Kolejna mega pilna znów nietypowa a sprawa wirtualnego numeru. Wirtualne numery nie wymagają karty sim robią z polskiego konkretny niemiecki numer)na czwartek chodzi o wirtualny telefon do odbierania smsów, ale nie tymczasowych, ale by zainstalować appkę w moim banku niemieckim, bo wymaga ona niemieckiego numeru a ja nie mam.. A pracuję i nie mam czasu na zakupy i wyjazd po kart ę to 5 km i nie mam czasu. W piątek mam ostatni dzień na załatwienie sprawy w banku, bo jest podejrzenie ze zabrali mi lokat e (nie widać jej) i ponoć aplikacja w telefonie może ją dodać jak mi mówiła doradczyni będę mogła ją zobaczyć. Ale lat wspólna lokata jest z kimś mega nerwowym. Dom to najmowany kontener wiec polski serwis zadarma odpada on poza skanami dowodu wymaga aktualnych skanów za media śmieci itp a tu za wszystko płaci firma i odbija to od pensji na dodatek mówię tu o maleńkiej miejscowości a w tym serwisie kupisz tylko największe miasta i musisz w nich mieszkać. Znalazłam zagraniczne, ale za chore ceny 3 dolary za dzień albo 45 dolarów za miesiąc numeru. Najlepszy byłby odpowiednik brytyjskiego operatora esim. Tylko sms-y
1 2024-06-24 22:29:45 Ostatnio edytowany przez Adelaida (2024-06-24 23:32:39)
Temat: Pilne!! jaki jest tani serwis do wirtualnych numerów telefonu do smsów