Iza19 napisał/a:Ja nie mam do Ciebie pretensji tak po prostu piszę bo żal mi dziewczyny. Sama miałam ciężko jak wchodziłam w dorosłość i gdybym nie była optymistką to chyba popełniła samobójstwo.
Dziekuje za zrozumienie.
Gdzie mogę poznać chłopaka z rocznika 92-00?
Uczelnia raczej dziewczyny tak jak szkoła średnia.
Koleżanka z miasta, w którym studiowałam to nie ma żadnego kolegi albo kuzyna w tym wieku co mnie interesuje.
Wychodziłam biegać latem, jeździć rowerem, ćwiczyłam w street workout park to nie widziałam nikogo w tym wieku, bardziej dzieci z rodzicami, starszych ludzi czy ludzi 12-17 lat.
Inna kolezanka pytała rodzinę znajomych czy nie znaliby kogoś, ale nie kojarzą nikogo.
Mamy znajomi raczej mają córki w tym wieku.
Ciocia moja pań z bloku zapytała czy nie mają kogoś w rodzinie w tym wieku nie bardzo, bo mają samych 10-16 lat.
Babcia i ciocia raczej kolegują się z paniami, które mają córki bądź wnuczki w tym wieku co mnie interesuje, a jak wnuków czy synów to w wieku od 10 do 16 lat.
A myślę o kimś wrażliwym, na poziomie, co będzie miły dla mnie i innych ludzi, nie będzie spieszył się do współżycia, ważne aby współżył z miłości. Unikał używek, bójek, podejrzanego towarzystwa, całonocnych imprez. Czy ze świecą poznać takiego dziś?
Wyglad wiadomo przemija, nie idzie w parze z charakterem, bez obrazy, ale nie interesuje się kimś łysym, nie interesuje się kimś brodatym, nadwagą(choć wiem, że może być spowodowana lekami/chorobą, genetyką). Wolę pośrednią urodę(Chris Evans bez zarostu), albo delikatną/chłopięcą(Jude Law, Tom Cruise, Fred ze Scooby Doo). Reszta rzeczy, czyli wzrost, kolor oczu, obojętne dla mnie. Kolor włosów i długość włosów obojętna, ważne aby łysy nie był.
Sylwetka typu Tom Cruise, Jude Law fajna dla mnie. Parodniowy zarost(Cruise, Law) ok, tylko broda nie.
Nie interesuje mnie ktoś starszy 10-15 lat, młodszy nawet rok czy parę lat.
Wolę kogoś w swoim wieku i starszego do 8 lat.
Co robić w tej sytuacji?
Dużo osób mnie chwali i wierzy ze mi się uda, że jestem wartościowa, wrażliwa i zasługuje na takiego typa.
Koleżanka mówi mi że mam dobrą pamięć.
Koleżanka mówi mi że mam dobrą pamięć.