Ale dzisiaj mialam glupi sen - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » EMIGRACJA I ŻYCIE ZA GRANICĄ » Ale dzisiaj mialam glupi sen

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1 Ostatnio edytowany przez New Me (2025-01-18 11:13:35)

Temat: Ale dzisiaj mialam glupi sen

Snillo mnie sie, ze WROCILAM DO OJCA CORKI, a on sobie co nocy wychodzil do innej kobiety i mnie zdradzal .Poszlam do sklepu a za kasa siedzi jakis facet i zamiast jemu dac kase to dalam drugiemu obok niego co stal,a ten facet przy kasie mowi do mnie "zapamietaj sobie,ze jak ja jestem za kasa to mnie musisz sluchac,a nie kogos obok mnie" i akurat byly moje urodziny i moj ex ojciec corki byl u takiej jednej mojej kolezanki i ona mi napisala na facebooku "ze ma dla mnie caly worek ubran "i on wczesniej wrocil do domu i poszedl ze mna na gore i mi mowil "ze chce miec seks ze mna". Ja pierdziele Bogu dziekuje ,ze w tym momencie sie obudzilam.  Co za porabany sen. Boze co za ulga, ze jestem wolna w swoim pieknym mieszkaniu.
A dzis moj ex ojciec corki przyjezdza niedlugo po corke na weekend. Masakra az nie chce mnie sie na niego patrzec przez ten glupi sen

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ale dzisiaj mialam glupi sen
New Me napisał/a:

Snillo mnie sie, ze WROCILAM DO OJCA CORKI, a on sobie co nocy wychodzil do innej kobiety i mnie zdradzal .Poszlam do sklepu a za kasa siedzi jakis facet i zamiast jemu dac kase to dalam drugiemu obok niego co stal,a ten facet przy kasie mowi do mnie "zapamietaj sobie,ze jak ja jestem za kasa to mnie musisz sluchac,a nie kogos obok mnie" i akurat byly moje urodziny i moj ex ojciec corki byl u takiej jednej mojej kolezanki i ona mi napisala na facebooku "ze ma dla mnie caly worek ubran "i on wczesniej wrocil do domu i poszedl ze mna na gore i mi mowil "ze chce miec seks ze mna". Ja pierdziele Bogu dziekuje ,ze w tym momencie sie obudzilam.  Co za porabany sen. Boze co za ulga, ze jestem wolna w swoim pieknym mieszkaniu.
A dzis moj ex ojciec corki przyjezdza niedlugo po corke na weekend. Masakra az nie chce mnie sie na niego patrzec przez ten glupi sen

A jednak bara bara ci sie marzy tongue

3

Ja też tak myślę. Zresztą kto wie?

4

Gosiawie napisał/a:
New Me napisał/a:

A jednak bara bara ci sie marzy tongue

big_smile no wlasnie, ze nie, dlatego napisalam, ze glupi sen

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » EMIGRACJA I ŻYCIE ZA GRANICĄ » Ale dzisiaj mialam glupi sen

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024