Związek z Senegalczykiem, a rodzina - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Związek z Senegalczykiem, a rodzina

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1 Ostatnio edytowany przez Agataku25 (2024-10-06 21:15:39)

Temat: Związek z Senegalczykiem, a rodzina

Od 3 miesięcy jestem w związku z Senegalczykiem, jednak rodzina że tak napiszę zaczyna się ode mnie jakby odwracać,  ojciec nie odpisuje na wiadomości, matka jak gdyby nie chciała zbytnio rozmawiać, czuje sie mocno odrzucona i nie wiem  czy sobie z tym poradzę, wcześniej mnie wspierali, wydzwaniali, a teraz czuje sie odrzucona

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Związek z Senegalczykiem, a rodzina
Agataku25 napisał/a:

Od 3 miesięcy jestem w związku z Senegalczykiem, jednak rodzina że tak napiszę zaczyna się odetnie jakby odwracać,  ojciec nie odpisuje na wiadomości, matka jak gdyby nie chciała zbytnio rozmawiać, czuje sie mocno odrzucona i nie wiem  ze sobie z tym poradzę, wcześniej mnie wspierali, wydzwaniali, a teraz czuje sie odrzucona

I w związku z tym czego oczekujesz?

3

wieka napisał/a:
Agataku25 napisał/a:

Od 3 miesięcy jestem w związku z Senegalczykiem, jednak rodzina że tak napiszę zaczyna się odetnie jakby odwracać,  ojciec nie odpisuje na wiadomości, matka jak gdyby nie chciała zbytnio rozmawiać, czuje sie mocno odrzucona i nie wiem  ze sobie z tym poradzę, wcześniej mnie wspierali, wydzwaniali, a teraz czuje sie odrzucona

Normalnych relacji, nie rozumiem dlaczego im to przeszkadza

4

Agataku25 napisał/a:
wieka napisał/a:
Agataku25 napisał/a:

Normalnych relacji, nie rozumiem dlaczego im to przeszkadza

To już musisz ustalić z rodzicami.

5 Ostatnio edytowany przez Foxterier (2024-10-06 20:53:59)

Oho, senegalczyk, czli Rumuński znowu popił i zakłada multikonta ^^

6 Ostatnio edytowany przez Tamiraa (2024-10-06 23:14:09)

Za mało było Senegalczyków na forum?

7

Tamiraa napisał/a:

Za mało było Senegalczyków na forum?

big_smile

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Związek z Senegalczykiem, a rodzina

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024