Witam,
sprawdzałam facetowi telefon bo mnie w h... robi. Chce sprawdzić.
O co chodzi z tinderem. Naciskam, że problem z logowaniem. Wpisuje jak każą emeila. Piszę,że jak emeila powiązany z kontem to wyślą.
Wchodzę na pocztę a tam jest meila. Tak jakby do rejestracji. Trzeba wszystko wpisywać np. datę urodzenia.
Czyli co miał kiedyś i skasował?
W ogóle nie założył. Gdzie ty naciskasz tego tindera?
Naciskam w aplikacji Tinder,, problem z logowaniem,,. Wpisuje meila tak jak każą.
Sprawdź jego pocztę. Jest link z tindera z linkiem. W linku- trzeba po kolei wprowadzać dane, wypełniać.
Czyli nie dokończona rejestracja? Skąd Tinder miał jego emeil?
Naciskam w aplikacji Tinder,, problem z logowaniem,,. Wpisuje meila tak jak każą.
Sprawdź jego pocztę. Jest link z tindera z linkiem. W linku- trzeba po kolei wprowadzać dane, wypełniać.
Czyli nie dokończona rejestracja? Skąd Tinder miał jego emeil?
Bo sie rejestrowal na tindera to musial podad e maila
Tyle to i ja wiem. Że podał email. Przychodzi link , że trzeba wypełniać dane. Czyli nie dokończył rejestracji?
Tyle to i ja wiem. Że podał email. Przychodzi link , że trzeba wypełniać dane. Czyli nie dokończył rejestracji?
Nie wypelniaj zadnego linku. Moze byc spam
Nic nie wypełniam. Przyjmuje, że chciał założyć konto.
8 2024-11-25 12:58:57 Ostatnio edytowany przez New Me (2024-11-25 12:59:47)
Nic nie wypełniam. Przyjmuje, że chciał założyć konto.
Skoro jestescie razem a on chcial zalozyc konto to czas sie z nim pozegnac. I nie wazne czy on pisal z jakas inna kobieta czy on wogole cos tam pisal. To jest niewazne. Wazne jest ze on majac dziewczyne czyli Ciebie chcial zalozyc tindera. A po co sie go zaklada jak nie po to by kogos poznac i randkowac. Ja bym na Twoim miejscu z nim zerwala juz dawno nawet jezeli on tam nawet jednego zdania nie napisal bo sam fakt ze mial intencje i checi zalozenia tego konta na tinderze mowi jasno "ze on chce kogos innego ". No chyba ze mial tego tindera zanim sie poznaliscie to wtedy inna sprawa
9 2024-11-25 13:53:51 Ostatnio edytowany przez Serduszko<3 (2024-11-25 13:56:13)
Ja założyłam raz. Jak nie potrzebuje to deinstaluje, a Konto zostaje. Jak dobrze pamiętam to nie musi być mail, możesz założyć na Nr.
Jeśli nie założył to może olej?
Ja bym sprawdziła czy ma.
Raz sprawdziłam tak że podałam tam w wyszukiwarce odległość i ustawiłam widełki na odpowiedni wiek. Może dlatego że miał Gold to wyświetlił sie szybko jako 5 xD.
10 2024-11-25 13:58:40 Ostatnio edytowany przez Serduszko<3 (2024-11-25 13:58:53)
Tylko że to nie był mój chłopak tylko mój ówczesny crash:)
Ale jak chcesz to zobacze czy coś mi przychodzi w powiadomieniach na maila od tindera
Już jedno konto miał kiedyś mial. Drugiego nie podaruje. A tu wygląda, że nie dokończył rejestracji.
13 2024-11-25 14:02:06 Ostatnio edytowany przez Serduszko<3 (2024-11-25 14:02:36)
Faktycznie mimo że mam odinstalowany przychodzi mi z raz na 2 miechy coś w stylu że masz ukryty Profil, albo tyle i tyle wiadomości.
Ale jak chcesz to zobacze czy coś mi przychodzi w powiadomieniach na maila od tindera
Możesz sprawdzić. Wydaje mi się , że deinstalacja to poprostu zawieszenie. Czyli nie trzeba wypełniać ponownie danych swoich.
15 2024-11-25 14:04:15 Ostatnio edytowany przez Serduszko<3 (2024-11-25 14:05:48)
To czemu nie dokończysz rejestracji i nie oblukasz? Będziesz miała pewność. A jak nie dokończył usuniesz konto i olejesz. Może i ściągnął ale jak nie założył to bym machnęła ręką
Przecież jakby chciał to by dokończył a nie zrobił ze względu na cb
Weronikakwiat napisał/a:Naciskam w aplikacji Tinder,, problem z logowaniem,,. Wpisuje meila tak jak każą.
Czyli nie dokończona rejestracja? Skąd Tinder miał jego emeil?Bo sie rejestrowal na tindera to musial podad e maila
Przecież pisze jak WÓŁ ona wpisała meila nie on
O kurcze nie chce mi sie ale ok ściągne na chwile
No jak trzeba wypełniać dane to znaczy, że konto nie jest aktywne. Po prostu nie dokończył rejestracji.
. Wpisuje meila tak jak każą.
... Skąd Tinder miał jego emeil?
No tu trzeba Rutkowskiego wezwać
New Me napisał/a:Weronikakwiat napisał/a:Naciskam w aplikacji Tinder,, problem z logowaniem,,. Wpisuje meila tak jak każą.
Czyli nie dokończona rejestracja? Skąd Tinder miał jego emeil?Bo sie rejestrowal na tindera to musial podad e maila
Przecież pisze jak WÓŁ ona wpisała meila nie on
Piszę jak wół, jeśli emeil powiązany z kontem to przyjdzie wiadomośc z Tinder.
Przycisnelam, problem z logowaniem, na Tinder. Wpisałam jego adres e-mail i przyszedł link do uzupełnienia.
Można założyć przez Konto googla, fejsa albo Nr. Ja mam Nr.
Nie pytało mnie o dane tylko kod który przyszedł na nr
Też mnie pytało o kod. Potem potwierdź emeil i dane do wypełnienia.
Mnie nie. Czyli nie ma tindera. Nie masz sie o co przyczepić
Wpisałam jego adres e-mail i przyszedł link do uzupełnienia.
No skąd oni mieli tego meila no nie nie wiem
Nie dokończył rejestracji. Stąd mieli.
Ja bym sie o to nie czepiała. A ty jak chcesz
Problem solved więc przy okazji podpytam: co sądzicie o osobach ktore tkwią na tym tinderze dłużej powiedzmy ze 2 lata. Nie chcą nikogo znaleźć i je omijać?
Problem solved więc przy okazji podpytam: co sądzicie o osobach ktore tkwią na tym tinderze dłużej powiedzmy ze 2 lata. Nie chcą nikogo znaleźć i je omijać?
Mysle ze to ich wybor. Ja z aplikacji randkowych wogole nie korzystam
Chodziło mi o to czy są nastawieni tylko na przelotne znajomości, bo z jakiegoś powodu mają apke. A jakby chcieli związku to by w nim byli?