Ktoś chodzi za moją dziewczyną! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MOJA NIESAMOWITA HISTORIA » Ktoś chodzi za moją dziewczyną!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Ktoś chodzi za moją dziewczyną!

Kochani!

Coś się tu ostatnio wyprawia niedobrego.
Moja dziewczyna (wciąż jeszcze nie zdążyłem jej o tym powiedzieć), chyba kogoś poznała.

Strasznie ją ta znajomość absorbuje i emocjonuje.
Najpierw chodziła jak w skowronkach, radosna i wesoła, by po kilku dniach przypominać burzę gradową.
Była nie do zniesienia, wściekła i milcząca. Czasem tylko pod nosem mówiła ze złością;

- "ja ci dam 90 kg ty stary łysy gamoniu!"

Martwię się o mojego okrągłego pączusia, ona źle znosi stres. Ciągle podjada słodycze, a to jej nie służy.

Myślałem że ta znajomość się skończyła, ale koleś nie odpuszcza. Robi się coraz bardziej poważnie.
Ona przed chwilą coś mówiła do siebie, że nie będzie wysyłać żadnych nagich zdjęć, ale już od godziny pozuje przed lustrem jak ją Pan Bóg stworzył, dobierając odpowiednie oświetlenie by zgubić kilka fałdek.
Znów się denerwuje, biedna.
Ona jest taka łatwowierna i naiwna, martwię się by jej ktoś nie skrzywdził.
Co robić?

Zobacz podobne tematy :
Odp: Ktoś chodzi za moją dziewczyną!

big_smile big_smile big_smile dobre Ty juz nie masz co wymyslac?

3 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2025-05-14 16:35:44)

RozrabiakaWmalinowymGaju napisał/a:

Kochani!

Coś się tu ostatnio wyprawia niedobrego.
Moja dziewczyna (wciąż jeszcze nie zdążyłem jej o tym powiedzieć), chyba kogoś poznała.

Strasznie ją ta znajomość absorbuje i emocjonuje.
Najpierw chodziła jak w skowronkach, radosna i wesoła, by po kilku dniach przypominać burzę gradową.
Była nie do zniesienia, wściekła i milcząca. Czasem tylko pod nosem mówiła ze złością;

- "ja ci dam 90 kg ty stary łysy gamoniu!"

Martwię się o mojego okrągłego pączusia, ona źle znosi stres. Ciągle podjada słodycze, a to jej nie służy.

Myślałem że ta znajomość się skończyła, ale koleś nie odpuszcza. Robi się coraz bardziej poważnie.
Ona przed chwilą coś mówiła do siebie, że nie będzie wysyłać żadnych nagich zdjęć, ale już od godziny pozuje przed lustrem jak ją Pan Bóg stworzył, dobierając odpowiednie oświetlenie by zgubić kilka fałdek.
Znów się denerwuje, biedna.
Ona jest taka łatwowierna i naiwna, martwię się by jej ktoś nie skrzywdził.
Co robić?

Wymienić na nowy model, bardziej prosty w obsłudze big_smile.

KoralinaJones napisał/a:

Obawiam się, że bardziej proste nie istnieją big_smile

KoralinaJones napisał/a:

Obawiam się, że bardziej proste nie istnieją big_smile

Jak nie jak tak big_smile

Moi drodzy, nie jest dobrze. Ona chyba się zakochała. Chyba, nie jestem pewien, bo zauważyłem że namówiła go by przesłał jej scany swoich dokumentów i już od trzech dni zsciąga pożyczki przez internet.

Pocieszajcie!

Moi drodzy, nie jest dobrze. Ona chyba się zakochała. Chyba, nie jestem pewien, bo zauważyłem że namówiła go by przesłał jej scany swoich dokumentów i już od trzech dni zsciąga pożyczki przez internet.

Pocieszajcie!

big_smile zabawny jesteś

8

Julia life in UK napisał/a:

Pocieszajcie!

big_smile zabawny jesteś

Zabawny, prawda? I do tego zazdrosny, zakochany w Tobie po uszy. Może jednak, Julka, postawiłaś nie na tego konia? wink.

KoralinaJones napisał/a:

Pocieszajcie!

big_smile zabawny jesteś

Zabawny, prawda? I do tego zazdrosny, zakochany w Tobie po uszy. Może jednak, Julka, postawiłaś nie na tego konia? wink.

Miał czas cały rok- trza było e maila napisac  big_smile big_smile

10

KoralinaJones napisał/a:

big_smile zabawny jesteś

Miał czas cały rok- trza było e maila napisac  big_smile big_smile

Napisz pierwsza. Co Ci szkodzi? tongue

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MOJA NIESAMOWITA HISTORIA » Ktoś chodzi za moją dziewczyną!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024