Mial tak ktoś? Od czego to może być,że w ciągu dnia jestem większość czasu zmęczona, bez energii, a jak przychodzi porą spania to mimo zmęczenia nie mogę zasnąć dlugo w nocy i dostaje też wtedy dziwnego przypływu energii
Żeby nie było to jestem też aktywna w ciągu dnia,tyle,że ja się zmuszam do tych aktywności w sensie robie,bo muszę,ale czuję duże zmęczenie po każdym wysilku prawie
Miałam robione badania i czekam na wyniki
Mnie już kilka osób znajomych w tym.z rodziny powiedzieli "ze to moze byc zespol chronicznego zmęczenia i zebym pod tym katem poszla porobic badania". Co dzwonie do mamy to mi zawsze to powtarza. Moze faktycznie ma racje. Objawy by sie zgadzaly a mam juz tak od dluzszego czasu
Najgorsze jest to,ze niektorzy tego nie rozumieja i mowia"ze jestem leniwa" no fakt troche jestem, ale to zmęczenie jest tak silne,ze mi zajmuje wieki,zeby np iść do.sklepu obok domu albo sie z kolezanka spotkać itd. Mnie to.juz psychicznie wykancza,bo ja bym.bardzo.chciala miec duzo.energii i korzystac z pięknego życia
1..czuję silne,wykanczajace wrecz psychicznie zmęczenie
2. Nawet po przespanej nocy rano czuje duze zmęczenie
3. Zmuszam sie do aktywnosci
4. Nic mnie sie nie chce,zauwazylam,ze musze odpoczywac po każdej czynnosci np pozmywam naczynia juz musze usiasc na krzesle i z 20 minut odpoczac zanim np wezme sie za odkurzanie domu,albo jak idę gdzies dalej pieszo to wracam do domu i pół dnia siedze,bo mnie tak ten spacer wykancza
Juz pojecia nie.mam co.mi dolega, to wykancza psychicznie takie zmęczenie. Robilam.wczesniej badania nic powaznego nie wyszlo, kilka dni temu je powtarzylam i czekam na wyniki... moze faktycznie mnie dopadl ten zespol chronicznego zmęczenia. Mam.nadzieje ze to sie da wyleczyc,bo ja sie wykoncze psychicznie przez to.zmeczenie