Wystawilam na facebook szafa na ubrania na sprzedaz. Nie potrzebuje jej ,bo mam nowa. Originalnie mnie kiedys kosztowala £400. Dzis klient po nia przyjezdza. Sobie mysle ,ze wiele ludzi to £250 zarabia tygodniowo na pol etatu pracy. A tu sobie tak latwo zarobilam kase wiec po co mi chodzic do pracy jak moge sprzedawac
- rzeczy wlasnorecznie robione m in obrazy,bizuterie itp
-rzeczy,ktorych juz nie potrzebuje, ale sa w bardzo dobrym stanie
-moge kupowac rzeczy z second handow w bardzo dobrym stanie za kilka funtow i sprzedawac drozej
- sa takie strony na facebooku, ktore oddaja rzeczy za darmo, moglabym je odnowic i sprzedac
He he biznes sie kreci, wiec juz sie nawet nie boje,ze mi zasilki zatrzymaja, a chetnych mi napewno nie braknie.
wyswietla misie ale szafa PELNA UBRAN ale dobra bo to z moim kontem moze być co nie tego ; pp
dużo lajków?? ,mam nadzieje ze tak .
a powiedz jak ktos by sie wahał z zapłata? np postraszyc taka osobe ze umieści sie ja na grupie np oszuści z olxa ?;pp róznie bywa czasem
Wystawilam na facebook szafa na ubrania na sprzedaz. Nie potrzebuje jej ,bo mam nowa. Originalnie mnie kiedys kosztowala £400. Dzis klient po nia przyjezdza. Sobie mysle ,ze wiele ludzi to £250 zarabia tygodniowo na pol etatu pracy. A tu sobie tak latwo zarobilam kase wiec po co mi chodzic do pracy jak moge sprzedawac
-moge kupowac rzeczy z second handow w bardzo dobrym stanie za kilka funtow i sprzedawac drozej
- sa takie strony na facebooku, ktore oddaja rzeczy za darmo, moglabym je odnowic i sprzedac
He he biznes sie kreci, wiec juz sie nawet nie boje,ze mi zasilki zatrzymaja, a chetnych mi napewno nie braknie.
Na co wydasz te 250 funtów?
To nie są zarobione pieniądze bo kiedyś zapłaciłaś za tę szafę. I to dużo więcej niż suma za którą dziś sprzedajesz.
Zarobione to by były gdybyś tę szafę wzięła ze śmietnika i sprzedała komuś.
no gdzie tam hasasz Jula? ;pp
Zaśmiecasz całe forum, Julka.
Naprawdę za każdym razem, jak coś nowego wymyślisz, to musisz temu zadać oddzielny tytuł? Masz tych wątków taką ilość i na każdy temat, że spokojnie dałabyś radę i ten upchnąć w którymś z już istniejących.
To nie są zarobione pieniądze bo kiedyś zapłaciłaś za tę szafę. I to dużo więcej niż suma za którą dziś sprzedajesz.
Pomyślałam o tym samym. W ten sposób można wyprzedać całe wyposażenie domu i racjonalizować sobie, że się zarobiło.
New Me napisał/a:Wystawilam na facebook szafa na ubrania na sprzedaz. Nie potrzebuje jej ,bo mam nowa. Originalnie mnie kiedys kosztowala £400. Dzis klient po nia przyjezdza. Sobie mysle ,ze wiele ludzi to £250 zarabia tygodniowo na pol etatu pracy. A tu sobie tak latwo zarobilam kase wiec po co mi chodzic do pracy jak moge sprzedawac
He he biznes sie kreci, wiec juz sie nawet nie boje,ze mi zasilki zatrzymaja, a chetnych mi napewno nie braknie.Na co wydasz te 250 funtów?
Zarobione to by były gdybyś tę szafę wzięła ze śmietnika i sprzedała komuś.
No tylko,ze ja te szafe kiedys z ex na pol kupilam. On mi ja dal do mieszkania,ale pozniej nowa zalatwilam... nic za to nie kupie odloze do oszczednosci bede blizej tysiaca