Dziwne zachowanie znajomej - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Dziwne zachowanie znajomej

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

Temat: Dziwne zachowanie znajomej

Witam, chciałbym zapytać tutejsze kobiety o pewna dziwna sytuacje, ze znajomą z pracy, otóż z kilkoma osobami wybraliśmy sie na pizzę w weekend, pracujemy razem około 2 lat była tam tez pewna dziewczyna z która mam koleżeńskie relacje, ona jest mężatka, przejdę do sedna, po kilku godzinach jak już towarzystwo zaczęło sie rozchodzić, wyciągnęła telefon i powiedziała że coś mi pokarze, i zaczęła pokazywać mi swoje zdjęcia w bikini, było ich kilkanaście, cały czas sie zastanawiam dlaczego to zrobiła, przyznam że jest atrakcyjna, zwyczajnie nie daje mi to spokoju.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dziwne zachowanie znajomej
TajemniczyON94 napisał/a:

Witam, chciałbym zapytać tutejsze kobiety o pewna dziwna sytuacje, ze znajomą z pracy, otóż z kilkoma osobami wybraliśmy sie na pizzę w weekend, pracujemy razem około 2 lat była tam tez pewna dziewczyna z która mam koleżeńskie relacje, ona jest mężatka, przejdę do sedna, po kilku godzinach jak już towarzystwo zaczęło sie rozchodzić, wyciągnęła telefon i powiedziała że coś mi pokarze, i zaczęła pokazywać mi swoje zdjęcia w bikini, było ich kilkanaście, cały czas sie zastanawiam dlaczego to zrobiła, przyznam że jest atrakcyjna, zwyczajnie nie daje mi to spokoju.

To chyba podryw

3

Pewnie nie miała komu pokazać, a bardzo ją to cisło. big_smile

4

Dzississ... Znowu jakieś ferie szkolne są w Polsce?

Salomonka napisał/a:

No tak zima jest ferie w Polsce

6

Salomonka napisał/a:

Jeżeli nie masz nic ciekawszego do napisania to odpuść.

7

Legat napisał/a:

Raczej niechciałbym żeby moja partnerka afiszowała sie takimi fotkami

8

Elkshibocjonistka zdarza sie. Chyba ze szukasz romansu to tak akurat

9

Legat napisał/a:

Raczej niechciałbym żeby moja partnerka afiszowała sie takimi fotkami

Słaba prowokacja, miałeś już na forum lepsze big_smile

10 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2025-02-06 23:00:33)

(...) cały czas sie zastanawiam dlaczego to zrobiła, przyznam że jest atrakcyjna, zwyczajnie nie daje mi to spokoju.

Trzeba było zapytać wink
Ona pokazała Ci swoje zdjęcia w bikini, więc w tym zestawieniu Twoje pytanie w jakim celu to robi, byłoby jak najbardziej na miejscu.
Gdybyś zapytał, to teraz mógłbyś spać spokojnie. Albo i nie big_smile

11

Jedynym sensownym zachowaniem jest teraz wysłanie jej zdjęcia Twojego farfocla.

12

madoja napisał/a:

Jedynym sensownym zachowaniem jest teraz wysłanie jej zdjęcia Twojego farfocla.

Padłam big_smile

13

Jeśli to prawda to jak dla mnie mega słabe jej zachowanie, ale myślę, ze jak to się mówi badała teren ... sprawdzała czy ma u Ciebie 'szanse' na romans.

14

Lap okazję. Koko dżambo i do przodu

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Dziwne zachowanie znajomej

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024