Witam, chciałbym zapytać tutejsze kobiety o pewna dziwna sytuacje, ze znajomą z pracy, otóż z kilkoma osobami wybraliśmy sie na pizzę w weekend, pracujemy razem około 2 lat była tam tez pewna dziewczyna z która mam koleżeńskie relacje, ona jest mężatka, przejdę do sedna, po kilku godzinach jak już towarzystwo zaczęło sie rozchodzić, wyciągnęła telefon i powiedziała że coś mi pokarze, i zaczęła pokazywać mi swoje zdjęcia w bikini, było ich kilkanaście, cały czas sie zastanawiam dlaczego to zrobiła, przyznam że jest atrakcyjna, zwyczajnie nie daje mi to spokoju.
Witam, chciałbym zapytać tutejsze kobiety o pewna dziwna sytuacje, ze znajomą z pracy, otóż z kilkoma osobami wybraliśmy sie na pizzę w weekend, pracujemy razem około 2 lat była tam tez pewna dziewczyna z która mam koleżeńskie relacje, ona jest mężatka, przejdę do sedna, po kilku godzinach jak już towarzystwo zaczęło sie rozchodzić, wyciągnęła telefon i powiedziała że coś mi pokarze, i zaczęła pokazywać mi swoje zdjęcia w bikini, było ich kilkanaście, cały czas sie zastanawiam dlaczego to zrobiła, przyznam że jest atrakcyjna, zwyczajnie nie daje mi to spokoju.
To chyba podryw
Pewnie nie miała komu pokazać, a bardzo ją to cisło.
Dzississ... Znowu jakieś ferie szkolne są w Polsce?
No tak zima jest ferie w Polsce
Jeżeli nie masz nic ciekawszego do napisania to odpuść.
Pewnie nie miała komu pokazać, a bardzo ją to cisło.
Raczej niechciałbym żeby moja partnerka afiszowała sie takimi fotkami
Elkshibocjonistka zdarza sie. Chyba ze szukasz romansu to tak akurat
Legat napisał/a:Pewnie nie miała komu pokazać, a bardzo ją to cisło.
Raczej niechciałbym żeby moja partnerka afiszowała sie takimi fotkami
Słaba prowokacja, miałeś już na forum lepsze
10 2025-02-06 22:59:44 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2025-02-06 23:00:33)
(...) cały czas sie zastanawiam dlaczego to zrobiła, przyznam że jest atrakcyjna, zwyczajnie nie daje mi to spokoju.
Trzeba było zapytać
Ona pokazała Ci swoje zdjęcia w bikini, więc w tym zestawieniu Twoje pytanie w jakim celu to robi, byłoby jak najbardziej na miejscu.
Gdybyś zapytał, to teraz mógłbyś spać spokojnie. Albo i nie
Jedynym sensownym zachowaniem jest teraz wysłanie jej zdjęcia Twojego farfocla.
Jedynym sensownym zachowaniem jest teraz wysłanie jej zdjęcia Twojego farfocla.
Padłam
Jeśli to prawda to jak dla mnie mega słabe jej zachowanie, ale myślę, ze jak to się mówi badała teren ... sprawdzała czy ma u Ciebie 'szanse' na romans.
Lap okazję. Koko dżambo i do przodu