Od 3 miesięcy jestem w związku z Senegalczykiem, jednak rodzina że tak napiszę zaczyna się ode mnie jakby odwracać, ojciec nie odpisuje na wiadomości, matka jak gdyby nie chciała zbytnio rozmawiać, czuje sie mocno odrzucona i nie wiem czy sobie z tym poradzę, wcześniej mnie wspierali, wydzwaniali, a teraz czuje sie odrzucona
1 2024-10-06 20:15:16 Ostatnio edytowany przez Agataku25 (2024-10-06 21:15:39)
Od 3 miesięcy jestem w związku z Senegalczykiem, jednak rodzina że tak napiszę zaczyna się odetnie jakby odwracać, ojciec nie odpisuje na wiadomości, matka jak gdyby nie chciała zbytnio rozmawiać, czuje sie mocno odrzucona i nie wiem ze sobie z tym poradzę, wcześniej mnie wspierali, wydzwaniali, a teraz czuje sie odrzucona
I w związku z tym czego oczekujesz?
Agataku25 napisał/a:Od 3 miesięcy jestem w związku z Senegalczykiem, jednak rodzina że tak napiszę zaczyna się odetnie jakby odwracać, ojciec nie odpisuje na wiadomości, matka jak gdyby nie chciała zbytnio rozmawiać, czuje sie mocno odrzucona i nie wiem ze sobie z tym poradzę, wcześniej mnie wspierali, wydzwaniali, a teraz czuje sie odrzucona
Normalnych relacji, nie rozumiem dlaczego im to przeszkadza
wieka napisał/a:Agataku25 napisał/a:Od 3 miesięcy jestem w związku z Senegalczykiem, jednak rodzina że tak napiszę zaczyna się odetnie jakby odwracać, ojciec nie odpisuje na wiadomości, matka jak gdyby nie chciała zbytnio rozmawiać, czuje sie mocno odrzucona i nie wiem ze sobie z tym poradzę, wcześniej mnie wspierali, wydzwaniali, a teraz czuje sie odrzucona
Normalnych relacji, nie rozumiem dlaczego im to przeszkadza
To już musisz ustalić z rodzicami.
5 2024-10-06 20:53:40 Ostatnio edytowany przez Foxterier (2024-10-06 20:53:59)
Oho, senegalczyk, czli Rumuński znowu popił i zakłada multikonta ^^
6 2024-10-06 23:12:19 Ostatnio edytowany przez Tamiraa (2024-10-06 23:14:09)
Za mało było Senegalczyków na forum?
Za mało było Senegalczyków na forum?