niemiłe zaskoczona, jeśli wręcz nie obrażona, bo co to właściwie za traktowanie?
Facet błazen.
Kiedyś było tak, że gdy chłopak trzymał dziewczynę za rękę i niby mimowolnie drapał ją delikatnie we wnętrzu jej dłoni, to oznaczało, że chce pójść z nią do łóżka, że ona pociąga go seksualnie. To był taki umowny znak, tyle tylko że ja pamiętam to z czasów licealnych, czyli prehistorycznych.
Dla dziewczyn w tamtym czasie było to obrazą, w każdym razie tak by wynikało z relacji dziewczyn, które doświadczyły tego rodzaju podrywu, bo opowiadały o tym z oburzeniem.
A ten z wątku uśmiecha się na dodatek zza winkla i robi dziwne miny.
Albo jaja sobie z Ciebie robi droga autorko, albo rzeczywiście daje Ci do zrozumienia, że chętnie by Cię bzyknal, albo masz bujną wyobraźnię.
Jak znowu to zrobi zapytaj wprost o co mu chodzi. W zależności od jego intencji taka też uzyskasz odpowiedź.

27

Macie chyba racje, jeżeli to się powtarza już któryś raz z kolei to chyba jednak nie można mówić o przypadku...i chyba jednak jest to zamierzone. nie wierzyłam w to jednak do końca, dlatego założyłam ten wątek. ale dałyście mi trochę do myślenia, następnym razem mu zwróce uwagę, aby uważal bardziej i mnie jednak nie dotykał...

Posty [ 27 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co sądzicie o przypadkowym dotyku?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024