Snilo mnie sie,ze dostalam w prezencie najnowszy model samochodu, tyle,ze w realnym swiecie takiego auta nie ma co w moim snie, wszedzie sobie jezdzilam tym.autem gdzie chce, a nagle widze na drodze wojsko i pukaja do drzwi mojego samochodu i mowia "ze mam sobie isc na tylne siedzenie, bo teraz oni beda jezdzic moim autem,bo im sie czolg zepsul" to oni sobie pozniej jezdzili gdzie chca moim autem, a mnie to wkurzalo,bo chcialam ja jezdzic gdzie chce,a nie moglam, bo to oni sobie rzadzili,gdzie pojada-wogole zaluje, ze mialam taki glupi sen
Wspaniały to był sen, nie zapomnisz go na pewno nigdy co robiliście na tym tylnym siedzeniu? Patrzyliście sobie w oczy, czy była jakaś akcja? :-)
Wspaniały to był sen, nie zapomnisz go na pewno nigdy
co robiliście na tym tylnym siedzeniu? Patrzyliście sobie w oczy, czy była jakaś akcja? :-)
Mnie w tym snie glupim zadna akcja nie interesowala tylko fakt, ze zabrali mi moj samochod i to oni decyduja, gdzie beda jezdzic
Nie wiem dlaczego, ale jak przeczytałam na liście nowych tematów "Mialam dzisiaj taki glupi sen,ze od rana obudzilam sie wkurzona" od razu pomyślałam, że to jest na pewno Twoje, Julko, dzieło.
Weszłam i... nie pomyliłam się!
Ciekawe jaki dziś sen/koszmar miała Juleczka.
Może taki, w którym to zabrali jej wszystkie zasiłkowspomagacze i kazali iść do pracy na 3 zmiany
Ja zazwyczaj nie pamiętam swoich snów
A ten mnie rozbawił
7 2023-09-05 09:23:22 Ostatnio edytowany przez Gosiawie (2023-09-05 11:54:14)
...
8 2023-09-05 09:58:56 Ostatnio edytowany przez JohnyBravo777 (2023-09-05 09:59:51)
oni sobie pozniej jezdzili gdzie chca moim autem, a mnie to wkurzalo,bo chcialam ja jezdzic gdzie chce,a nie moglam, bo to oni sobie rzadzili,gdzie pojada
Zabawnie go opisalas
W sumie historia twoich ostatnich miesiecy jakby nie bylo.
Teraz inni decyduja co sie z Toba stanie - np. czy dostaniesz mieszkanie, kiedy, jakie, gdzie itp.
A Ty siedzisz i patrzysz na to z tylnego siedzenia.
JuliaUK33 napisał/a:oni sobie pozniej jezdzili gdzie chca moim autem, a mnie to wkurzalo,bo chcialam ja jezdzic gdzie chce,a nie moglam, bo to oni sobie rzadzili,gdzie pojada
Zabawnie go opisalas
Teraz inni decyduja co sie z Toba stanie - np. czy dostaniesz mieszkanie, kiedy, jakie, gdzie itp.
No to obym dostala szybko to mieszkanie,bo mam plany na przyszlosci a z cudzego mieszkania trudno je realizowac
JohnyBravo777 napisał/a:JuliaUK33 napisał/a:oni sobie pozniej jezdzili gdzie chca moim autem, a mnie to wkurzalo,bo chcialam ja jezdzic gdzie chce,a nie moglam, bo to oni sobie rzadzili,gdzie pojada
Zabawnie go opisalas
A Ty siedzisz i patrzysz na to z tylnego siedzenia.No to obym dostala szybko to mieszkanie,bo mam plany na przyszlosci a z cudzego mieszkania trudno je realizowac
A jakie to są plany ? Jeśli można wiedzieć
JuliaUK33 napisał/a:JohnyBravo777 napisał/a:Zabawnie go opisalas
A Ty siedzisz i patrzysz na to z tylnego siedzenia.No to obym dostala szybko to mieszkanie,bo mam plany na przyszlosci a z cudzego mieszkania trudno je realizowac
A jakie to są plany ? Jeśli można wiedzieć
Chce zaczac prowadzic wlasna dzialalnosc
Chce zaczac prowadzic wlasna dzialalnosc
To ta działalność z opieką nad cudzymi zwierzętami? Czy masz jakiś inny pomysł?
JuliaUK33 napisał/a:Chce zaczac prowadzic wlasna dzialalnosc
To ta działalność z opieką nad cudzymi zwierzętami? Czy masz jakiś inny pomysł?
Biżuterie chciała też robić