Do dnia 30/11/2024, powołujemy nową osobę na moderatora forum, proszę sprawdzajcie skrzynki pocztowe, jeżeli macie swoich faworytów, prosimy o wskazanie w komentarzu poniżej. Pozdrawiamy!
1 2024-11-29 16:12:18 Ostatnio edytowany przez Admin Forum (2024-11-29 16:19:44)
2 2024-11-29 17:10:12 Ostatnio edytowany przez wieka (2024-11-29 17:10:38)
Do dnia 30/11/2024, powołujemy nową osobę na moderatora forum, proszę sprawdzajcie skrzynki pocztowe, jeżeli macie swoich faworytów, prosimy o wskazanie w komentarzu poniżej. Pozdrawiamy!
Taaa... baju, baju....
Admin Forum napisał/a:Do dnia 30/11/2024, powołujemy nową osobę na moderatora forum, proszę sprawdzajcie skrzynki pocztowe, jeżeli macie swoich faworytów, prosimy o wskazanie w komentarzu poniżej. Pozdrawiamy!
Taaa... baju, baju....
. Siema Rozrabiaka=))
wieka napisał/a:Admin Forum napisał/a:Do dnia 30/11/2024, powołujemy nową osobę na moderatora forum, proszę sprawdzajcie skrzynki pocztowe, jeżeli macie swoich faworytów, prosimy o wskazanie w komentarzu poniżej. Pozdrawiamy!
Taaa... baju, baju....
. Siema Rozrabiaka=))
Nie wiem co gorsze. Czy te spamy teraz czy bany za pierdoly.
Nie wiem co gorsze. Czy te spamy teraz czy bany za pierdoly.
No wlasnie ja tez. Moderacja by musiala byc bezstronna, a znajac zycie to pewnie bedzie banowac osoby ,ktore nie lubi,a zostawi wszystkich, ktorych lubi bez wzgledu na to co pisza.
wieka napisał/a:Admin Forum napisał/a:Do dnia 30/11/2024, powołujemy nową osobę na moderatora forum, proszę sprawdzajcie skrzynki pocztowe, jeżeli macie swoich faworytów, prosimy o wskazanie w komentarzu poniżej. Pozdrawiamy!
Taaa... baju, baju....
. Siema Rozrabiaka=))
Doceniam, ale nie moje
Siema!;)
jea1 napisał/a:wieka napisał/a:Taaa... baju, baju....
. Siema Rozrabiaka=))
Doceniam, ale nie moje
Siema!;)
A czyje?
blueangel napisał/a:Nie wiem co gorsze. Czy te spamy teraz czy bany za pierdoly.
No wlasnie ja tez. Moderacja by musiala byc bezstronna, a znajac zycie to pewnie bedzie banowac osoby ,ktore nie lubi,a zostawi wszystkich, ktorych lubi bez wzgledu na to co pisza.
Jak pamiętam, to to tak nie wyglądało, ale jak znam życie, to ludzie łamią regulamin, a potem wchodzą w retorykę, że to za niewinność
Przecież w więzieniach też w większości sami niewinni odsiadują swoje wyroki
New Me napisał/a:blueangel napisał/a:Nie wiem co gorsze. Czy te spamy teraz czy bany za pierdoly.
Jak pamiętam, to to tak nie wyglądało, ale jak znam życie, to ludzie łamią regulamin, a potem wchodzą w retorykę, że to za niewinność
Przecież w więzieniach też w większości sami niewinni odsiadują swoje wyroki
No nie wszyscy sa niewini, ale duzo takich jest niestety
Do garów pasztety, wszystkie powinnyście dostać bana.
Do garów pasztety, wszystkie powinnyście dostać bana.
Sam idz do garow,bo tam najlepiej sie nadajesz. A ja zyje w super wolnosci i nie musze sie nikogo sluchac. A teraz bierz sie za robote, bo widze z nudow znowu trollujesz
Theodore Robert Bundy napisał/a:Do garów pasztety, wszystkie powinnyście dostać bana.
Sam idz do garow,bo tam najlepiej sie nadajesz. A ja zyje w super wolnosci i nie musze sie nikogo sluchac. A teraz bierz sie za robote, bo widze z nudow znowu trollujesz
Znowu sie butaprenu nawąchałaś….
New Me napisał/a:Theodore Robert Bundy napisał/a:Do garów pasztety, wszystkie powinnyście dostać bana.
Znowu sie butaprenu nawąchałaś….
Ja nic nie cpiem w porownaniu do Ciebie zaraz znow bedziesz mial halucynacje, ze byles na randka z jakas dziewczyna
16 2024-11-30 21:14:35 Ostatnio edytowany przez New Me (2024-11-30 21:15:09)
Ależ Julio, ja nie chodzę na randki, ja po prostu chodzę spełniać fantazje szczęściar, które są minimum 7/10
Wygląd ponad wszystko!
Założę sie że za tydzień będziesz w ciąży z klechą
warto miec marzenia. A tak wogole co to za glupie szczescie maja te kobiety. Ja mam wielkie szczescie, bo pojde do Nieba
Theodore Robert Bundy napisał/a:Ależ Julio, ja nie chodzę na randki, ja po prostu chodzę spełniać fantazje szczęściar, które są minimum 7/10
Wygląd ponad wszystko!
Założę sie że za tydzień będziesz w ciąży z klechąwarto miec marzenia. A tak wogole co to za glupie szczescie maja te kobiety. Ja mam wielkie szczescie, bo pojde do Nieba
Tylko zanim pójdziesz do tego nieba nie zapomnij wziąć hidzabu hahaha
New Me napisał/a:Theodore Robert Bundy napisał/a:Ależ Julio, ja nie chodzę na randki, ja po prostu chodzę spełniać fantazje szczęściar, które są minimum 7/10
Wygląd ponad wszystko!
Założę sie że za tydzień będziesz w ciąży z klechąwarto miec marzenia. A tak wogole co to za glupie szczescie maja te kobiety. Ja mam wielkie szczescie, bo pojde do Nieba
Tylko zanim pójdziesz do tego nieba nie zapomnij wziąć hidzabu hahaha
Do Nieba nie trzeba miec hijabu
Tak trzymaj Julią, dzieki za posty =p